Mgła 311 Napisano sobota o 16:45 (edytowany) Nie masz kogo pamiętać, nie masz co chcieć pamiętać. Nie pamiętaj mnie. Edytowano sobota o 16:47 przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano sobota o 17:48 Ochh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 02:33 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 20:45 Dnia 16.04.2026 o 12:14, Gosc3763 napisał: dłużej ośmieszac się będziesz Nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:25 39 minut temu, Mgła napisał: Nie będę. Mówiłem nie znajdziesz co trzeba trudno o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:25 Coś wrzucić co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 21:26 Nie potrzebuję, nie wrzucaj. Sama coś sobie wybiorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 21:27 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: Mówiłem nie znajdziesz co trzeba trudno o to Ale żeby aż tak było ciężko, mimo że człowiek stara się być jak najbardziej klarowny..? W tym szambie było to samo, no to widocznie jest na potęgę w tych czasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:29 Teraz komu sie chcie myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:39 Wygląda jest z tobą progres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 21:41 Juzles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 21:43 Po temacie muzyki widać progres? Tak zeszło ze mnie, trochę dziwne to wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:44 Obojętność załącza i zawsze spokój wjeżdża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 21:47 Nie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:49 Wiesz co myślę o wszystkim co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 21:50 Za dużo czasu się znamy żeby ktoś musiał rozkminiać drugiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 21:51 Nie pisz, nie trzeba. Idę sobie coś wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:51 Nie spoko ani myślę szkoda łap 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 21:52 Pokaz cyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 21:58 Wróć do jednego z projektów chcę zobaczyć koniec jo roboty od zajepania ale już są narzędzia i szambo na coś zda się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:00 Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:18 Czasu mam mało, nie chodzi na co dzień że za mało, tylko życia mi nie starczy, muszę robić tylko to co się przyda mnie albo komuś, no i czas przyśpiesza więc wiesz, uwagę muszę poświęcić sobie żeby na koniec być chociaż trochę inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:19 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 22:20 Odpal czerwień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:20 Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Odpal czerwień Nie, to nie byłoby dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 22:21 By coś zostało po tobie moja droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:22 Czarne dziury w kosmosie przyspieszajom zamykajom się portale i nastapi wybuch supernovy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:23 Odbyty popekajom i nastapi armagedon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:23 Bo taki był boży plan i pomódlmy się razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:24 Zostanie tylko popiół z feniksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach