karmazynowy przyplyw 201 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Tak To elegancko. Ja zawiesiłem karierę i obraziłem się na sexy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, salix napisał: Jeśli ktoś wychodzi z założenia, że zawsze i z każdym będzie mu ujowo, to po co w ogóle pchać się w związki? Ja wychodzę z założenia, że ludzie wiążą się jednak dlatego ze im ze soba jest fajnie, a nie żeby fundować sobie etat męczennika. To jest dla facetów co lubiom marnować pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: To elegancko. Ja zawiesiłem karierę i obraziłem się na sexy. Zaraz wychodzę do inpostu zarobić pieniądze se kupie donuta i rozka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Zaraz wychodzę do inpostu zarobić pieniądze se kupie donuta i rozka Ja później idę. Teraz mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Ciężko być z tak głupiom osobom jakom jest kobieta wystarczy zobaczyć jak pary robiom zakupy Fwb też mają i się nie kloca że ojeju rachunki a ty brzydkie jesteś i nie chce cię na żonę mynza i czemu nie sprzątacie po sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 753 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Nawet sobie skriny robię! Zbieram materiał dowodowy. Nie doceniasz mnie. O nie. No to koniec zabawy bo w tej chwili oficjalnie zabraniam ci screenowania moich postów! A jeśli nie usuniesz tych swoich materiałów dowodowych, to zaraz to zgłaszam na policję jako próbę kradzieży mojej własności intelektualnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 0 Napisano 7 godzin temu Guwniara potrzebuje edukacji pasem od starych. Oryginał zniknął z youtube, to skandal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Gienia mi się kojarzy z koleżankom co właśnie mówiła takie kocopoly w stylu hermetyczny dzban a potem kwiii kwiii odgłosy zwierzęce ale ona lubiła narkotyków sporo dość sobie zapodać zamiast alkoholu teraz się nie lubimy a szkoda bo mnie rozumiała Edytowano 7 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 30 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Gienia mi się kojarzy z koleżankom co właśnie mówiła takie kocopoly w stylu hermetyczny dzban a potem kwiii kwiii odgłosy zwierzęce ale ona lubiła narkotyków sporo dość sobie zapodać zamiast alkoholu teraz się nie lubimy a szkoda bo mnie rozumiała Mi się Gienek kojarzy z tanią flaszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 159 Napisano 6 godzin temu No mądra laska i artystka tylko jej się uczyć nie chciało tylko wolała iść na impre zażyć kwas czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 6 godzin temu gieniutka cię pewnie nienawidzi, bo skakałaś na 250GodzinTak i próbowałaś je rozdzielić, a teraz ma uraz. Taki błąd taktyczny. Ja też wiele błędów w życiu popełniłem, dlatego skończyłem jako 31 letni nieudacznik, a inni młodsi ode mnie są, co mają miliony, dziewczyny modelki z insta i najnowsze ferrari. Tak to bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 6 godzin temu A ja mam szopa, audi a4, pieniądze do oddania i jest zayebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1594 Napisano 6 godzin temu Nadal jest ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 6 godzin temu (edytowany) A inni są top 1 sportowcami i miliony spadają im z nieba Edytowano 6 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 6 godzin temu Mnie huy obchodzą jakies miliony i lalki z insta, to już bym salową wolał, bo równa babka. Kawę byśmy wypili i na ambonie poskakali, później jakiś spacer po lesie bez gaci i życie jakoś leci. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1594 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Owsicki napisał: A inni są top 1 sportowcami i miliony spadają im z nieba Niczym manna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie huy obchodzą jakies miliony i lalki z insta, to już bym salową wolał, bo równa babka. Kawę byśmy wypili i na ambonie poskakali, później jakiś spacer po lesie bez gaci i życie jakoś leci. Nie dla psa… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie dla psa… Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 19 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie huy obchodzą jakies miliony i lalki z insta, to już bym salową wolał, bo równa babka. Kawę byśmy wypili i na ambonie poskakali, później jakiś spacer po lesie bez gaci i życie jakoś leci. Nie dla psa kiełbasa, łysa ma 10 lat młodszego męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 19 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: A co ty tak te awatary zmieniasz? Nudziłmy się? Napisał koń, który co godzine przymierza jaki awatar będzie bardziej nieadekwatnie atrakcyjny dla konia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Malowany Nie. Zostają tobie jakieś ochłapy przeżute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, choroszcz jukon welcome napisał: Nie dla psa kiełbasa, łysa ma 10 lat młodszego męża. Chyba na ścianie na plakacie z bravo girl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie. Zostają tobie jakieś ochłapy przeżute. Mógłbym cię mieć, gdyby mi się chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 246 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mógłbym cię mieć, gdyby mi się chciało. Buhaha. Zakończmy na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu (edytowany) No ja chciałbym być taki Novak Djokovič, jeden z najlepszych tenisistów wszechczasów, który ma nasrane pieniędzy i biegle potrafi rozmawiać w 5 językach obcych, a nie jakiś malowany alkoholik, co stęka innym do słuchawki albo ja 31 letni nieudacznik. Edytowano 5 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niczym manna No i robią to co lubią i w czym są the best, i hajs im zlatuje z nieba, kontrakty, a piękne laski błagają o kontakt i ustawiają się w kolejce. Tacy to pożyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 43 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Spadam grać w gierkę, pa. Edytowano 5 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1594 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie dla psa… Dziwne, że ten temat nadal wisi i Salix nawet nie narzeka Może była randka w tirze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 48 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, szmul napisał: Fwb też mają i się nie kloca że ojeju rachunki a ty brzydkie jesteś i nie chce cię na żonę mynza i czemu nie sprzątacie po sobie Hhttps://www.tiktok.com/@ojangela/video/7637126158391266593 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 201 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Buhaha. Zakończmy na tym. No co? Wyglądasz mi na taką, co lubi porządne po gaciach dostać. Myślę, żebyśmy się świetnie dogadali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach