Toya 30 Napisano 3 godziny temu macie tylko dwa dni wolnego, więc dobrze je wykorzystajcie. Ja nie muszę, bo mam wikend cały czas, trzeba było się uczyć huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 3 godziny temu Muszę klimę nabić, bo upały idą i jaja będą spocone 🥵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Was też irytują ludzie jak stoicie w kolejce i otwierają drugą kasę, a bambry za wami lecą, jakby brali udział w sprincie na 100 m? Na myjni tak samo. Wszystkie stanowiska zajęte, więc się ustawiłem i czekam aż się zwolni miejsce. Podjeżdża jakiś pedau na niemieckich blachach i się ustawia pod stanowisko zamiast stanąć za mną. Myślałem, że zaraz do niego wyjdę, bo widać, że jakiś polaczek z torebką w lepszym aucie na kredyt i mu się coś w głowie poyebalo. Kiedyś uwage Januszowi zwróciłem, to wielce zdziwiony. Ja jestem w miarę spokojny, ale będę musiał zacząć ich wychowywać. Edytowano 2 godziny temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 927 Napisano 2 godziny temu Jakie przemyslenia. Hamy są wszędzie, a w wawie chyba najwięcej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 38 Napisano 1 godzinę temu Najgorsze są stare baby i dziady w supermarketach. Te narzekanie und sapanie pod nosem, bo kolejka. Dlatego zawsze kiedy mogę to idę do samoobsługowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 1 godzinę temu Jak stoi pracownik przy tych kasach to okej, ale jak trzeba zaakceptować, albo coś jest nie tak i muszę chodzić po sklepie szukać pani, albo powiedzieć przy kasie, żeby po kogoś zadzwonili to mi się odechciewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 38 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Toya napisał: Jak stoi pracownik przy tych kasach to okej, ale jak trzeba zaakceptować, albo coś jest nie tak i muszę chodzić po sklepie szukać pani, albo powiedzieć przy kasie, żeby po kogoś zadzwonili to mi się odechciewa. Zależy od sklepu. Carrefour często ma specjalną osobę na zmianie, która krąży wokół samoobsługowych, a na Stokrotce sprzedawca może akceptować zdalnie ze stanowiska monopolowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie za dużo jest ludzi temu ciasnota się robi. A z tymi myjniami jak gość robi miejsce że dwa auta by się przed niego zmieściły, bo wygląda jakby zamulał albo telefonem się bawił, to też wjeżdżam przed niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Brine napisał: Zależy od sklepu. Carrefour często ma specjalną osobę na zmianie, która krąży wokół samoobsługowych, a na Stokrotce sprzedawca może akceptować zdalnie ze stanowiska monopolowego. W biedronce widzę, że też często stoi babka, ale w innej musiałem krążyć i szukać po sklepie. Z tym akceptowaniem to dobra opcja, ale to chyba w mniejszych sklepach, chociaż raz widziałem takie czary mary w lidlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Ogólnie za dużo jest ludzi temu ciasnota się robi. A z tymi myjniami jak gość robi miejsce że dwa auta by się przed niego zmieściły, bo wygląda jakby zamulał albo telefonem się bawił, to też wjeżdżam przed niego. Ale on się od razu ustawił pod stanowisko. Myślę, że tak nie powinno być, bo on prawie skończył myć, a ja dalej stałem, a przyjechał po mnie wyciągnąłbym cię z auta i napièrdaylanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 1 godzinę temu Zjem sobie kanapeczki i mi przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 38 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Toya napisał: W biedronce widzę, że też często stoi babka, ale w innej musiałem krążyć i szukać po sklepie. Z tym akceptowaniem to dobra opcja, ale to chyba w mniejszych sklepach, chociaż raz widziałem takie czary mary w lidlu. Ja raz nie wytrzymałam i starą babę werbalnie spacyfikowałam. Już tak się darła, żeby otworzyć drugą kasę, że miałam nadzieję, że się kopyrstnie pędząc do nowo otwartej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano 54 minuty temu 36 minut temu, Toya napisał: Ale on się od razu ustawił pod stanowisko. Myślę, że tak nie powinno być, bo on prawie skończył myć, a ja dalej stałem, a przyjechał po mnie wyciągnąłbym cię z auta i napièrdaylanka No to trza było wyciągnąć gościa i napiеrdаlanka, a nie tutaj kozaczyć co ty byś nie zrobił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 41 minut temu Ale to nie był widmok, więc przymknąłem oko, a po drugie ja bym chciał kulturalnie zwrócić uwagę, a jak ktoś mnie zagotuje, to mam z tym problem i tylko kłopotów sobie narobie, ale tobą to bym auto wypolerował po myciu huh. Kozaka to akurat ty strugałes i kobiety chciałeś bic psie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 36 minut temu Jeszcze jakbym zobaczył takiego sebixa z wichury w starej bemce z naklejkami, to bym ci się na tego grata odlał na koniec siiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 927 Napisano 32 minuty temu Jak dzieci no jak dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 29 minut temu Zjem sobie kanapkę, to się uspokoję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano 16 minut temu (edytowany) 25 minut temu, Toya napisał: Ale to nie był widmok, więc przymknąłem oko, a po drugie ja bym chciał kulturalnie zwrócić uwagę, a jak ktoś mnie zagotuje, to mam z tym problem i tylko kłopotów sobie narobie, ale tobą to bym auto wypolerował po myciu huh. Kozaka to akurat ty strugałes i kobiety chciałeś bic psie. Jakich kłopotów skoro ty nawet słownie uwagi komuś nie zwrócisz, że tutaj stałeś i twoja kolej na co każdy by się zgodził. Może ty jeszcze tam pytaj czy możesz wjechać, bo pewnie stoisz dalej że autobus by się zmieścił przed ciebie i czekasz aż nikogo nie będzie , to każdy wbija się przed ciebie proste. Edytowano 15 minut temu przez Get Оut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 14 minut temu Jakiś jamnik jukoński będzie mi gadał, że kozaka zgrywam. Ja jestem kozakiem, synem sułtana mehmeda lV 🫅 z nieprawego łoża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano 13 minut temu 20 minut temu, Toya napisał: Jeszcze jakbym zobaczył takiego sebixa z wichury w starej bemce z naklejkami, to bym ci się na tego grata odlał na koniec siiiii Co najwyżej we własne ubranie się znowu odlejesz, a później tu będziesz przeżywał co ty byś nie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, Toya napisał: Jakiś jamnik jukoński będzie mi gadał, że kozaka zgrywam. Ja jestem kozakiem, synem sułtana mehmeda lV 🫅 z nieprawego łoża. Po prostu wygadałeś się jaka pipa z ciebie jest na realu, że nawet pyska boisz się otworzyć do kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 769 Napisano 8 minut temu (edytowany) 5 minut temu, Get Оut napisał: Po prostu wygadałeś się jaka pipa z ciebie jest na realu, że nawet pyska boisz się otworzyć do kogoś. Założę się, że w sklepie robisz dokładnie to samo stajesz tuż za kimś, sapiesz mu prosto w kark albo wjeżdżasz wózkiem w pięty, bo jesteś burakiem który nie ogarnia pojęcia przestrzeni osobistej. A jak ktoś stoi za kimś w odległości większej niż 5 centymetrów, to ty się bezczelnie wciskasz. Edytowano 5 minut temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano 8 minut temu Bo jakbym mu zwrócił uwagę, to bym się odpalił i różnie by się to mogło skończyć. Jeszcze bym mu wsadził węża od myjni w dope. Ty myślisz, że ja każdemu, kto nie jest wychowany będę uwagę zwracał? Dobra, co ja ci będę kmiocie uwagę zwracał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, salix napisał: Założę się, że w sklepie robisz dokładnie to samo stajesz tuż za kimś, sapiesz mu prosto w kark albo wjeżdżasz wózkiem w pięty, bo jesteś burakiem który nie ogarnia pojęcia przestrzeni osobistej. To byś przegrał zakład, bo właśnie lubię przestrzeń i zwykle kasy samoobsługowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 399 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: To byś przegrał zakład, bo właśnie lubię przestrzeń i zwykle kasy samoobsługowe. A to nie ty miałeś awersję do karty i że tylko gotówka jest ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Toya napisał: Bo jakbym mu zwrócił uwagę, to bym się odpalił i różnie by się to mogło skończyć. Jeszcze bym mu wsadził węża od myjni w dope. Ty myślisz, że ja każdemu, kto nie jest wychowany będę uwagę zwracał? Dobra, co ja ci będę kmiocie uwagę zwracał. Chyba tylko w wyobraźni byś się odpalił, a później byś musiał to przeżyć jeszcze raz na forum co ty byś tam nie uczynił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 248 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: A to nie ty miałeś awersję do karty i że tylko gotówka jest ok? Szybko się przelogowałeś albo się zapomniałeś. A od kiedy to gotówka koliduje z innymi formami skoro można i tak jest łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 30 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Get Оut napisał: Po prostu wygadałeś się jaka pipa z ciebie jest na realu, że nawet pyska boisz się otworzyć do kogoś. Czasem warto odpuścić. Przeczytałeś, że Januszowi zwróciłem uwagę w sklepie, czy już tego nie doczytaleś? Z kim ja dyskutuje. Jukoński mitoman, ja polski nie używać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach