WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Haha xD. Czasem się stare baby uśmiechają do mnie. Nie lubie jak ktoś się gapi bez umiaru bo to chamstwo. Niektórzy nawet nie potrafią obczajac dyskretnie jak cie mierzo wzrokiem oceniajacym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Odetchnij, bo jeszcze narobisz w gacie z tych wrażeń Ty kiedykolwiek byłeś na jakiejś normalnej imprezie, czy tylko o nich czytasz na forach i przeżywasz szok ze ludzie na impezach pija i sie bzykają? tak, niezbyt normalne jest ru/chanie się w kilka nachlanym osób, przy tym wymienianie partnerami i to jeszcze z bratem xDD dla większości ludzi to będzie patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, system dalna napisał: To nie byl wzrok porzadania, byles dla niej ciekawostka, czyms dziwacznym Idz po słownik bo sam żeś dekiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: No trudno, ale mogłem do niej podbić i byłoby fajnie. Chodzilbym sobie po galerii z dwiema blondyneczkami, a inni faceci by mi zazdro. Mysle ze by sie szybko ulotnily widzac jak cos takiego jak ty zmierza w ich strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Nie lubie jak ktoś się gapi bez umiaru bo to chamstwo. Niektórzy nawet nie potrafią obczajac dyskretnie jak cie mierzo wzrokiem oceniajacym No ta dziewczyna się mi patrzyla w oczy ciągle, a ja co zerknąlem w bok, to widzę jak się patrzy, że aż zacząlem się wstydzić, bo i tak nie podbiję, a ja eee fajna jesteś, chce Cię, ale ja gram w gierkę i wpadłem tu tylko po pizze, a nie poznać dziewczynę ;/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: No ta dziewczyna się mi patrzyla w oczy ciągle, a ja co zerknąlem w bok, to widzę jak się patrzy, że aż zacząlem się wstydzić, bo i tak nie podbiję, a ja eee fajna jesteś, chce Cię, ale ja gram w gierkę i wpadłem tu tylko po pizze, a nie poznać dziewczynę ;/. Przecież ona jeszcze nie wie że jesteś srynik from kafeteria więc co się boisz. Owsika czy bica to by się można bac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, system dalna napisał: Mysle ze by sie szybko ulotnily widzac jak cos takiego jak ty zmierza w ich strone Tak się składa, ze staliśmy z 10 minut razem w kolejce, a potem się minęliśmy, szły blisko mnie. Czasem sam się zastanawiam, że ja taki obleśny, a fajne mlode dziewczyny jak mnie mijają, to są tuż przy mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, yerri napisał: tak, niezbyt normalne jest ru/chanie się w kilka nachlanym osób, przy tym wymienianie partnerami i to jeszcze z bratem xDD dla większości ludzi to będzie patologia kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 719 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, yerri napisał: tak, niezbyt normalne jest ru/chanie się w kilka nachlanym osób, przy tym wymienianie partnerami i to jeszcze z bratem xDD dla większości ludzi to będzie patologia No patola, zwłaszcza jakies akcje z bratem ale takie rzeczy po prostu się dzieją na imprezach, a ty się tym tak jarasz, jakbyś właśnie amerykę odkrył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Przecież ona jeszcze nie wie że jesteś srynik from kafeteria więc co się boisz. Owsika czy bica to by się można bac Nie wiem. Szkoda. Fajna była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nie mam tyle czasu, jest 18 stron 10-14 chyba najgrubiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: No patola, zwłaszcza jakies akcje z bratem ale takie rzeczy po prostu się dzieją na imprezach, a ty się tym tak jarasz, jakbyś właśnie amerykę odkrył. Podniecil się za bardzo. Nie podjudzaj dekla bo se konia zwali zaraz a tu się spozywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 2 godziny temu Ja mam w zyciu jedną nieudaną randkę z Agnieszką, a relacje z samicami same porażki przez całe życie, więc jestem dość wycofany i nie dam rady psychicznie na relacje z dziewczyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: kto ? doktorek wyznawał takie rzeczy, a reszta kręciła bekę z libedem na czele xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jade do Warszawy 0 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WywaloneJajca napisał: Nie lubie jak ktoś się gapi bez umiaru bo to chamstwo. Niektórzy nawet nie potrafią obczajac dyskretnie jak cie mierzo wzrokiem oceniajacym Na ciebie się gapia bo jesteś brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: kto ? Gapa z plaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jade do Warszawy napisał: Na ciebie się gapia bo jesteś brzydka To tym bardziej o nich świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Podniecil się za bardzo. Nie podjudzaj dekla bo se konia zwali zaraz a tu się spozywa ja nie mam czego walić, ale ty może i tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, yerri napisał: doktorek wyznawał takie rzeczy, a reszta kręciła bekę z libedem na czele xD A co ty się tak podniecasz niezdrowo. Walisz tam czy życia nie masz że się ojsrales na to że typ w młodości bzykał laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 2 godziny temu u mnie sie nie ma na kogo gapic, ostatnio tylko Chinczyka widzialam to sie gapilam bo rasizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 2 godziny temu Zazdroszczę. Ja całe życie tylko własną grabę ruucham. Kiedyś mysiasysia stwierdzila, że wolę walić konia niż być z dziewczyną i lizać jej farfeluna i penetracja jej wagina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 230 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, salix napisał: No patola, zwłaszcza jakies akcje z bratem ale takie rzeczy po prostu się dzieją na imprezach, a ty się tym tak jarasz, jakbyś właśnie amerykę odkrył. Trafiłaś w 10. W naszych Pierdziszewicach Kawowych-Kolonii to jest Ameryka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, yerri napisał: ja nie mam czego walić, ale ty może i tak xD I to wyjaśnia niezdrowo podniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yerri 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: A co ty się tak podniecasz niezdrowo. Walisz tam czy życia nie masz że się ojsrales na to że typ w młodości bzykał laski tu można się podniecać tylko nudesami czy sexem elki za kamienica, a nie wolno pato-orgiami? interesujące xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Trafiłaś w 10. W naszych Pierdziszewicach Kawowych-Kolonii to jest Ameryka. U mnie w Olsztynie mamy swoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Do galerii fajne laski przychodzą. Ta blondynka byla fajna.a jakie miala szczupłe nogi. Niejeden może sobie pomarzyć o takiej. Life ks brutal. Spadam sobie pofrać w gierkę, idę na demony. Elo. Edytowano 2 godziny temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 2 godziny temu ja bylam na takiej imprezie jako czezwa osoba i kolezanka lizala sie z geyem i potem im to opowiedzialam to bylam osoba niepozadana wypad bo nas podslu...esz i obserwujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 80 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, yerri napisał: tu można się podniecać tylko nudesami czy sexem elki za kamienica, a nie wolno pato-orgiami? interesujące xD A kto by się podniecał taka patola. Weź ziemniakowi konsaj pento z tych nerw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 230 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: U mnie w Olsztynie mamy swoja A na schodach przy Górnej Zatańczymy pochmurnie Gdy znad Łyny otulą nad mgły I po całym Olsztynie Póki wieczór nie minie Ja znów stanę na moście A ty jeśli zgubisz się trochę Będziesz tańczył na opak To zmęczony się połóż i drżyj Ja roztańczę się sama Po ulicach i bramach Może jeszcze poruszy cię rytm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, salix napisał: Odetchnij, bo jeszcze narobisz w gacie z tego nadmiaru wrażeń Ty kiedykolwiek byłeś na jakiejś normalnej imprezie, czy tylko o nich czytasz na forach i przeżywasz szok ze ludzie na impezach pija i sie bzykają? Tez sie bzykalas na imprezach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach