Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to to się nie da skradać w zbroi płytowej? Najlepiej sie rozbierz to wtedy będziesz szedł bezszelestnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: może masz za wąski komin? Może wejść przez taras. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najlepiej sie rozbierz to wtedy będziesz szedł bezszelestnie nie wiem jaki widok bardziej by przeraził faceta: skradający się rycerz czy skradający się goły facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Taki skarb trzeba złapać, powalić i schować aż przyjdą gorsze czasy Ja pier.dziele, Magi, czy to zawsze trzeba przemocą ? A może by tak zanęcić, nie wiem... marchewką zwabić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może wejść przez taras. to od przodu czy od tyłu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Ja pier.dziele, Magi, czy to zawsze trzeba przemocą ? A może by tak zanęcić, nie wiem... marchewką zwabić mądrej miło posłuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie wiem jaki widok bardziej by przeraził faceta: skradający się rycerz czy skradający się goły facet W dzisiejszych czasach zdecydowanie rycerz bardziej by przeraził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Super, więc pogadaj z gargamelem, bo ja jak zwykle nie mam racji tylko Michał jak mnie dzisiaj wychwalasz pełnia dzisiaj czy rozbłyski na słońcu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Super, więc pogadaj z gargamelem, bo ja jak zwykle nie mam racji tylko Michał Ile jest 2*5 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ile jest 2*5 ? a sprzedajemy czy kupujemy? gotówką czy przelewem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Ja pier.dziele, Magi, czy to zawsze trzeba przemocą ? A może by tak zanęcić, nie wiem... marchewką zwabić Ja tam wolę przemocą by być pewną zdobyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to od przodu czy od tyłu? Z boku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak mnie dzisiaj wychwalasz pełnia dzisiaj czy rozbłyski na słońcu... Nie, to Ty sam siebie chwalisz co to nie Ty Na twoim końcu na Pomorzu bez Szyszki w ktorej nadal jesteś zakochany na pewno Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z boku. skąd wiesz jak mnie tu wszyscy nazywają? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie wiem jaki widok bardziej by przeraził faceta: skradający się rycerz czy skradający się goły facet Widma pytać o to Mnie by bardziej przeraziłam ten rycerz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja tam wolę przemocą by być pewną zdobyczy Metoda na jaskiniowca nigdy nie zawodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: skąd wiesz jak mnie tu wszyscy nazywają? Znam cie bardziej niż ty sam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie, to Ty sam siebie chwalisz co to nie Ty Na twoim końcu na Pomorzu bez Szyszki w ktorej nadal jesteś zakochany na pewno a co się będę oszukiwał na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a sprzedajemy czy kupujemy? gotówką czy przelewem? Sprzedajemy twój wieżowiec i kupujemy dla mnie konia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Metoda na jaskiniowca nigdy nie zawodzi A możesz opisać tą metodę dokładnie kawałek po kawałku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Sprzedajemy twój wieżowiec i kupujemy dla mnie konia. jak sprzedajemy to 2x5=12, przelewem 15 a jak kupujemy to 2x5=8, gotówką 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a co się będę oszukiwał na pewno Sam widzisz, że mam rację Tak, na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sam widzisz, że mam rację Tak, na pewno a na randkę mnie zaprosisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ile jest 2*5 ? 10 siątka to jest jak mój strzał w Michała wyżej Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A możesz opisać tą metodę dokładnie kawałek po kawałku Maczugą w łeb za włosy i do jaskini jak za starych dobrych czasów 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak sprzedajemy to 2x5=12, przelewem 15 a jak kupujemy to 2x5=8, gotówką 6 Zrobiłeś jeden błąd bo 2×5=13 ale reszta juz ok Chyba jesteś dobry z matematyki i nawet mógłbyś być profesorem na uniwersytecie warszawskim. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Maczugą w łeb za włosy i do jaskini jak za starych dobrych czasów Tak chce tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a na randkę mnie zaprosisz? Czy możemy z Magi się przyłączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a na randkę mnie zaprosisz? Możemy wypić jak wrócę na Pomorze, ale czy to coś pomoże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak chce tak idę po maczugę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach