JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Według ciebie majom sens tutaj znajomości? Nigdzie nie maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: tak zazdroszcze ci intelektu i relacji romantycznej z mitomanem widmokiem ja Ci zazdroszczę z Krejzi a nie, czekaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Bo według mnie som bez sensu skoro lachony som wiecznie niezdecydowane. Zdecydowana ładna z tiktoka może w tydzień mi na chacie się pojawic bo dopuszcze i po co to wszystko jakieś widomki dwa lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, lybed napisał: wam ? czyli komu ? to oprocz alana i jeza to jeszcze ktos sie kryje za tymi jej nickami ? Alan to jeszcze nic Sebastianie. Nas jest więcej coraz więcej nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja Ci zazdroszczę z Krejzi a nie, czekaj... pisz calym zdaniem bo urywasz jak szynszyla i zaraz dojde do wniosku ze jestes baba w przebraniu franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Bo według mnie som bez sensu skoro lachony som wiecznie niezdecydowane. Zdecydowana ładna z tiktoka może w tydzień mi na chacie się pojawic bo dopuszcze i po co to wszystko jakieś widomki dwa lata. Jeszcze jestes na etapie negocjacji z samym sobom. Daj se czas. Nie wiem czy loda zjesc tego bo ciało mówi nie ale rozum go chce bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, JăjaWywalone napisał: It hurts maj brejn to tok to ju egen but remember - before ju party tu elefant tu salty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Mam nowy pomysł na imersje heblowania można głowę wyświetlić samicy na misjonarza na ipadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Alan to jeszcze nic Sebastianie. Nas jest więcej coraz więcej nas. mnozycie te nicki jak kroliki. jak masz dwa to i mozes zmiec 22 z tym sie zgodze. kwestia czasu az na innym tez sie pomylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to tok to ju egen but remember - before ju party tu elefant tu salty Jusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Jeszcze jestes na etapie negocjacji z samym sobom. Daj se czas. Nie wiem czy loda zjesc tego bo ciało mówi nie ale rozum go chce bardzo Nie wiem czy mi się chce to od niej by zależało nigdy mi się nie chciało za tym przesadnie latac poważnie rzeczy biorąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, lybed napisał: mnozycie te nicki jak kroliki. jak masz dwa to i mozes zmiec 22 z tym sie zgodze. kwestia czasu az na innym tez sie pomylisz Dokładnie ty wszystko wiesz. W sumie skąd wiesz czy połowa forum nie jest moja? Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Boże jaka siara ktoś na złotej 44 se za maly dywan kupil do salonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lybed napisał: pisz calym zdaniem bo urywasz jak szynszyla i zaraz dojde do wniosku ze jestes baba w przebraniu franz On jest mój nick przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dokładnie tu wszystko wiesz. W sumie skąd wiesz czy połowa forum nie jest moja? nie znasz polskiego wiec polowa na pewno nie, jeszcze ten rzepa moze byc twoj bo on tez pisze jak 10 latek. no i widmok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Nie wiem czy mi się chce to od niej by zależało nigdy mi się nie chciało za tym przesadnie latac poważnie rzeczy biorąc Wez se grządki pokop czy coś. Puzzle układaj nie wiem. To już ten etap wywalonych jaj w tym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: On jest mój nick przecież ty udajesz babe ona byc moze chlopa pasujecie do siebei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: ty udajesz babe ona byc moze chlopa pasujecie do siebei Oni lubią te konwenty przebierańców jakieś zwierzaki chùje muje dzikie wenrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Jusz coś pojaśnić? too elephant too salty za słoń za słony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: ty udajesz babe ona byc moze chlopa pasujecie do siebei Jan ja udaje babe a on chlopa to i tak jesteśmy babo chłopem i wszystko sie zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: coś pojaśnić? too elephant too salty za słoń za słony Moje ajkju jest przereklamowane przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Nie podglądajcie mnie tam bo chodzę bez majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lybed napisał: nie znasz polskiego wiec polowa na pewno nie, jeszcze ten rzepa moze byc twoj bo on tez pisze jak 10 latek. no i widmok. Nie no rzepy sie wypieram i bez takich mi tutaj z tą klata pryszczatą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Oni lubią te konwenty przebierańców jakieś zwierzaki chùje muje dzikie wenrze no to zoo na kafeterii juz jest ponad moj umysl i nie obejmuje tego przyznaje sie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: On jest mój nick przecież żeby tylko nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie no rzepy sie wypieram i bez takich mi tutaj z tą klata pryszczatą. jak widac sie podoba wiec to nie taki glupi awatar byl na wyposzczone milfy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: no to zoo na kafeterii juz jest ponad moj umysl i nie obejmuje tego przyznaje sie . Ja jestem już dawno poza ciałem i poza 3d dlatego to znoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Stopami 45 na ziemi twardo ale głowom nje ma mje bynajmiej w stratosferze więc mam podgląd na wszystko z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, JăjaWywalone napisał: Oni lubią te konwenty przebierańców jakieś zwierzaki chùje muje dzikie wenrze sama byś takiego muja spróbowała to byś inaczej mówiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 1 godzinę temu to juz lezak jest bardziej zrozumialy dal mnie niz te zwierze rozne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach