Nerwowy skoczek 123 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: No proszę szybko poszło. Jedna ta sobą już jest, bo wyszła z krzaka 3 minuty temu, Dangerous napisał: Haahaha ale szybko poszło. Hania „już” jest. Wyskakują niczym zajączki wielkanocne zza zarośli. Wam się tak nudzi, że zmyślacie jakieś trollkonta. Tak bardzo tęskniłyście za mną? Co jeszcze miałabym wam powiedzieć z innego profilu czego już nie powiedziałam z oficjalnego? Logika zawsze u was leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: No jestem. O co kolejny dzień się plujesz z Gienkiem przy nodze? Chyba o to że ich nie zabawiamy cały dzień. Ale ja bym nie chciała przeszkadzać w egipskich atrakcjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Wam się tak nudzi, że zmyślacie jakieś trollkonta. Tak bardzo tęskniłyście za mną? Co jeszcze miałabym wam powiedzieć z innego profilu czego już nie powiedziałam z oficjalnego? Logika zawsze u was leży. Jakie trollkonta? Przecież to z którego piszesz, to chyba twoje oficjalne. Poza tym sama zaczęłaś, bo ja tylko pojaśniłam filipka. Edytowano 6 godzin temu przez Dangerous Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Chyba o to że ich nie zabawiamy cały dzień. Ale ja bym nie chciała przeszkadzać w egipskich atrakcjach. Są święta, cięzko wymagać żeby ludzie cały dzien zabawiali jakiś świński duet. Trochę je ponosi megalomania chyba. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Jakie trollkonta? Przecież to z którego piszesz, to chyba twoje oficjalne. Poza tym sama zaczęłaś, bo ja tylko pojaśniłam filipka. A o freeBunio chociażby kto mnie ciągle oskarża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Spokojnie, tylko pojawi się jakaś księżniczka z TIRa czy inny choroszcz to nabierze wiatru w żagle. ️ Nie mogą sobie pisać na swoich tematach, bo tam pies z kulawą nogą nie przyjedzie, a wzywać od upośledzonych trzeba..Co za upadek podręcznych szukających wrażeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie mogą sobie pisać na swoich tematach, bo tam pies z kulawą nogą nie przyjedzie, a wzywać od upośledzonych trzeba..Co za upadek podręcznych szukających wrażeń A ty piszesz na swoich tematach? Myśl trochę jak klepiesz w klawiaturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Mnie salowa obrzydła z gienką, jeszcze się france rzucały wczoraj na Klaudiusz ;/. Wstrętne, obrzydliwe babsztyle. Mogłyby sobie zniknąć na jakiś czas, te stare przegrywki : ) Edytowano 6 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Mnie salowa obrzydła z gienką, jeszcze się france rzucały wczoraj na Klaudiusz ;/. Wstrętne, obrzydliwe babsztyle Mogłyby sobie zniknąć na jakiś czas, te stare przegrywki : ) Dziś nie blokujesz tematów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie mogą sobie pisać na swoich tematach, bo tam pies z kulawą nogą nie przyjedzie, a wzywać od upośledzonych trzeba..Co za upadek podręcznych szukających wrażeń A czy to coś z Grójca zawsze było takie męczące i czepialskie?… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 6 godzin temu Pax, pax między chrześcijany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: A czy to coś z Grójca zawsze było takie męczące i czepialskie?… Wiem jakie miała inne nicki i kim jest. Ale nie powiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: A czy to coś z Grójca zawsze było takie męczące i czepialskie?… Onojeno, naziolko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 21 Napisano 6 godzin temu 51 minut temu, Onaaaa napisał: Ale co jest nie tak w mojej teorii? Widzieć kogoś 2 miesiące temu w więzieniu sie da a widzieć go w 3 województwach naraz to niemożliwe to ze pisalas ze ludzie wyobrazaja sobie ze jest tam gdziue by chcieli zeby byl wiec ty bys chciala zeby byl w wiezieniu 38 minut temu, pewaj napisał: Bidet a chcesz bloka XD a ty chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem jakie miała inne nicki i kim jest. Ale nie powiem Już napisałaś w tym tygodniu, tumanico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 6 godzin temu Nawołuję do zawieszenia broni na czas świąt! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nawołuję do zawieszenia broni na czas świąt! Mogę zawiesić kałacha na ramię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 21 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiem jakie miała inne nicki i kim jest. Ale nie powiem i ze wysyla gole foty przy stole z butelkami wodki a kazda baba jest zona tirowca znowu ty i te twoje urojenia Edytowano 6 godzin temu przez libedovski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Mogę zawiesić kałacha na ramię? Możesz odwiesić na kołek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedovski napisał: i ze wysyla gole foty przy stole z butelkami wodki a kazda baba jest zona tirowca znowu ty i te twoje urojenia Nie mam urojeń jak ty, widząc wszędzie wróbelki i puchacza i nie wiem o jakich butelkach piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam urojeń jak ty, widząc wszędzie wróbelki i puchacza i nie wiem o jakich butelkach piszesz. Nikt nie wiedział o jakich kiedy to opisywałaś. Było pite? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Nikt nie wiedział o jakich kiedy to opisywałaś. Było pite? Herbata malinowa wypita.. W spowiedzi była? Wyspowiadała się z grzechów? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Możesz odwiesić na kołek. Ale co ty tak zaogniasz. 4. obrażl. «o człowieku tępym, ograniczonym» Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Herbata malinowa wypita.. W spowiedzi była? Wyspowiadała się z grzechów? No a jak. A ty chodzisz na wielkanocną spowiedź? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 44 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wiem jakie miała inne nicki i kim jest. Ale nie powiem Dzień prawdy, część druga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 5 godzin temu Widmo taki piękny temat założył żeby porozmawiać ze mną o prawdzie i kłamstwie. Uprasza się o godne zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Dzień prawdy, część druga. Dobrze, że mówisz. Bo ja chciałam poprosić o grafik dni prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Widmo taki piękny temat założył żeby porozmawiać ze mną o prawdzie i kłamstwie. Uprasza się o godne zachowanie. Tyle samo prawd ile kłamstw rządzi całym światem mym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: No a jak. A ty chodzisz na wielkanocną spowiedź? Trzeba się spowiadać z hejtu w necie Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Trzeba się spowiadać z hejtu w necie? A jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach