libedovvski 63 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, WywaloneJajcā napisał: W Niemczech pracuje więc jest swiatowy no moze od niedawna i go tu nie ma ale na pewno jak siedzial cale dnie i opowiadal o tym jak jest prawnikiem i informatykiem to dzieci pilnowal. moze graza wygonila go do roboty w koncu. ale ze u znienaidzonego niemca ? on taki pisior ku chwale gebelsow pracuje to jestem w szok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ty się lepiej bój tego co będzie później. I zobaczysz że nic z tego nie naprawi. Co to mi możesz zrobić czy ty rozumiesz, że po dzisiejszym jest koniec, jakie naprawić. Mafia przyjedzie jak do Rafała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co od rana robisz? Wiesz co od rana robię? Wyrzucam Ci jak jesteś nieszczery. Dla atencji udajesz wielką tęsknotę, a potem gdy złapiesz od innych osób atencję, to lejesz. Absolutnie nie pojmowałam wczoraj po co to zrobiłeś że zmądziłeś mój spokój po tym jak zakończyłam nasz kontakt i wskoczyłeś z gadką o tęsknocie, żeby potem tak potraktować. Jesteś jakiś psycho czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedovvski napisał: no moze od niedawna i go tu nie ma ale na pewno jak siedzial cale dnie i opowiadal o tym jak jest prawnikiem i informatykiem to dzieci pilnowal. moze graza wygonila go do roboty w koncu. ale ze u znienaidzonego niemca ? on taki pisior ku chwale gebelsow pracuje to jestem w szok Za coś trzeba utrzymać ferajne. Poza tym groźba odkrycia przez Grażynę podziemnego życia grozi surowymi sankcjami finansowymi więc rozwod się nie opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 27 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Żenada jakie jesteście z koleżaneczką wścibskie przekupy Coś jeszcze masz do dodania stara lampucero? Oj, chyba nie. Edytowano 3 godziny temu przez Brine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 212 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Idz się wypinac i prężyć i się nie interesuj Przestan wszczynac klutnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, big bu napisał: Tak, Libedzik, tak, Ty na pewno wiesz kto co i ile ma XD Wróż sobie dalej z fusów. A kobietom bardziej zależy na bezpieczeństwie, żadna nie siedziałaby do 40 stki nic nie robiąc gdyby nie miała jakiegoś bezpiecznego zaplecza. Skąd takie daleko idące wnioski? Uważasz że są tylko nieprzystosowane i głupie chłopy? Baby takie też istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 380 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Brine napisał: Coś jeszcze masz do dodania starą lampucero? Oj, chyba nie. Kultura, amebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co to mi możesz zrobić czy ty rozumiesz, że po dzisiejszym jest koniec, jakie naprawić. Mafia przyjedzie jak do Rafała? Gdybyś nie myślał o sobie tylko, to byś wiedział. Widocznie nie jesteś zdolny do takiej refleksji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 3 godziny temu Poza tym może oczezwial na chwilę i zdał sobie sprawę że Iskra jest niezrównoważona a takie kobiety po odrzuceniu mogą narobić gnoju że hoho a jak się wysyła pento po całym necie to czeba się pilnować i zniknąć po angielsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, szmul napisał: Kurde ja miałam fazę jak mi było smutno że się cielam np po nodze i taka se nogę we krwi kumplowi wysłałam żeby mnie pocieszał bo chciałam atencji trochę zal to sie nadaje do psychiatry i bardziej by cie pomogl a kumpel to pewnie jak lex by cycki wolal zeby pocieszac. 11 minut temu, szmul napisał: On mi gole foto wyslal też dostał atencji huh no czyli jak wyzej wiadomo co chcial dotac ty chcialas zeby cie pociezal a on chcial zar.uchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Poza tym może oczezwial na chwilę i zdał sobie sprawę że Iskra jest niezrównoważona a takie kobiety po odrzuceniu mogą narobić gnoju że hoho a jak się wysyła pento po całym necie to czeba się pilnować i zniknąć po angielsku Fakt bapka, bo tak jak go wszędzie tu było pełno, to teraz jakby się pod ziemię zapadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Przestan wszczynac klutnie! Do widzenia zabierz ten złom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wiesz co od rana robię? Wyrzucam Ci jak jesteś nieszczery. Dla atencji udajesz wielką tęsknotę, a potem gdy złapiesz od innych osób atencję, to lejesz. Absolutnie nie pojmowałam wczoraj po co to zrobiłeś że zmądziłeś mój spokój po tym jak zakończyłam nasz kontakt i wskoczyłeś z gadką o tęsknocie, żeby potem tak potraktować. Jesteś jakiś psycho czy co? Mogłaś się odezwać. Ja postanowiłem, że zagadywał cię nie będę po tym wszystkimi, a to że napisałem, że tęsknię to tak czułem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: czy ty rozumiesz, że po dzisiejszym jest koniec, jakie naprawić. Nie mam na myśli naprawienia kontaktu po tym jak byś wywalił foto, tylko mówię o niemożności naprawienia tego błędu tzn wywalenia foto, który miałby poważne konsekwencje nie tylko prawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 212 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Do widzenia zabierz ten złom Patrz juz sie kochaja i tesknia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 2 godziny temu Mowilam że wrze jej w wulkanie i by całe Podkarpacie się zaczeslo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Patrz juz sie kochaja i tesknia Poyebani ludzie z czadem tak majo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Magical Mystery Siur napisał: Skąd takie daleko idące wnioski? Uważasz że są tylko nieprzystosowane i głupie chłopy? Baby takie też istnieją Nie znam takich kobiet nawet w necie. Jak czytam o takich przegrywach, którym grozi bezdomność to w 99% dotyczy to facetów, a ten 1% to jakieś totalne patologie kobiece, ćpunki itd. I wątpię, żeby to akurat kogoś takiego jak Iskra dotyczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 2 godziny temu Zara wjedzie faza depresji i zapłakane selfi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie mam na myśli naprawienia kontaktu po tym jak byś wywalił foto, tylko mówię o niemożności naprawienia tego błędu tzn wywalenia foto, który miałby poważne konsekwencje nie tylko prawne. Ale się wystraszyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 27 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Kultura, amebo Ciebie widać nie obowiązuje, larwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Mowilam że wrze jej w wulkanie i by całe Podkarpacie się zaczeslo. Ja nie kumam - to na wsi podkarpackiej nie ma chłopów co by jej dziurę zatkali? Albo niech ją rodzice zeswatają. W dużym mieście to byłby krindż, ale na podkarpackiej wsi pewnie wciąż normalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Mogłaś się odezwać. Ja postanowiłem, że zagadywał cię nie będę po tym wszystkimi, a to że napisałem, że tęsknię to tak czułem. Nie mam w zwyczaju chodzić za kimś, ani się wpyerdalać gdy się dobrze bawi z innymi. Dobrze wiesz bo mnie dość długo znasz. W dodatku aktualna nasza sytuacja jest taka, że moje zagadywabie nie miałoby sensu w ogóle. A poza tym to Ty wyskoczyłeś z tekstem o tęsknocie, i to Ty potem tego nie potrafiłeś okazać, a jedynie o tym mówić. Jeśli ktoś coś deklaruje to ta osoba winna jest logicznie potem to uwiarygodnić czynem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 573 Napisano 2 godziny temu Straszna inwazja niedźwiedzi jest na Podkarpaciu w ogóle... W Brzozowie to już ludziom łażą miśki po podwórkach... A znów u nas na Dolnym, to 20 minut jazdy autem ode mnie już się wilki zapuściły i zagryzają owce... Dzieje się! xD Libed, uważaj i dobrze bramę zamykaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Magical Mystery Siur napisał: Ja nie kumam - to na wsi podkarpackiej nie ma chłopów co by jej dziurę zatkali? Albo niech ją rodzice zeswatają. W dużym mieście to byłby krindż, ale na podkarpackiej wsi pewnie wciąż normalka Do dziś swatają ludzi zaufaj coby mezaliansu nie było ale nas prostych chlebowcow to nie dotyczy na szczęście. Ona woli ekstremalne przypadki. Czadow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Mnie nie dziwi że jest infantylna w jej wieku. Takie ma po prostu okoliczności życiowe i to nie jej wina że pochodzi ze wsi i musi pomagać na roli aczkolwiek jako dorosła kobieta mogłaby zrobić coś dla samej siebie a nie żyć pod pręgierzem i widmem dziedziczenia za obrabianie roli. 40 lat na karku i zachowania jak u 15 latki spuszczonej ze smyczy. Wyszłaby do świata to może by zobaczyła coś nowego i trochę znormalniala jest leniwa i nie chce jej sie pracowac jak lezakowi. od dziecka widzi jak matka nic nie robia poza uslugiwaniem ojcu i tez chce tak zyc tylko nie znalazla jeszcze naiwnego chetnego do tego. na sponsora trzeba miec prezencje Edytowano 2 godziny temu przez libedovvski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 21 Napisano 2 godziny temu Tam gdzie miłość się wyraza klaskaniem jaj po potylicy i wysyłanie łez na telegramie żeby pokręcić dramę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ale się wystraszyłem Teraz możesz się z tego śmiać, ale gdybyś to zrobił i przyszłoby zmierzyć się z konsekwencjami (nie mam na myśli prawnych) to byś do końca żałował, a nie mógł już być nic zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big bu napisał: Nie znam takich kobiet nawet w necie. Jak czytam o takich przegrywach, którym grozi bezdomność to w 99% dotyczy to facetów, a ten 1% to jakieś totalne patologie kobiece, ćpunki itd. I wątpię, żeby to akurat kogoś takiego jak Iskra dotyczyło. No ale kto mówi o bezdomności? Może jej starzy mają majątek - dwa hektary ziemi i chałupę z wychodkiem gdzie kury wchodzą do środka? No i Twoim zdaniem jest wtedy ustawiona? Bezdomna nie będzie dopóki jej dach na łeb nie spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach