szmul 159 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Lachona jestem zaproszona na imprezie muszę kupić szpilki Ja jestem zaproszony na imprezie nie pójdę i zaoszczedze To dwa inne świata Ja pójdę na impre ale koleżanka woli i taka pobudzona się robi i w ogóle ja muszę drinka wypić jak za głośno jest żeby wytrzymać i jak jestem przebodzcowana to mi odpjerdala mocno i po takiej imprezie muszę odpoczywac jak stara baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Owsicki napisał: Jak ktoś się urodził w górach, a jego rodzice zdzierają kasę z takich jak ty lub ja, to mają z góreczki całe życie, do tego zdrowie i urodę, bo w końcu za oknem nie spaliny i beton, tylko górskie powietrze, a jazda na nartach to jest coś. Niektórzy mają to na codzień, bo się tak urodzili. Potem zostają topowymi sportowcami i grają lepiej niż miastowi :D. Miliony spadają im z nieba, a dziewczyny modelki ustawiają się w kolejce. Niektórzy kochają gòry ja napisałem co innego preferuje. Mieszkasz takiej okolicy tam masz fajne lasy. Malinka Zgierzu z Łagiewniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: Mam wakacje w Polsce do Września. A na wyspach powrót na sauna i jacuzzi :D. I dalej wakacje No i git, o to pytałem. Ja mam do czerwca jaja wywalone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 5 godzin temu Na koncert czy do filharmonii można iść ale impry są dla frajerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Niektórzy kochają gòry ja napisałem co innego preferuje. Mieszkasz takiej okolicy tam masz fajne lasy. Malinka Zgierzu z Łagiewniki? No możesz sobie preferować, ale topowym sportowcem z milionami, ferrari i babą modelką nie jesteś, tzw. kurą znoszącą złote jaja. Ja takim zazdroszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 5 godzin temu Każesz komuś słuchać pralki i głośniki wszędzie i światła i to jest niby fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: No i git, o to pytałem. Ja mam do czerwca jaja wywalone. Ja mam ból doopy o to, że jestem nieudacznikiem i nic mi się nie udało w tym życiu i nawet nie chce mi się niczego zmieniać. Po prostu mnie to boli, ale nic z tym nie robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Ja pójdę na impre ale koleżanka woli i taka pobudzona się robi i w ogóle ja muszę drinka wypić jak za głośno jest żeby wytrzymać i jak jestem przebodzcowana to mi odpjerdala mocno i po takiej imprezie muszę odpoczywac jak stara baba Mnie to nie interesowało nigdy zamiast na studniówkę kupiłem sobie dwie gry ps3 mówiła że będę zalowac i jakoś nie żałuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Na koncert czy do filharmonii można iść ale impry są dla frajerów Nie są Piątek Sobota Niedziela jest tyle młodzieży piją wodę na ławce, browary z ogròdka i ludzie tyle kasy wydają masakra Młodzieży mnóstwo dużo ukròw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Owsicki napisał: No możesz sobie preferować, ale topowym sportowcem z milionami, ferrari i babą modelką nie jesteś, tzw. kurą znoszącą złote jaja. Ja takim zazdroszczę. Nie ma czego zazdrościć czym więcej kasy masz tym mniej czasu dla siebie Co z tego mają dużo kasy? Komercja mnie nie pociąga tam gdzie komercja jest kicha wyłażone przez ludzi, jeden koło drugiego. Tak ja fajne miejsce znajduje nikt nie przeszkadzał. Edytowano 5 godzin temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu Tacy to sobie też marnują zdrowie na ten alkohol, masakra. A inni w tym czasie grają turniej w tenisa i w dwie godziny wygrywają 2 miliony dolarów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 5 godzin temu Najlepsze w tym gdy się oleje samice jest że wreszcie można wyluzowac i być sobom huh odnaleźć w sobie spíerdolenie nie być twardy itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Nie ma czego zazdrościć czym więcej kasy masz tym mniej czasu dla siebie Co z tego mają dużo kasy? No zazdroszcze im, że mają dużo kasy z tego, bo np. są top piłkarze, golfiści lub tenisisci, lub jacyś muzycy Metallica czy Black Sabbath i mają życie jak w bajce, a ja chooya nie dość, że mam to i nic nie umiem i jestem nieudacznikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: Ja mam ból doopy o to, że jestem nieudacznikiem i nic mi się nie udało w tym życiu i nawet nie chce mi się niczego zmieniać. Po prostu mnie to boli, ale nic z tym nie robię. Najgorzej jest siedzieć na dopie, nic nie robić i narzekać na swój los. Młody jesteś i mógłbyś ogarnąć życie, żeby w miarę normalnie funkcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Najgorzej jest siedzieć na dopie, nic nie robić i narzekać na swój los. Młody jesteś i mógłbyś ogarnąć życie, żeby w miarę normalnie funkcjonować. Tamci są młodsi. 24 lata, puchary, 60 milionów na koncie, ferrari, baba modelka, a ja 31 lata i chocbym sie nie zesral to nawet 100k nie bede mial. Poważany wśród innych też nie jestem i nie będe, bo już jestem za stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 789 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Najlepsze w tym gdy się oleje samice jest że wreszcie można wyluzowac i być sobom huh odnaleźć w sobie spíerdolenie nie być twardy itd Kupujesz dziewczynie szpilki to jak olałeś kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: No zazdroszcze im, że mają dużo kasy z tego, bo np. są top piłkarze, golfiści lub tenisisci, lub jacyś muzycy Metallica czy Black Sabbath i mają życie jak w bajce, a ja chooya nie dość, że mam to i nic nie umiem i jestem nieudacznikiem. Nie mają, trzeba się cieszyć z tego co się ma, to jest dopiero luxus. Inni pracują ciągle mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Tamci są młodsi. 24 lata, puchary, 60 milionów na koncie, ferrari, baba modelka, a ja 31 lata i chocbym sie nie zesral to nawet 100k nie bede mial. Poważany wśród innych też nie jestem i nie będe, bo już jestem za stary. milionerem już raczej nie będziesz, ale dziewczynę i miłość możesz znaleźć, chyba że ty szczęście widzisz w tych milionach i ferrari. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: Nie mają, trzeba się cieszyć z tego co się ma, to jest dopiero luxus. Inni pracują ciągle mało Może tak, ale pewnie fajnie jest być w czymś zajeebisty i wyróżniać się na tle szarej masy, ale to trzeba od dziecka się kształcić, a 30 lat to już za późno by zostać drugim Roger Federer albo Hans Zimmer czy Ozzy Osbourne. Albo jakimś Picasso czy chooy wie kim, Vincent van Gogh, który akurat umarł jako kloszard, a po śmierci jego obrazy warte miliony. Jedni mają pecha, a inni fuksa i tyle. Edytowano 5 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: milionerem już raczej nie będziesz, ale dziewczynę i miłość możesz znaleźć, chyba że ty szczęście widzisz w tych milionach i ferrari. No fajnie byłoby mieć dziewczyne miłość, miliony i ferrari, ale przegrałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 5 godzin temu Można być szczęśliwym dziadkiem klozetowym alimenciarzem co lubi ryby łowic sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu Teraz zamiast tu gnić, to byśmy sobie z dziewczyną lecieli na narty albo karaiby. A tak to szaraki baba pracuje a facet też. A wakacje raz w roku przez dwa tygi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu No może i można, w sumie to kwestia psychiki i tego co się ma w bani, ale chuujowe jest bycie szarakiem biedakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: No fajnie byłoby mieć dziewczyne miłość, miliony i ferrari, ale przegrałem. I stópki byś miział jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Owsicki napisał: Może tak, ale pewnie fajnie jest być w czymś zajeebisty i wyróżniać się na tle szarej masy, ale to trzeba od dziecka się kształcić, a 30 lat to już za późno by zostać drugim Roger Federer albo Hans Zimmer czy Ozzy Osbourne. Albo jakimś Picasso czy chooy wie kim, Vincent van Gogh, który akurat umarł jako kloszard, a po śmierci jego obraze warte miliony. Jedni mają pecha, a inni fuksa i tyle. Nie trzeba w skromnocie jest piękno. Zobaczysz bogatego na bulkę kajzerke nie mają dla biednego. Podam przykład Trzaskowskiego spotkał babcie i dał pamiętam jej 2 zł nie miał kasy czyli drobnych, takich jest dużo. Trzeba ładnie ubrać dbać o siebie włosy itd Ten Szogun były prezyden zapomniałem nazywa teraz, doradził zmienić pracę i wyjechać za granicę. Niesiołowski szczaw i mirabelki dzieciom polecał. Większości polityków są oderwani od rzeczywistości nawet nie wiedzą ile chleb kosztuje czy inne sprawy za nich tobia zakupy. Edytowano 4 godziny temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 5 godzin temu Ja nie wiem czy bym chciała nie wiadomo co bo jak ma mi od tego odpjerdalac to niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu No jak czytam w necie, jakie niektórzy mają życie i to od najmłodszych lat i wygrali na loterii umysłowo i pieniężnie, że miliony i 5 języków obcych to im zazdro. No trudno. Tak wyszło. XD. koniec tematu. Dziękuje. Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Szczęście to jest jak nie jesteś uzależniony od czyjejś opinii i możesz sobie przesrrac czas jak chcesz i jak pracujesz to nie czujesz że to praca huh Żadna wielka ekstaza tylko takie podstawowe rzeczy Edytowano 4 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 4 godziny temu Też uciekam. Idę pobiegać, bo się ulalem jak świnia. Po drodze ogarnę paczkomaty, a na kolację zjem sobię zupę krem z szparagów hueh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 4 godziny temu Może tak. Nie spieram się, no ale fajnie jak sobie goście młodzi i narty w górach i się bawią, a ja całe życie w klatce przed komputerem i granie w gierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach