Zero cukru 131 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Dla trzech (wyjeżdżamy we trójkę). A sprząta u nas pani Monika (i chyba nie ma tytułu doktora) Reszty wysry.wów na temat naszej rodziny nawet nie komentuję (szczególnie dolarsowej), ale rozumiem, że twoje święta bez choinki, z pustą lodówką (to twoje posty chyba z tego nawet tematu), za to z Iskrą na privie, muszą potężnie dokuczać A, i dokładnie - nie umiem zrobić nawet zapiekanki, dlatego łapczywie spijam każdy przepis od podstaw Wybacz moją niesubordynację, ale jestem trochę nieokrzesany. Pozwolę sobie jeszcze ciebie zacytować " to forum i mogę robić co chcę". Niech sprząta. Przecież taka księżniczka nie będzie sobie rąk brudziła mimo, że cały dzień siedzi w domu. Dziewczynka pewnie zadowolona, że spędza święta poza domem z macocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 8 godzin temu 23 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał: U mnie jusz 3/5 mieszkania Wracając do tematu, to sprzątam na bieżąco, bo jestem pedantka i czyścioszka, więc nie ma jakiegoś ciśnienia przed Świętami, że coś muszę - Nic nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 42 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Skoro sama nie obrabiasz dupy na priv, to naprawdę dziwny tok rozumowania, żeby nas wysyłać na priv gadać o innych. Może nie sami idioci, ale mega zakłamani ludzie tu piszą, którzy udają niewinnych, a sami zaczynają dramy i udają wielce pkrzywdzonych jak ich ktoś sprowadzi na ziemię. To przypadkiem nie wy z qwetką tak ubolewałyście nad czyimś dzieckiem, że aż produkowalyscie podłe, pełne obłudy i fałszywej troski o to dziecko komentarze? Cóż chyba jednak nie jesteś taka wporzo na jaką się kreujesz. Odczep się od niej, bo możesz jej buty pucować co najwyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 8 godzin temu 53 minuty temu, Baba napisał: Zaczynasz być tak samo podły jak one. Wystarczy minuta żeby zrobić przelew na dowolne konto. W każdym sklepie są pojemniki, kartony i co tam chcesz żeby zostawić produkty dla biednych. Nie wiesz czy tego nie zrobiła. Jak się systematycznie dba o porządek w domu, nie trzeba wylewać ósmych porów przed świętami. Pierogów na kolację wigilijną też lepić nie trzeba 5 dni przed. Pitolenie o Szopenie wystarczy minuta do hejtownia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, salix napisał: Skoro sama nie obrabiasz dupy na priv, to naprawdę dziwny tok rozumowania, żeby nas wysyłać na priv gadać o innych. Może nie sami idioci, ale mega zakłamani ludzie tu piszą, którzy udają niewinnych, a sami zaczynają dramy i udają wielce pkrzywdzonych jak ich ktoś sprowadzi na ziemię. To przypadkiem nie wy z qwetką tak ubolewałyście nad czyimś dzieckiem, że aż produkowalyscie podłe, pełne obłudy i fałszywej troski o to dziecko komentarze? Cóż chyba jednak nie jesteś taka wporzo na jaką się kreujesz. To taki hejt z dobroci serca. Nowy trend na Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Owszem. W tym roku uroczysta kolacja wigilijna odbędzie się w naszym rodzinnym domu. Miło.. Okropnie szybko ten rok zleciał i nawet był dobry dla mnie, bogaty. Mogę powiedzieć bardzo pomyślny Widzę, że forumowa rodzina oraz małżeństwo bardzo udzielone na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Wybacz moją niesubordynację, ale jestem trochę nieokrzesany. Pozwolę sobie jeszcze ciebie zacytować " to forum i mogę robić co chcę". Niech sprząta. Przecież taka księżniczka nie będzie sobie rąk brudziła mimo, że cały dzień siedzi w domu. Dziewczynka pewnie zadowolona, że spędza święta poza domem z macocha. Ten wątek został już dokładnie omówiony przez podobne tobie "zatroskane" (zainteresowanych podsumowaniem moim odsyłam do tematu o "Braunie"). Nic ci to nie da, że uczepiłeś się nagle naszej pary jak pijany (nomen omen) drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: To taki hejt z dobroci serca. Nowy trend na Kafeterii. Dokładnie, hejt z dobroci serca to nie hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 570 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: To nic nie daje, tylko bardziej hejt nakręca. A ty też nie wiesz, co to jest hejt? Bo wygląda, jakby kilka osób próbowało na siłę narzucić narrację, że tu się jakiś wielki hejt się na nich odbywa, żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Odczep się od niej, bo możesz jej buty pucować co najwyżej. Nie pisz tak. Ja sobie sama poradzę. I nie rób ze mnie ciamajdy co o czyste buty zadbać nie potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Miło.. Okropnie szybko ten rok zleciał i nawet był dobry dla mnie, bogaty. Mogę powiedzieć bardzo pomyślny Widzę, że forumowa rodzina oraz małżeństwo bardzo udzielone na forum NO PEWNIE W KOŃCU ZOSTAŁAŚ PRZEGRYWEM ROKU NA KAFE A pokonać Leżaka czy Elcie to naprawdę wyczyn Edytowano 8 godzin temu przez suse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie boga 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Bo wygląda, jakby kilka osób próbowało na siłę narzucić narrację, że tu się jakiś wielki hejt się na nich odbywa, żenada. dokladnie tak robia syjonisci, organizuja zamachy terrorystyczne pod bandera panstwa islamskiego a pozniej mowia ze to wszyscy muzulmanie tacy sa a amerykanie to wykorzystuja aby pozniej krasc rope od muzulmancow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A ty też nie wiesz, co to jest hejt? Bo wygląda, jakby kilka osób próbowało na siłę narzucić narrację, że tu się jakiś wielki hejt się na nich odbywa, żenada. Ja uważam, że dobrze, że team "ogórowy" wyszedł z krzaków, popłakać nad hejtem, im więcej moralnych ludzi tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Baba napisał: Już niedługo. Coraz więcej ludzi przestaje się tu udzielać. Nie będzie z kim się kłócić Ale też nie będzie z kim gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Wybacz moją niesubordynację, ale jestem trochę nieokrzesany. Pozwolę sobie jeszcze ciebie zacytować " to forum i mogę robić co chcę". Niech sprząta. Przecież taka księżniczka nie będzie sobie rąk brudziła mimo, że cały dzień siedzi w domu. Dziewczynka pewnie zadowolona, że spędza święta poza domem z macocha. Pozwol, ze odpowiem za dziewczynkę. Bardzo zadowolona. Jej matka wyjeżdża, tez ma prawo odpocząć i sie zrelaksować. Dlaczego uważacie, ze to jakaś wielka tragedia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 20 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Wybacz moją niesubordynację, ale jestem trochę nieokrzesany. Pozwolę sobie jeszcze ciebie zacytować " to forum i mogę robić co chcę". Niech sprząta. Przecież taka księżniczka nie będzie sobie rąk brudziła mimo, że cały dzień siedzi w domu. Dziewczynka pewnie zadowolona, że spędza święta poza domem z macocha. a u ciebie będzie na święta barszczyk z kartonu, wódka i srafe? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 42 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie pisz tak. Ja sobie sama poradzę. I nie rób ze mnie ciamajdy co o czyste buty zadbać nie potrafi Chciałam być miła. Dobra, słowem się już nie odezwę… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 8 godzin temu Nie ma co czytać do wieczornej herbatki po pracowitym piątku Jedno i to samo, aż naprawdę same słowa cisną się, żeby dowalić, ale człowiek się powstrzymuje. I naprawdę coraz bardziej odniechciewa się tutaj udzielać. Ale ważne, że forumowe małżeństwo jednak nie ogłasza już separacji i wszystko układa się po ich myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Ciabata napisał: a u ciebie będzie na święta barszczyk z kartonu, wódka i srafe? Barszcz z zupki chińskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie boga 2 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, suse napisał: NO PEWNIE W KOŃCU ZOSTAŁAŚ PRZEGRYWEM ROKU NA KAFE A pokonać Leżaka czy Elcie to naprawdę wyczyn JEGO SIE NIE DA WYPIERRDOLIC Z TRONU KRULA PRZEGRYWUW TU NA FORUM: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 42 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Miło.. Okropnie szybko ten rok zleciał i nawet był dobry dla mnie, bogaty. Mogę powiedzieć bardzo pomyślny Widzę, że forumowa rodzina oraz małżeństwo bardzo udzielone na forum Oby przyszły był jeszcze bardziej owocny. Nie oszukujmy się, pieniążki są bardzo ważne. i love money. Jak zawszony królik dał log-out to zjawił się nagle forumowy mąż - dziwne, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: O kim piszesz? Ja np bylem wtedy na forum i pamiętam te osoby. Z żadną z nich nie miałem zadnych nieporozumień. Niedługo przebijesz Magdę w mitomanii Jeszcze napisz że nie było outfitów i remontów. To zwieńczy twoje wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 570 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: To taki hejt z dobroci serca. Nowy trend na Kafeterii. Obok takiej obłudy naprawdę ciężko przejść obojętnie, a tu jak skomentujesz tę obłude to cie nazwa hejtera zakłócająca spokój wyliniałym pelargoniom wszystko na opak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma co czytać do wieczornej herbatki po pracowitym piątku Jedno i to samo, aż naprawdę same słowa cisną się, żeby dowalić, ale człowiek się powstrzymuje. I naprawdę coraz bardziej odniechciewa się tutaj udzielać. Ale ważne, że forumowe małżeństwo jednak nie ogłasza już separacji i wszystko układa się po ich myśli Załatwili alkohol na święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale też nie będzie z kim gadać. Zawsze możesz podać prywatne namiary tym, których lubisz i pogadacie w miłej atmosferze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: A ty też nie wiesz, co to jest hejt? Bo wygląda, jakby kilka osób próbowało na siłę narzucić narrację, że tu się jakiś wielki hejt się na nich odbywa, żenada. Ja tak ogólnie, nie o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Obok takiej obłudy naprawdę ciężko przejść obojętnie, a tu jak skomentujesz tę obłude to cie nazwa hejtera zakłócająca spokój wyliniałym pelargoniom wszystko na opak. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pozwol, ze odpowiem za dziewczynkę. Bardzo zadowolona. Jej matka wyjeżdża, tez ma prawo odpocząć i sie zrelaksować. Dlaczego uważacie, ze to jakaś wielka tragedia? Nie napisałem, że to tragedia. Jak zadowolona to okej. Odbieram to jako romantyczny wyjazd, bez tradycyjnego spędzania świat, więc dziecko mi jakoś nie pasuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma co czytać do wieczornej herbatki po pracowitym piątku Jedno i to samo, aż naprawdę same słowa cisną się, żeby dowalić, ale człowiek się powstrzymuje. I naprawdę coraz bardziej odniechciewa się tutaj udzielać. Ale ważne, że forumowe małżeństwo jednak nie ogłasza już separacji i wszystko układa się po ich myśli Szczerze mówiąc Madziu chciałem dokończyć rozmowę o zwolennikach Brauna. Rzeczywiście niepotrzebnie zajrzałem tutaj, bo oczywiście znów zobaczyłem, ze rozmawiacie o mnie i Ewie. A raczej próbujecie kolejnych etapów swojej mitomanii. Czuję, ze możecie tak w nieskończoność. Rzeczywiście madrzejszy powinien ustąpić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pozwol, ze odpowiem za dziewczynkę. Bardzo zadowolona. Jej matka wyjeżdża, tez ma prawo odpocząć i sie zrelaksować. Dlaczego uważacie, ze to jakaś wielka tragedia? Uważam, że popełniasz błąd, próbując rozmawiać z tymi ludźmi w tonie realnej polemiki, bo nie o to im chodzi. To tak, jakbym zaczęła tłumaczyć ogórowi, że nie ćpam albo że do zrobienia paczki świątecznej nie trzeba być bogatym, a już na pewno nie bardzo bogatym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach