murb 678 Napisano 1 godzinę temu Niż na forum ciągle trwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Niż na forum ciągle trwać. Lepiej mi swoje stópki wysłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 66 Napisano 1 godzinę temu To se rwij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Lepiej mi swoje stópki wysłać. Oczywiście, że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Oczywiście, że nie. A lubisz mieć masowane stópki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano 1 godzinę temu nie wiem kto tu trwa oprocz salowej w sumie teraz, malo ciekawych tematow az nie chce sie siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu Ja niedlugo uciekam zabijać smoki w gierce, ale tęsknie za Klaudiuszem. Troche mi smutno bez niej. Nie wiem jak o niej zapomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: A lubisz mieć masowane stópki? Nienawidzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Nienawidzę. Hahah. Rozbawiłaś mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Hahah. Rozbawiłaś mnie Nie wiem co Cię tak rozbawiło. Nie lubię kiedy mnie dotykają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Nie wiem co Cię tak rozbawiło. Nie lubię kiedy mnie dotykają. Myślałem, że to przyjemne, a Ty nienawidzisz, hahah. Nie spodziewałem się takiej nienawiści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, szmul napisał: nie wiem kto tu trwa oprocz salowej w sumie teraz, malo ciekawych tematow az nie chce sie siedziec Niezależnie od czym jest temat i tak zawsze kończy się tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Niezależnie od czym jest temat i tak zawsze kończy się tym samym. Kasacją tematu Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Myślałem, że to przyjemne, a Ty nienawidzisz, hahah. Nie spodziewałem się takiej nienawiści. Wolę kiedy się trzymają tak na wyciągniętą rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Myślałem, że to przyjemne, a Ty nienawidzisz, hahah. Nie spodziewałem się takiej nienawiści. nie kazdy jest wariatem i schizofrenikiem, dziwisz sie normalnym ludziom ze krepuja sie przy sajkolu ktory nie wiadomo co moze odwalic, huh Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Kasacją tematu Xd. Dokładnie - ludzie się poszturchają, pozgłaszają i temat leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: Wolę kiedy się trzymają tak na wyciągniętą rękę. A facet nigdy ci nie masował i nie całował stópek? Edytowano 1 godzinę temu przez Owsikus Szczerbatus VII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Dokładnie - ludzie się poszturchają, pozgłaszają i temat leci. Nom. I tak od wielu lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: A facet nigdy ci nie masował i nie całował stópek? Nigdy bym na to nie pozwoliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Nigdy bym na to nie pozwoliła. Aha... Szkoda. A wyślesz mi foto swoich stópek? Błagam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 73 Napisano 1 godzinę temu niż na ambonie dopy dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1339 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, murb napisał: Niż na forum ciągle trwać. W naszym wieku już się zębów nie wyrywa, jedynie 8, ale to już sporadycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 174 Napisano 1 godzinę temu Nie dość, że chlew mi libedy zrobiły z tematu, to jeszcze zablokowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1339 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, szmul napisał: nie wiem kto tu trwa oprocz salowej w sumie teraz, malo ciekawych tematow az nie chce sie siedziec Wszyscy tutaj są i twój Moon jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: niż na ambonie dopy dać. Lepiej jeździć małym fiatem, Niźli myśli mieć kosmate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nie dość, że chlew mi libedy zrobiły z tematu, to jeszcze zablokowały. Też nad tym ubolewam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu Przeczytałem małym fiütem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VII 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Też nad tym ubolewam! Ja ubolewam nad Twoimi stópkami. Lubisz je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1339 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: niż na ambonie dopy dać. Nigdy nie próbowałeś?spróbuj zamiast seksu przez telefon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 174 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Też nad tym ubolewam! Aż poczułem chęć zemsty, ale jestem pamiętliwy i zbyt najedzony dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach