sv7 82 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Poduszki powinno się zmieniać na nowe co 2 lata Nie mam z piór, ale moja ciotka, która już nie żyje miała takie, i cholernie ciężka ta poduszka była. Człowiek, gdyby nią dostał, mógłby zginąć Daj mi spokój. Mama ma kołdrę z piór i nigdy jej nie chcę gdy jestem u rodziców w odwiedzinach. Nie podoba się ona dla mnie. Poduchy mam dwie jako dekoracja bym rzekła w salonie. Ale chyba je wypierniczę bo jak się rozejdą w pralce i wszędzie będzie pełno piór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, Onaaaa napisał: Ide zrobić kolację i bede jak będę A co masz ja jajka sadzone z frytkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Daj mi spokój. Mama ma kołdrę z piór i nigdy jej nie chcę gdy jestem u rodziców w odwiedzinach. Nie podoba się ona dla mnie. Poduchy mam dwie jako dekoracja bym rzekła w salonie. Ale chyba je wypierniczę bo jak się rozejdą w pralce i wszędzie będzie pełno piór? Pióra do wody to będzie do wyrzucenia już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Dziś tak, pochmurno, wietrznie, wilgotno i 15 do 18 stopni, a odczuwalna z 13-14, także typowa barówka jak jesienią Lubię taką aurę, ale we wrześniu i paźdżerniku dopiero Wow. To faktycznie wrześniowo! Lubię taką pogodę, taką wczesną jesień. W sierpniu już inne powietrze, już chłodniej, już kończy się lato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 497 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Moja mama kiedyś po praniu gotowała w specjalnym garze ścierki kuchenne, bo zawsze twierdziła, że tam jest najwięcej zarazków, które padają przy wysokiej temperaturze Pościel krochmaliła, robiąc swój krochmal z mąki ziemniaczanej. W obecnych czasach, gdzie wszystko jest dostępne, nikt tego już nie praktykuje. No chyba, że jakieś babcie w Rzeszowie. Do tej pory gotuję kuchenne ściereczki. Nie wrzucam do pralki gdzie wlewam żel i płyn do płukania. Teraz można kupić ługę do krochmalenia pościeli i firan. Owszem, teraz jest ogromny wybór środków czystości ale trzeba pamiętać, że przez to niszczymy pralki a nawet odpływy wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Baba napisał: Nie mam takich poduszek. Nie pomogę. Piorę kołdry, poduszki kupuję nowe praktycznie co kilkanaście miesięcy. Ja też tak robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Pióra do wody to będzie do wyrzucenia już. Wyniosę tam gdzie wynosi się zbędne przedmioty. I to zaraz. Wzięłam i wyjęłam z poszewki i powiem ci, że wszędzie piórska. To raczej poduchy jednorazówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 3 godziny temu Jezu jakie kury domowe. Ledwo naczynia zmylam ręcznie i mnie brzuch rozbolał z nerw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, Onaaaa napisał: Kawa i myślą że randka kurde to zaraz większość pomyśli że ich podrywam Kawę odczytają tak żeby wyjść z inicjatywą i zaprosić Cię na kolejną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 270 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Jezu jakie kury domowe. Ledwo naczynia zmylam ręcznie i mnie brzuch rozbolał z nerw A tam z nerw. Znowu się czegoś nafutrowałaś pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 42 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Do tej pory gotuję kuchenne ściereczki. Nie wrzucam do pralki gdzie wlewam żel i płyn do płukania. Teraz można kupić ługę do krochmalenia pościeli i firan. Owszem, teraz jest ogromny wybór środków czystości ale trzeba pamiętać, że przez to niszczymy pralki a nawet odpływy wody. No i pościel niszczy wszelkiego rodzaju chemia 🫢 A kiedyś to był tylko proszek E i Cypisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: A tam z nerw. Znowu się czegoś nafutrowałaś pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Wow. To faktycznie wrześniowo! Lubię taką pogodę, taką wczesną jesień. W sierpniu już inne powietrze, już chłodniej, już kończy się lato. Też lubię, zawsze bardziej jesień i zimę lubiłem niż wiosnę i lato, ale 20-25 latem powinno być i było by spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 3 godziny temu Raczej coś mi jest ale wyznaje zasadę ze dopóki nie siądę na dupje to pocałujta mnie w odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Wyniosę tam gdzie wynosi się zbędne przedmioty. I to zaraz. Wzięłam i wyjęłam z poszewki i powiem ci, że wszędzie piórska. To raczej poduchy jednorazówki. Kiedyś nie było alternatyw więc korzystali z tego , a dzisiaj można tanio pozyskać fajną poduchę i nową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Jezu jakie kury domowe. Ledwo naczynia zmylam ręcznie i mnie brzuch rozbolał z nerw A Tobie co znowu Pati ? włączył się znów tryb hejt, bo nie możesz wytrzymać bez inb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Też lubię, zawsze bardziej jesień i zimę lubiłem niż wiosnę i lato, ale 20-25 latem powinno być i było by spoko Zimnolubny i gorącokrwisty. Fiufiu, Paweł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: A Tobie co znowu Pati ? włączył się znów tryb hejt, bo nie możesz wytrzymać bez inb Wystarczy ignorwac. Z czym masz problem znowu. Nie pasuje nie czytaj nie komentuj i bajojajo. Po co mi to piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 270 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Zadziwia mnie ostatnio twoja wesołość. Kosmici podmienili babkębożą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WywaloneJajā napisał: Jezu jakie kury domowe. Ledwo naczynia zmylam ręcznie i mnie brzuch rozbolał z nerw Powyzywasz i ci przejdzie jak odreagujesz bycie popychadłem na realu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 82 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kiedyś nie było alternatyw więc korzystali z tego , a dzisiaj można tanio pozyskać fajną poduchę i nową. Mam tych poduch ze 20. Głównie z egipskiej bawełny ale i te dwie nieszczęsne, które postanowiłam dzięki tobie wywalić na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Powyzywasz i ci przejdzie jak odreagujesz bycie popychadłem na realu No dokładnie więc ssij pento Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 497 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja też tak robię Nie wiem jak inni, ale ja w upalne dni zwyczajnie się pocę a to wszystko wsiąka w pościel. Dlatego używam kołder letnich i piorę je co miesiąc. Poduszki mają ledwo 2 miesiące, nie piorę ich bo zrobią się z tego jaśki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 42 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Zimnolubny i gorącokrwisty. Fiufiu, Paweł. Niczym Włoch lub Hiszpan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, sv7 napisał: Zimnolubny i gorącokrwisty. Fiufiu, Paweł. Wiem, mieszanka wybuchowa. Taki jestem ''zimny drań'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 497 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, WywaloneJajā napisał: Jezu jakie kury domowe. Ledwo naczynia zmylam ręcznie i mnie brzuch rozbolał z nerw Bo nas na Marysię nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Bo nas na Marysię nie stać Załatwiłabym ale już nie mam hodowli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Wystarczy ignorwac. Z czym masz problem znowu. Nie pasuje nie czytaj nie komentuj i bajojajo. Po co mi to piszesz Z niczym, ale przyznaj, że bez porządnej inby kafe traci na wartości prawda? Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Z niczym, ale przyznaj, żę bez porządnej inby kafe traci na wartości prawda? To chyba oczywiste. Ale tu wartości nigdy nie było wiec co ma stracić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 497 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: No i pościel niszczy wszelkiego rodzaju chemia 🫢 A kiedyś to był tylko proszek E i Cypisek Pościel czy poszewki na pościel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach