IV Knur RP 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: ale jaką widmo ma władzę nad tobą - kilka słów i już warujesz a miałaś łapać dystans na odwyku idac tym tokiem to ty tak samo warujesz przy niej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Chcecie się poczuć staro? "Jak dobrze wyglądać po 40-stce", to kontrowersyjnej jakości poradnik Krzysztofa Ibisza, który powstał niemal 16 lat temu. Obecnie Ibisz przeżywa czwartą młodość i został ojcem w wieku 59 lat Co to ma wspólnego z tematem, nic... ale nie moja wina, że spamują reklamą PKO z bombkami xD Małgosia Rozenek i jej mąż Radzio z wypastowanym tupecikiem na głowie, też wiecznie młodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 6 godzin temu Haha xD Krejzi woli Widmo od knura na wózku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skąd ta nagła zmiana frontu? Niedawno były serduszka, wyznania miłości, a teraz wojna? Troszkę źle to o tobie świadczy, ale nie każdy jest idealny.. Ty myślisz, że sojusze w internecie są wieczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie o to się rozchodzi. Po takich akcjach, wstyd byłoby mi się pokazywać tutaj, a co dopiero wrzucać ryj w awku. A ja się wypowiadam że jest fotogeniczną skoro już są jakieś foty na forum, bo nie wtrącam si3 w czyjeś prywatne życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: ale jaką widmo ma władzę nad tobą - kilka słów i już warujesz a miałaś łapać dystans na odwyku Wystarczy ignorować. Totalna Śliwka nr 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 6 godzin temu Z Iskra nie wypaliło, malowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 19 Napisano 6 godzin temu hej jestem wiewiorką, na tabsach zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: A gdzie są te teksty prostujące mnie bo nie widze? Bo nie mowisz chyba o tych swoich głupotach typu ze mnie skądś odpuliłeś bo musiałabym ci doradzic wizytę u psychiatry bylo ale omijasz co nie pasuje.. przypomne. prowadzasz sie z najwiekszym ydyotą kafe a pozujesz na kozaczke strzelająca ripostami. dla kazdego cwiercinteligenta cos tu sie nie klei. albo cie oplacają z jego renty albo tylko pozujesz a sama trzymasz jego poziom mentalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 6 godzin temu Szkoda że krejzi się tak marnuje przez jakichś lipedziow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty myślisz, że sojusze w internecie są wieczne? Przemilcze to. Ale jechać w Święta tak ostro to darowałbyś sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: No w sumie tłumaczenie jej ze ‚jej zdjęcia tu latają’ w momencie jak sama je wrzuca to faktycznie dla Elci może być mało dobitny przekaz. Jeśli wygląd, to jedyna szansa na przyciągnięcie uwagi, to nie mam pytań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Małgosia Rozenek i jej mąż Radzio z wypastowanym tupecikiem na głowie, też wiecznie młodzi i magda z kafeterii ja sie dziwie czemu ty nie pojdziesz w slady ibisza i nie napiszesz ksiazki o twojej diecie i 250h w miesiacu co daje mlodosc i jedrny tylek czy jak to tam lecialo ambona, 250h = wieczna mlodosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: A ja się wypowiadam że jest fotogeniczną skoro już są jakieś foty na forum, bo nie wtrącam si3 w czyjeś prywatne życie. ty nawet nie widzisz ze to nie jest zdjecie tylko filtr jakis nalozony na foto powodujacy efekt jak z kreskówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przemilcze to. Ale jechać w Święta tak ostro to darowałbyś sobie. Ostro? Staram się być delikatny. Ostry dopiero mogę być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, IV Knur RP napisał: odezwal sie nastepny erudyta dostosowuje jezyk do takich jak wy jakbym uzywal trudniejszych wyrazow to tym bardziej bys nie mogl zrozumiec co do ciebei pisze. jakbys uzywal innych wyrazow to by wyszlo ze to chatgpt pisze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Z jednej strony smutno mi, że obrażają krejzi, a z drugiej ze marnuje się na jakichś knurów Edytowano 6 godzin temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: bylo ale omijasz co nie pasuje.. przypomne. prowadzasz sie z najwiekszym ydyotą kafe a pozujesz na kozaczke strzelająca ripostami. dla kazdego cwiercinteligenta cos tu sie nie klei. albo cie oplacają z jego renty albo tylko pozujesz a sama trzymasz jego poziom mentalny. Odpowiadam na kazdy pierd nawet o jakies bzdury ze jestem thosa czyżbym znowu nie zauwazyla jakiegos twojego elaboratu do mojej osoby? Z góry sorry jesli coś ominęłam to bardzo możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Zadałem ci pytanie. Sråm na twoje pytania, lepiej ze mną nie zaczynaj tylko pomiń, nie wiem na chúj się mnie czepiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 29 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wystarczy ignorować. Totalna Śliwka nr 2 prawdziwa obsesja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Jakbyś miała inne komplementy w zyciu to byś nie brała głupiej odzywki świrmoka za dobrą monetę, ktory nie wiedział co powiedzieć, wiec palnął, że ludzi nie straszysz, a ty myślałaś, że to znaczy ześ krasawica Ona cię zlewa bo wie że jesteś tym zyebem munkiem z niebieską kartą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: A ja się wypowiadam że jest fotogeniczną skoro już są jakieś foty na forum, bo nie wtrącam si3 w czyjeś prywatne życie. Jak to nie wtrącasz, jak starszego Pana o nicku Matuzalem326 hejtowałeś i wmawiałeś że śpi z córkami. Podszywy też mu robiłeś, więc robienie z siebie ofiary i manipulacje, w dodatku tanie są żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Kocham3lcîę:) napisał: Z Iskra nie wypaliło, malowany? Wypaliło. Spotkamy się, jak będzie gotowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: jakbys uzywal innych wyrazow to by wyszlo ze to chatgpt pisze... no lec dalej widmokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: ty nawet nie widzisz ze to nie jest zdjecie tylko filtr jakis nalozony na foto powodujacy efekt jak z kreskówki Szkic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Szpinak napisał: Odpowiadam na kazdy pierd nawet o jakies bzdury ze jestem thosa czyżbym znowu nie zauwazyla jakiegos twojego elaboratu do mojej osoby? Z góry sorry jesli coś ominęłam to bardzo możliwe hehe domniemuje ze to tabu, ciezko puscić emocjonalny wyrzyg kiedy knur to czyta ja prdu tak sie konczą zwiazki za kase wlasnie.... Edytowano 6 godzin temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: i magda z kafeterii ja sie dziwie czemu ty nie pojdziesz w slady ibisza i nie napiszesz ksiazki o twojej diecie i 250h w miesiacu co daje mlodosc i jedrny tylek czy jak to tam lecialo ambona, 250h = wieczna mlodosc Srak leciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: A ja się wypowiadam że jest fotogeniczną skoro już są jakieś foty na forum, bo nie wtrącam si3 w czyjeś prywatne życie. Po jednym zdjęciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Sråm na twoje pytania, lepiej ze mną nie zaczynaj tylko pomiń, nie wiem na chúj się mnie czepiasz. Skoro srasz pytania to wypierdalaj cytat małolata "nie ma czasu, bo musi odpisać na kafe" masz ty ...iszczu resztki mozgu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: ty nawet nie widzisz ze to nie jest zdjecie tylko filtr jakis nalozony na foto powodujacy efekt jak z kreskówki Nie pisałem że chodzi o jedną fotę tylko o fotY tępaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach