Lobotomia über alles 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: A co ty taki czepliwy? Robisz za dwoje, czy tutce ryj utkałeś bo coś nie skacze jak kiedyś? Szuka atencji kafeteryjny celebryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grota Nesle 0 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: A co ty taki czepliwy? Robisz za dwoje, czy tutce ryj utkałeś bo coś nie skacze jak kiedyś? piękna jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 21 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Dangerous napisał: A co ty taki czepliwy? Robisz za dwoje, czy tutce ryj utkałeś bo coś nie skacze jak kiedyś? jaki czepliwy ? czepliwa to jestes ty jak nie wypijesz z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1825 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, libedovski napisał: no wiec ty go niedawno widzialas w wiezieniu Jeszcze nie mam przewidzenia i wiem co widzę gorzej z niektórymi bo widzą widmo w 3 województwach naraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Dangerous napisał: A co ty taki czepliwy? Robisz za dwoje, czy tutce ryj utkałeś bo coś nie skacze jak kiedyś? Wyliczał komu należy się mieszkanie od miasta i kto powinien go dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 21 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jeszcze nie mam przewidzenia i wiem co widzę gorzej z niektórymi bo widzą widmo w 3 województwach naraz jak widac tam go widzisz wg twojej teorii bo pamietam jak pisalas z 2 miesiace temu ze jest w wiezieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1825 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, libedovski napisał: jak widac tam go widzisz wg twojej teorii bo pamietam jak pisalas z 2 miesiace temu ze jest w wiezieniu Ale co jest nie tak w mojej teorii? Widzieć kogoś 2 miesiące temu w więzieniu sie da a widzieć go w 3 województwach naraz to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale co jest nie tak w mojej teorii? Widzieć kogoś 2 miesiące temu w więzieniu sie da a widzieć go w 3 województwach naraz to niemożliwe Cześć kochanie, jak tam z fotką stópek w skarpetkach dla swojego fana? ; P Edytowano 6 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 6 godzin temu Libeda i Krejzi prawie tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pewaj 0 Napisano 6 godzin temu 50 minut temu, libedovski napisał: jaki czepliwy ? czepliwa to jestes ty jak nie wypijesz z rana Bidet a chcesz bloka XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu Liberdowsky zawsze tu będzie, bo on bez srafe żyć nie umie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pewaj 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Liberdowsky zawsze tu będzie, bo on bez srafe żyć nie umie. Ma ...ice na martwicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wyliczał komu należy się mieszkanie od miasta i kto powinien go dostać Jak tam najadłaś się? Ja dorwałam się do przepysznego makowca bez rodzynek z dużą ilością maku, takiego jak lubię. 🤍 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pewaj napisał: Ma ...ice na martwicy xD Co ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pewaj 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Co ma? Tutkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Jak tam najadłaś się? Ja dorwałam się do przepysznego makowca bez rodzynek z dużą ilością maku, takiego jak lubię. 🤍 Zjadłam sernik. A maku nie lubię w cieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 238 Napisano 6 godzin temu 48 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wyliczał komu należy się mieszkanie od miasta i kto powinien go dostać Tobie się należy słownik od miasta i powinnaś go dostać poza kolejnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, pewaj napisał: Tutkę Z tego co wiem, to piękna Krejzi to nie tutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Z tego co wiem, to piękna Krejzi to nie tutka. A ty po co tu przylazłeś? Myślisz, że ktoś cię tu chce? Nie ma tu dla ciebie miejsca, blokerze. Wyjazd na nerwice, chociaż tam też wszyscy mają cię w poważaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: A ty po co tu przylazłeś? Myślisz, że ktoś cię tu chce? Nie ma tu dla ciebie miejsca, blokerze. Wyjazd na nerwice, chociaż tam też wszyscy mają cię w poważaniu. Tutaj tylko niektórzy mogą wyzywać, a nawet te osoby powinny być codziennie wyzywane. Reszta to święte krowy, na które złego słowa powiedzieć nie można. Wszyscy udają jak bardzo zajęci są rodziną i tradycjami świątecznymi, a jak przychodzi co do czego to nagle wychodzą z krzaków i jadą z mięsem na hejterskim nicku. Prawda? O kim mowa, to te osoby doskonale wiedzą. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Wyliczał komu należy się mieszkanie od miasta i kto powinien go dostać Dostać libeda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu No proszę szybko poszło. Jedna ta sobą już jest, bo wyszła z krzaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu Salowa to ty pierwsza mnie zaczęłaś obrażać, że robię lody za kurtkę i iPhone, więc waruj, bo dla mnie jesteś zerem, i lecisz do ignore. Żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tutaj tylko niektórzy mogą wyzywać, a nawet te osoby powinny być codziennie wyzywane. Reszta to święte krowy, na które złego słowa powiedzieć nie można. Wszyscy udają jak bardzo zajęci są rodziną i tradycjami świątecznymi, a jak przychodzi co do czego to nagle wychodzą z krzaków i jadą z mięsem na hejterskim nicku. Prawda? O kim mowa, to te osoby doskonale wiedzą. Tak Haahaha ale szybko poszło. Hania „już” jest. Wyskakują niczym zajączki wielkanocne zza zarośli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu Gienia to nudziara i nie chce mi się z nią pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Gienia też leci do ignora i będzie dwie dëbiilki mniej, jee Edytowano 6 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Dangerous napisał: A ty po co tu przylazłeś? Myślisz, że ktoś cię tu chce? Nie ma tu dla ciebie miejsca, blokerze. Wyjazd na nerwice, chociaż tam też wszyscy mają cię w poważaniu. Dëbilka, ignor leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Haahaha ale szybko poszło. Hania „już” jest. Wyskakują niczym zajączki wielkanocne zza zarośli. Szybka przewidywalna akcja. Ale brak gwardii do hejtowania i siedzi cicho jak mysz pod miotłą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szybka przewidywalna akcja. Ale brak gwardii do hejtowania i siedzi cicho jak mysz pod miotłą Spokojnie, tylko pojawi się jakaś księżniczka z TIRa czy inny choroszcz to nabierze wiatru w żagle. ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szybka przewidywalna akcja. Ale brak gwardii do hejtowania i siedzi cicho jak mysz pod miotłą No jestem. O co kolejny dzień się plujesz z Gienkiem przy nodze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach