tymczasowablokada 217 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niemcy przegrały Obstawiłam na nich.. Trudno i jedziemy dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Bo wyzywałeś po alkoholu i Boni cię zgłosiła. Coś cię dziwi? Co z tego, to Ona zaczęła i nie broń jej bo sama też idealna chociaż Cię lubię nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Uwielbiam Magde, ma power, ciało i gadane nawet na forum, a Ty co masz ? Szlafrok to na plus Hejt na minus 10 w skali ... I codziennie musisz za mną łazić i mi to oznajmiać. Jako terapeutka par widzę tu glembsze znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Ale za skuteczna terapie musisz mi zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Obstawiłam na nich.. Trudno i jedziemy dalej Teraz stawiaj na Portugalie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Ja bym cię tak pojasnila że by słońce się oślepiło ale etyka zawodowa mi nie pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kajdanki i bat i tortury Od Ciebie to na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Co z tego, to Ona zaczęła i nie broń jej bo sama też idealna chociaż Cię lubię nie jesteś Nagle nie jestem idealna? Człowieku skończ chlać i mnie ośmieszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu I tu mamy dobitny Jop twoju mac przykład borderlajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Teraz stawiaj na Portugalie A Chorwacja kiedy gra? Widzę, że jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Od Ciebie to na pewno Ja bym jeszcze zastosowała piórko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nagle nie jestem idealna? Człowieku skończ chlać i mnie ośmieszać Nikt nie jest idealny, więc nie broń Boni, bo sama jedzie po Tobie jak po burej suce Do mnie masz pretensje o to, że Cię bronię ? To spadaj na drzewo i tyle. Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Czekam komu się znudzi szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nikt nie jest idealny, więc nei broń Boni, bo sama jedzie po Tobie jak po burej suce Nikogo nie bronię. Piszę, co widziałam wtedy. Obrażałeś wszystkich będąc schlany. Czemu się nie idziesz leczyć? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 343 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja bym jeszcze zastosowała piórko a kolce jeza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: A Chorwacja kiedy gra? Widzę, że jutro Tak a co za Chorwacją będziesz? Jeszcze fajny jest zielony przylądek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: a kolce jeza Ooo to w pierwszej kolejności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 24 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Jakoś nie narzeka. Pokochaj najpierw siebie, a może ktoś pokocha ciebie Tylko psycholog się przydał, nie wiem czy da się to naprawić. Człowiek jak żyje doświadcza pewnych spraw. Nie da się naprawić psychiki i przeżyć od pstryknięcia na przykład 30 lat czy 20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nikt nie jest idealny, więc nie broń Boni, bo sama jedzie po Tobie jak po burej suce Do mnie masz pretensje o to, że Cię bronię ? To spadaj na drzewo i tyle. Co to za odzywki Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu 🛋 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Nie krempujcie się bądźcie naturalni. Magdaleno wybierz sobie osobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu I choi bombki szczelil w miłość makrą i magaleną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nikogo nie bronię. Piszę, co widziałam wtedy. Obrażałeś wszystkich będąc schlany. Czemu się nie idziesz leczyć? Nie obchodzi mnie to. Mnie obrażasz, a jestem za Tobą, więc lecz się Ty cwaniaro bo w dupe dostaniesz lanie i tyle od myśliwych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Makaron ..... napisał: Nikt nie jest idealny, więc nie broń Boni, bo sama jedzie po Tobie jak po burej suce Do mnie masz pretensje o to, że Cię bronię ? To spadaj na drzewo i tyle. Po co ten dopisek? Mówisz i masz Dorośnij, ogarnij się i skończ chlać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie obchodzi mnie to. Mnie obrażasz, a jestem za Tobą, więc lecz się Ty cwaniaro bo w dupe dostaniesz lanie i tyle od myśliwych Uspokój się.. Bo ludzie cię czytają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja bym jeszcze zastosowała piórko Ok, więc zastosuj tą metodę na wiesz kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie obchodzi mnie to. Mnie obrażasz, a jestem za Tobą, więc lecz się Ty cwaniaro bo w dupe dostaniesz lanie i tyle od myśliwych Napij się to wszystko powróci. Nie ma brzydkich kobiet pamiętaj. Wszystko się rozchodzi o trunek. Pij bo stracisz salowom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu I będziesz musiał się obejść jak smakiem szynszyli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 217 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak a co za Chorwacją będziesz? Jeszcze fajny jest zielony przylądek. Owszem za Chorwacją będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Uspokój się.. Bo ludzie cię czytają. Ciebie też czytają a do mnie masz pretensje Skończmy temat. Spokojnej nocy Magda. Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach