Bodnarajca 58 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Ja już kocham koleżankę z Holandii Poza tym za 4 miesiące opuszczam Polskę xD. U mnie w okolicy Piątek Sobota to z milion ludzi przechodzi. Wziąć statystykę 1 na milion która się zdecyduje jest bardzo bardzo duże. Działa statystyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: U mnie w okolicy Piątek Sobota to z milion ludzi przechodzi. Wziąć statystykę 1 na milion która się zdecyduje jest bardzo bardzo duże. Działa statystyka. No fajnie, ale oni nie pograją ze mną w Runescape, a z Czelsi sobie pogram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: No fajnie, ale oni nie pograją ze mną w Runescape, a z Czelsi sobie pogram Na odległość kaśkę walił? nie lepiej jak spotykasz nie walić sam? Możesz nawet z 10 chodzić może jedna będzie pewna inne odpadną. Tak predzej .zestarzejesz niz kogoś poznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 9 godzin temu On się boi bo jeszcze nie penetrował no niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Bodnarajca napisał: Na odległość kaśkę walił? nie lepiej jak spotykasz nie walić sam? Możesz nawet z 10 chodzić może jedna będzie pewna inne odpadną. Tak predzej .zestarzejesz niz kogoś poznasz. W runescape już zagadałem do 10 i tylko Czelsi lubię xD. To jedyna dziewczyna, do jakiej czułem kiedykolwiek sympatię xD. Wymiata xD Edytowano 9 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: W runescape już zagadałem do 10 i tylko Czelsi lubię xD. To jedyna dziewczyna, do jakiej czułem kiedykolwiek sympatię xD. Wymiata xD No widzisz dobrze radze, napalisz na suchary wykruszą. Jak człowiek jest wolny może chodzić nawet z 100-ma a tylko jedną se wybierze i będzie żył. Jak wybierze nie szuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Z facetem to jest krótka piłka jak jest murzynem, wojownikiem i ma dużego to mu szybko mu staje i jest gotowy do akcji wrażliwy gej ci zacznie płakać że masz tłuszcz w uszach, kolanie, zrobiłaś błąd ortograficzny, jesteś brzydka i żeby mu zwalić stoopkami Edytowano 9 godzin temu przez szmul 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 9 godzin temu Pisze z doświadczenia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 9 godzin temu No ja już poznałem fajną Czelsi i lubie ją i się cieszę xD. Ona lubi na kluby chodzić i tańczyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Pisze z doświadczenia huh Trochę tak tutaj nie ma znaczenia, każdy zaprzecza ważniejsze jest trolowanko. Kobiety nie oceniaja po wyglądzie, mężczyźni tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 9 godzin temu Ja lubię Czelsi, bo się z nią dogaduje, jest zajeebista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 9 godzin temu Czesli srelsi. Dwaj ją tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 9 godzin temu W Runescape jest Czelsi 🥰 To holenderka i piszemy po angielsku :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Owsicki napisał: W Runescape jest Czelsi 🥰 To holenderka i piszemy po angielsku :). I spik inglisz wery łel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 9 godzin temu Wpadłem na pomysł, że dodam to sobie https://zapodaj.net/plik-eEwouq8iJN do zupy krem szparagowej, zeby dodac jej pikanterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 9 godzin temu Ha ha wytrawna kuchnia szparagi i czipsy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 9 godzin temu Nie ma tu Czelsi, Czelsi jest tylko w gierce, moja Czelsi 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 9 godzin temu Szparagi to takie podłużne są. Ciekawe jak by smakowała zupa z wielu pènisow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 9 godzin temu Tutaj nie ma pisania po angielsku ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 202 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Ha ha wytrawna kuchnia szparagi i czipsy xD Czuję, że to będzie sztos. To mój autorski przepis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Czuję, że to będzie sztos. To mój autorski przepis. brzmi nowatorsko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 8 godzin temu Ja na reddit ostatni osiedze, wrzucam foty z gry, a tam ludzie mi piszą, że jestem the best, albo do mnie mówią king albo że jestem goat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu trendy z tiktoka sa kripi, jak sie wpisze 67 w gugle to strona skacze w lewo i prawo, no ja nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu Lezak musi byc miszczem w praniu pieniedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu ten hju imprezowy róchacz tez tak czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu tylko libed jest uczciwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu on musi duzo podatkow placic na madki Polki i nie tylko, zlodziejom ogolnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 8 godzin temu Czelsi jest jednak tutaj na moim avatarze Njedługo się z nią spotkam w grze i sobie popiszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu ciekawe czy bym dala rade w jukeju bo mam mozliwosc sensowna ale nie wiem czy nie lepiej jest u memusi eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 161 Napisano 8 godzin temu fobie spoleczna jeno mam ludzie nie gryza przeciez okej no chyba co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach