karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu Bo robię całą patelnię rydzów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 10 godzin temu Tak a co sie ma stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu Może jakieś ciężkostrawne i później na brzuchu będzie boleć i nie zasne. Jak można to jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 10 godzin temu Każdy organizm jest inny i nie ma co słuchać pjerdolenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Może jakieś ciężkostrawne i później na brzuchu będzie boleć i nie zasne. Jak można to jem. Musisz więcej jęczeć do telefonu i oczywiście chlać gorzołę, wtedy jest lepsze spalanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 10 godzin temu A ja myślałam że od skakania na buniu masz taką dupcie zgrabna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu Może jak się grzybów najem, to zasnę normalnie. Skwierczą jak poyebane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Musisz więcej jęczeć do telefonu i oczywiście chlać gorzołę, wtedy jest lepsze spalanie Że ten pajac jeszcze tu wchodzi po tych cyrkach. Tupet jest… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Musisz więcej jęczeć do telefonu i oczywiście chlać gorzołę, wtedy jest lepsze spalanie Skończyłem z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu Dużo jęczenia i może trzepanie czerwonych dywanów pozyskanych z Olsztyna też coś pomoże Ewentualnie paradowanie w czerwonym szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 10 godzin temu Pewnie pachną zajebiscie. Rydzów nie jadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Że ten pajac jeszcze tu wchodzi po tych cyrkach. Tupet jest… Jestem nie do zajechania jak łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Skończyłem z tym. Zawsze będziesz alkoholikiem i jęczącą bułą, która przegrała z Lexem szczając gacie i biorąc bliki od Elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 10 godzin temu Też nie jadłam nigdy rydzów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Że ten pajac jeszcze tu wchodzi po tych cyrkach. Tupet jest… Wstrętny typ, którego zostawiła dziewczyna, kiedy walił konia leżąc z nią pod zdjęcie Elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 10 godzin temu Temat o grzybach a chora znów robi inbe. Haha ja pjerdole niesamowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Pewnie pachną zajebiscie. Rydzów nie jadlam A jak smakują, tylko niemrożone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: A jak smakują, tylko niemrożone Pieczarki lubię se usmażyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze będziesz alkoholikiem i jęczącą bułą, która przegrała z Lexem szczając gacie i biorąc bliki od Elki Porażki przyjmuje na klatę. Tylko twoje życie to niekończące się pasmo sukcesów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jestem nie do zajechania jak łysa Łysa to niedługo będzie twoja matka od tych trosk i twoich długów.. Jeszcze o Elce pisałeś, ze jest nijaka (Iskra wychlapala) ale blik na telefon od Elki smakował na gry. Tfu w ten twój fajszywy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wstrętny typ, którego zostawiła dziewczyna, kiedy walił konia leżąc z nią pod zdjęcie Elki Czy można upaść niżej? Pytanie retoryczne. Jakie forum, taki książę i księżniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Porażki przyjmuje na klatę. Tylko twoje życie to niekończące się pasmo sukcesów. Bierz przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Pieczarki lubię se usmażyć Jak do czegoś kroje, to muszę przynajmniej dwie zjeść na surowo, tak mnie kręcą. Trochę to poyebane, no ale tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Czy można upaść niżej? Pytanie retoryczne. Jakie forum, taki książę i księżniczki. Jak można obgadywać kogoś i brac od niego bliki? Totalny upadek i zero zasad moralnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Jak do czegoś kroje, to muszę przynajmniej dwie zjeść na surowo, tak mnie kręcą. Trochę to poyebane, no ale tak mam. Też jem surowe. Mam ser z kurkami i go zjem zaraz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Łysa to niedługo będzie twoja matka od tych trosk i twoich długów.. Jeszcze o Elce pisałeś, ze jest nijaka (Iskra wychlapala) ale blik na telefon od Elki smakował na gry. Tfu w ten twój fajszywy.. Chyba sobie kawiorem posypie rydze, jak uważasz? Ty się bardziej moimi zobowiązaniami finansowymi przejmujesz niż bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak można obgadywać kogoś i brac od niego bliki? Totalny upadek i zero zasad moralnych. Najlepsze jest to, że jest z tego dumny i się tym chełpi. Ale narcyzi z borderline już tak mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak można obgadywać kogoś i brac od niego bliki? Totalny upadek i zero zasad moralnych. Mama zawszę mnie uczyła, że jak dają, to się nie odmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mama zawszę mnie uczyła, że jak dają, to się nie odmawia. Jesteś tu skończony i dziś nadeszła prawda i nie będzie litości. Jazda z tobą bez skrupułów fałszywcu. 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Najlepsze jest to, że jest z tego dumny i się tym chełpi. Ale narcyzi z borderline już tak mają. Głupota jego aż razi w oczy, ale ślepi tego nie widzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 17 Napisano 9 godzin temu ciezkostrawne ale warto chyba nie pora na rydze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach