Kolargol 24 Napisano 13 godzin temu Titruriruriruriru turiruri tururu? Tururu tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 13 godzin temu Driftujemy na dzielni huh furioza wziuuum i mrotzchna muza huh. Pomódlmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 12 godzin temu Emo krasnal mrocznie i niezbyt pobożnie a fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 12 godzin temu 21 minut temu, Gosc3763 napisał: Twraz powiedz jak można byc tepa dzida tak ty ...o ...a dobrze cie znam a ty siebie co nie? Przez korzeń zła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 12 godzin temu Sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 12 godzin temu Nieważne. Widzisz, tak widocznie, może, już musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 12 godzin temu Korzeń zła. Łoł ale krejzol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 12 godzin temu Jezusowi się nie podoba taka mroczna muza ohyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Dnia 12.04.2026 o 19:14, Gosc3763 napisał: Nie wierzę w nowy tryb natura raz a gryzie się z tym jeszcze umysł potężna siła w ch . Czasem po prostu zapominam o tej prawdzie. Edytowano 12 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 12 godzin temu To odmów różaniec i nie bluźnij bo piekło czeka i jest bliżej niż myślisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 11 godzin temu Nic nie mogę zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Wiem, trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Moja wina, moja wola. Ty tylko mówisz prawdę o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 11 godzin temu Niepotrzebnie znowu jestem było lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Nie było cudownie. To niczego nie załatwia. Mam zawsze wolną wolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 11 godzin temu Mieszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 11 godzin temu Wiesz ze tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: Wiesz ze tak jest Masz tu swoją. Nie jesteś złem wcielonym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 11 godzin temu Mam wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Chcesz dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Mam wątpliwości Dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Tyle na dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 11 godzin temu Lubię ten kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Przez to znam Cavea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Gosc3763 napisał: Lubię ten kawałek Coś jeszcze, gdy tu się pisze, bywa zabawnie. Wolę tylko tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Coś jeszcze, gdy tu się pisze, bywa zabawnie. Wolę tylko tak. Masz kontrolę rozumie się mylisz ze nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Masz kontrolę rozumie się mylisz ze nie wiem Szarżujesz, to też wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach