Еlciаа 790 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: Wiesz jakie samice som pustaki dużo elek typ nagral jak się prezy z tato nic sobom nie reprezentacji ani mentalnie ani zasobowo w komentarzach bezczelny a lachony mu niezłe zdjęcia wklejajom Kúrwo ty czemu elek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Skoro nie obchodzi, to zdejmij szlafork i do wyra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie miałem na myśli Szyszki w tym przypadku Jeśli mnie miałeś na myśli to ja lubię ludzi i nie mam ich w dupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Te czarne sprzęty są dużo ładniejsze jak białe. no niestety... mój sprzęt taki jak czarny ale jednak biały... ale jak się zgasi światło to nie widać różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Kurde, daj mi spokój nie kumasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Wiem. Nikt już chyba nie kocha lejda Wilsona odkąd mu gity zęby wybily Wyglad zewnętrzny odlozyoem na sam koniec ale nie wiem czy mi starczy energii A płaska miała rację co kiedyś powiedziałem największy wygryw faceta to jak ma mega lachona a sam nie dba jak wygląda bo to pokazuje jego moc braku równouprawnienia W sensie nie sztuka być model i se modelke ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Kurde, daj mi spokój nie kumasz A co ja ci robię zasråny manipulancie. Won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Kurde, daj mi spokój nie kumasz Ale się uparła na Ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Wyglad zewnętrzny odlozyoem na sam koniec ale nie wiem czy mi starczy energii A płaska miała rację co kiedyś powiedziałem największy wygryw faceta to jak ma mega lachona a sam nie dba jak wygląda bo to pokazuje jego moc braku równouprawnienia W sensie nie sztuka być model i se modelke ogarnąć To zbyt skomplikowane dla mnie nie interesują mnie takie wątki do analizy. Wole obserwować walke halkow o pento Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no niestety... mój sprzęt taki jak czarny ale jednak biały... ale jak się zgasi światło to nie widać różnicy Najlepiej pomaluj pisakiem czarnym i będzie git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Tak wierzę Sebastianie no to wlasnie potwierdzilas ze twoja naiwnosc jest poza skala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jeśli mnie miałeś na myśli to ja lubię ludzi i nie mam ich w dupie. Spoko, ja akurat niektórych mam, ale to nic złego działa w dwie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Kúrwo ty czemu elek Chodź do mnie kota Nie ma tu większy pustak ceramiczny to jak zarzucilas elokwencji bo typek ci się w avku podobal będąc jednocześnie z małolat w wielkiej miłości życia mówiło więcej niż tysiąc gadzich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Za dużo analizujesz leżaku a tu trzeba być biernym obserwatorem i wyciągać wnioski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Chodź do mnie kota Nie ma tu większy pustak ceramiczny to jak zarzucilas elokwencji bo typek ci się w avku podobal będąc jednocześnie z małolat w wielkiej miłości życia mówiło więcej niż tysiąc gadzich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najlepiej pomaluj pisakiem czarnym i będzie git. a jak potem nie doszoruję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: no to wlasnie potwierdzilas ze twoja naiwnosc jest poza skala Mi nie straszna żadna skala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a jak potem nie doszoruję? Nie martw się użyjemy pumeksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Chce zostać sam na sam z łezka idźcie już spać czy co tam chcecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Z lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale się uparła na Ciebie Bo mi okno otworzyłaś Do swojego pokoju i spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mi nie straszna żadna skala coś mi się wydaje, że libed nam zazdrości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu Wyobrażam sobie makron z magdalena seks oraz jeża z chwiluniom i widmokiem. Ciekawe co na to psychiatra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: coś mi się wydaje, że libed nam zazdrości wam ? czyli komu ? to oprocz alana i jeza to jeszcze ktos sie kryje za tymi jej nickami ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie martw się użyjemy pumeksa to Ty szorujesz, a ja śpiewam: Love hurtsLove scarsLove wounds and marks 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 2 godziny temu It hurts maj brejn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: coś mi się wydaje, że libed nam zazdrości Na to wygląda a najbardziej to mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 256 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, VenusHorizon napisał: Chodź do mnie kota Nie ma tu większy pustak ceramiczny to jak zarzucilas elokwencji bo typek ci się w avku podobal będąc jednocześnie z małolat w wielkiej miłości życia mówiło więcej niż tysiąc gadzich Już byś sobie odpuścił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Wyobrażam sobie makron z magdalena seks oraz jeża z chwiluniom i widmokiem. Ciekawe co na to psychiatra Według ciebie majom sens tutaj znajomości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Na to wygląda a najbardziej to mi tak zazdroszcze ci intelektu i relacji romantycznej z mitomanem widmokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach