bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Płaska nie wywołuj wilków z lasu, bo cie zjedzą. Już masz jeża, pryszczolu, wiec won, pasywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 12 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu Czy zablokowano akurat te stronę ze znamiennym postem Śliwki do salowej?... Takim idealnym podsumowaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 12 godzin temu Dobrze ze jest czekolada bo mi sie kreci przed oczami u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Już masz jeża, pryszczolu, wiec won, pasywie To nie jest wypowiedź osoby usatysfakcjonowanej z życia usłanego różami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 12 godzin temu Różo różo nasz jest swiat tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 4 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, bad behaviour napisał: Już masz jeża, pryszczolu, wiec won, pasywie Nawiązując do twoich odzywek - zauważyłam, że masz tendencję do homofobii. Nazywanie kogoś „homosiem” ma wydźwięk bardzo negatywny, całe szczęście czasy się zmieniły i wszystkim należy się taki sam szacunek i mam nadzieję, że bekniesz kiedyś przez swoją nienawiść. Edytowano 12 godzin temu przez Sassy and Wicked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To nie jest wypowiedź osoby usatysfakcjonowanej z życia usłanego różami. Nie bawię się w wersal dla zwyroli i obleśnych hejterów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, bad behaviour napisał: Czy zablokowano akurat te stronę ze znamiennym postem Śliwki do salowej?... Takim idealnym podsumowaniem... Jak zablokowałaś to nie przeczytasz. Oddychaj, to tylko forum, a ty tracisz już resztki siły i coraz bardziej zniechęcasz. Podlecz się i nie doszukuj spisków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 12 godzin temu My kochamy homosi. Co nie znaczy że nie można se potoczyć z nich beki. Najzabawniejsze że samym pedałom to nie przeszkadza a hetero bronio jak lwy xD hashs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Nawiązując do twoich odzywek - zauważyłam, że masz tendencję do homofobii. Nazywanie kogoś „homosiem” ma wydźwięk bardzo negatywny, całe szczęście czasy się zmieniają i wszystkim należy się taki sam szacunek i mam nadzieję, że bekniesz kiedyś przez swoją nienawiść. Wyluzuj, to ma konkretny kontekst do faceta, który zgrywa alfa hetero. Poza tym chodzi też o ciągoty pedo (do młodych chłopców). Nie mam nic do gejów i lesbijek jako takich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: I dobrze bo oni zanudzają co robisz Fokus tv z kotami obczajamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, bad behaviour napisał: Już masz jeża, pryszczolu, wiec won, pasywie Jak ty sie odzywasz niemiło masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 4 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: My kochamy homosi. Co nie znaczy że nie można se potoczyć z nich beki. Najzabawniejsze że samym pedałom to nie przeszkadza a hetero bronio jak lwy xD hashs Mnie osobiście jako osobę nieheteronormatywną coś takiego razi i będę o tym mówić, bo każdy ma prawo czuć komfort nawet w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Sassy and Wicked napisał: Nawiązując do twoich odzywek - zauważyłam, że masz tendencję do homofobii. Nazywanie kogoś „homosiem” ma wydźwięk bardzo negatywny, całe szczęście czasy się zmieniły i wszystkim należy się taki sam szacunek i mam nadzieję, że bekniesz kiedyś przez swoją nienawiść. Okropnie zakłamaniu ludzie, dobrali sie w korcu maku. I nie dziwie się że z kolejną wulgarą Pieprzem złapały taką nić porozumienia. Hipokrytki zakłamane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak ty sie odzywasz niemiło masakra. A ty w ogóle czytasz swojego księcia? Bądź sobie amebą, ale nie mów innym, jak mają reagować na jego zwyrolstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Nie bawię się w wersal dla zwyroli i obleśnych hejterów. Wobec taty swojego też niemiluch jesteś co widać na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wobec taty swojego też niemiluch jesteś co widać na forum. Mój tata nie pisze na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Nie bawię się w wersal dla zwyroli i obleśnych hejterów. Nie musisz się w nich bawić. Sama hejterem jesteś. Talerze już zbite, czy mąż pakuje tobołek, bo mieszkasz u niego i na jego łasce jesteś... Nie zapominaj o tym. Nowy Rok idzie i może czas na zmiany? Ale zmianę zacznij od siebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak ty sie odzywasz niemiło masakra. To jest jej prawdziwa twarz kobiety spełnionej pod kątem macierzyństwa i zawodowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Mnie osobiście jako osobę nieheteronormatywną coś takiego razi i będę o tym mówić, bo każdy ma prawo czuć komfort nawet w sieci. Boze skoncz z tą poprawnością i wyjmij bosak z dùpy. Nieheteronotmatywna blabla. To już się robi nudne. Człowieka z kompleksami każde guwno razi a ludzi również guwno obchodzi jak i z kim się bawisz w alkowie. Sama to wynosisz na tapet jakby to miało jakieś znaczenie kogo bzykasz bądź nie. No komą kùrwa ileż można jechać na tych samych nutach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie musisz się w nich bawić. Sama hejterem jesteś. Talerze już zbite, czy mąż pakuje tobołek, bo mieszkasz u niego i na jego łasce jesteś... Nie zapominaj o tym. Nowy Rok idzie i może czas na zmiany? Ale zmianę zacznij od siebie Brokuł, w dodatku ociekający hipokryzją i morałami hejtery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Mój tata nie pisze na forum Dopiero co był na forum i pewnie zasnął z wyczerpania biedaczysko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Mój tata nie pisze na forum Bo lekarze nie mają czasu. Ale za to milionerzy piszą, którzy pozyskali 2 żonę w tym miejscu mając jeszcze żonę i 5 letnią córkę. Także ten Milej nocy na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo lekarze nie mają czasu. Ale za to milionerzy piszą, którzy pozyskali 2 żonę w tym miejscu mając jeszcze żonę i 5 letnią córkę. Także ten Milej nocy na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo lekarze nie mają czasu. Ale za to milionerzy piszą, którzy pozyskali 2 żonę w tym miejscu mając jeszcze żonę i 5 letnią córkę. Także ten Milej nocy na forum Haha mają go więcej niż Ty i twoje etaty tygodniowe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Fokus tv z kotami obczajamy. Niedawno wróciłam i myślałam coś posłuchać tylko nie jestesm zdecydoiwana co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bo lekarze nie mają czasu. Ale za to milionerzy piszą, którzy pozyskali 2 żonę w tym miejscu mając jeszcze żonę i 5 letnią córkę. Także ten Milej nocy na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, bad behaviour napisał: Brokuł, w dodatku ociekający hipokryzją i morałami hejtery Karetka zaraz będzie. 20 mg Hydroksyzyny lub Relanium i wszystko będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach