poza kontrolą 27 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Tak Chyba błędowskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Chyba błędowskiej Też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak niedokładnie wysprząta to co z nim zrobimy Jak niedopilnujesz to Ty będziesz sprzątać więc w Twojej gestii jest dopilnować i tym sposobem ja będę wracał na gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Biust wciąż tak samo ponętny? Hahahaha, mąż twierdzi że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Hahahaha, mąż twierdzi że tak A racice zgrabne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Castor Fiber napisał: Nigdy nie życzę nikomu źle. Ucz się. Nie zrobisz z niej ludzi bo za bardzo psyche ma zniszczoną jak zawodowa tutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Siurentajski napisał: Ale ja nie pracuję w firmie farmaceutycznej ktora robi tabletki, tylko w bio-techu który wymyśla nowe leki To nie produkcja tylko R&D Anastazji to by tu nawet nie wpuścili, nie mówiąc o zatrudnieniu jej Nie mogę znaleźć tego maila ups w każdym razie cło było wysokie koszty bo 104zl przy przedmiocie za 232 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: A racice zgrabne? Niezmiennie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Hahahaha, mąż twierdzi że tak A rzekomo go nie pokazywałaś fagasom z forum. 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Jak niedopilnujesz to Ty będziesz sprzątać więc w Twojej gestii jest dopilnować i tym sposobem ja będę wracał na gotowe. A czemu ja jak ja mam tylko leżeć przecież na kanapie a tobie nie za dobrze będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Castor Fiber napisał: A rzekomo go nie pokazywałaś fagasom z forum. 🫶 Męża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Nie zrobisz z niej ludzi bo za bardzo psyche ma zniszczoną jak zawodowa tutka. Chyba niestety tak. Cóż uczynić. Jak wieczór, coś oglądać zamierzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nie zrobisz z niej ludzi bo za bardzo psyche ma zniszczoną jak zawodowa tutka. Potrafisz coś innego wymyślić niż urojenia o prostytucji? Wy w ogóle coś potraficie innego kobiecie wbić niż sugerowanie że obrabia pento za hajs i że jest kùrwa? Lepiej się czujecie gdy wierzycie we własne slowa? Haa tfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Chyba z nerek. Poważnie jak otwieralem ten pierwszy box to kilka ziaren piasku pewnie z wiatrem wpadly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Niezmiennie nie Pieprz, mimo dzielących nas różnic ideologicznych ja czuję że w te klocki to Ty musisz być lepszy numer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Męża? Cyca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 3 godziny temu Chùj chùjem pozostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Castor Fiber napisał: Cyca. Ty też możesz obejrzeć to samo co Siurek. Tam na górze masz wyszukiwarkę użytkowników. Miłej zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Pieprz, mimo dzielących nas różnic ideologicznych ja czuję że w te klocki to Ty musisz być lepszy numer Haha, fantazja cię ponosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Nie mogę znaleźć tego maila ups w każdym razie cło było wysokie koszty bo 104zl przy przedmiocie za 232 Ale co mnie obchodzi twój mail z UPS? Uważasz że jak ktoś w Polsce zarabia średnią krajową i wyżej to kwota 335 PLN wyrywa go z butów i nikt poza tobą nie wydaje tyle na zakupy w sieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 3 godziny temu 57 minut temu, Onaaaa napisał: Tak bo jeśli piszesz o tym to sie chwalisz. nieważne ile ale jakiej jakości nie szabla się liczy tylko Wołodyjowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Haha, fantazja cię ponosi To wszystko przez ten obecny brak orgietek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Ty też możesz obejrzeć to samo co Siurek. Tam na górze masz wyszukiwarkę użytkowników. Miłej zabawy. Co mam wpisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Haha, fantazja cię ponosi Cisna mi się na usta różne zapytania ale nie będę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: To wszystko przez ten obecny brak orgietek A są tam jakieś fajne laski w lab lub sąsiedztwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Castor Fiber napisał: Co mam wpisać? Nie pamiętam. Zacznij od caryc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 3 godziny temu Chyba trzeba coś oebac na zab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ale co mnie obchodzi twój mail z UPS? Uważasz że jak ktoś w Polsce zarabia średnią krajową i wyżej to kwota 335 PLN wyrywa go z butów i nikt poza tobą nie wydaje tyle na zakupy w sieci? Tylko to jest przedmiot zamówienia kawalek plastiku który nic nie robi oprócz tego że wygląda na bogato. Tak uważam że jesteś janusz i byś kupił z drukarki 3d albo chiński zamiennik z temu a nie podstawke sony trzymanom nowom przez 27lat od szejka dubaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Cisna mi się na usta różne zapytania ale nie będę xd Ależ się nie krępuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A czemu ja jak ja mam tylko leżeć przecież na kanapie a tobie nie za dobrze będzie Bo ktoś winny zawsze musi być i na Twojej głowie spoczywa aby winny był zawsze lokaj, bo na tym polega hierarchia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach