Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barbara Niechcic

Zadroszczę ludziom życia

Polecane posty

Jestem 43letnią kobietą nadal dość atrakcyjną ale coraz bardziej samotną z poczuciem przegrywania własnego życia, bez rodziny, partnera, przypadkową pracą w ktorej się nie realizuję. Ciężko mi funkcjonować wśrod ludzi bo czuję ze odstaję, mam nerwicowe reakcje, caly czas podswiadomie sie porownuję z innymi, nam poczucie bycia gorszą.Od jakiegoś czasu zauważam u siebie rosnące na sile uczucie zazdrości, które jest pokłosiem poczucia niezrealizowania niemal w każdej dziedzinie życia. Nigdy nie należałam do zazdrośników, czasem było jakieś ukłucie najczesciej o obiekt uczuć ale od jakiegoś czasu zazdroszczę innym fajnego życia wśród kochających osób, oddanych partnerów, charakteru który pcha ich do przodu,  samozadowolenia i luzu/spokoju w podejsciu do życia,że mają z kim dzielić trudy i uroki życia. Ja spedzam co roku samotne sylwestry, przyciągam facetow niedostepnych emocjonalnie, ktorzy mnie ghostują, nie mam z kim zaplanowac wspolnego wyjazdu czy cokolwiek innego. Żyję jak emerytka i kisnę w poczuciu żalu. Wiem ze zawsze moze być gorzej ale nie oszukujmy się pewne aspekty mocno rzutują na poczucie spełnienia.  Boję że z czasem uczucie goryczy mnie zaleje😔 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się