Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Jest mi to zupełnie obojętne. lażda kobieta ma więc ci się nie dziwię od razu to widać że baba w dupie ma stan jaj faceta bo dotknął owocki kobiety niechcący a kobiety mają gdziee czy niechcący czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Obawiam się, że jeszcze długo nas nie zobaczysz. Może nawet nigdy. ciekawa teoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: na razie ustaliliśmy że jesteś małą chorą babą z menopauzą w okresie Jakieś to niespójne. Chyba nie znasz podstawowych pojęć. Przepraszam za niedyskratne pytanie ale czy potrafisz szybko odróżnić kobietę od mężczyzny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: ciekawa teoria I jakże prawdziwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: na razie ustaliliśmy że jesteś małą chorą babą z menopauzą w okresie Zapomniałeś dodać starą, no po prostu nie wiem jak można wykazywać się takim brakiem profesjonalizmu. Tak mamy się bawić? Tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: lażda kobieta ma więc ci się nie dziwię od razu to widać że baba w dupie ma stan jaj faceta bo dotknął owocki kobiety niechcący a kobiety mają gdziee czy niechcący czy nie Zaiste nie rozumiem a bardzo się staram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Zapomniałeś dodać starą, no po prostu nie wiem jak można wykazywać się takim brakiem profesjonalizmu. Tak mamy się bawić? Tak? Wybacz mu, widać, że robi co może jak umi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jakieś to niespójne. Chyba nie znasz podstawowych pojęć. Przepraszam za niedyskratne pytanie ale czy potrafisz szybko odróżnić kobietę od mężczyzny? tak mężczyzna współczuje chłopowi że dostał w jaja a kobieta ma to w dupie i jest za babą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 374 Napisano 4 godziny temu Bosz określenia brzoskwinki na cycofony jeszcze nie slyszalam ani owocki to wzruszające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: tak mężczyzna współczuje chłopowi że dostał w jaja a kobieta ma to w dupie i jest za babą Właśnie powyżej napisałam, że to musiał być chłop przebrany za babę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Zaiste nie rozumiem a bardzo się staram. bo jesteś blondyną to też już ustaliliśmy a one na klawiaturze 2 i 3 widzą tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Bosz określenia brzoskwinki na cycofony jeszcze nie slyszalam ani owocki to wzruszające Romantyk się trafił z obitymi jajkami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Właśnie powyżej napisałam, że to musiał być chłop przebrany za babę. tylko że ona to w dupie miała więc wasza teoria do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Romantyk się trafił z obitymi jajkami. no widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: bo jesteś blondyną to też już ustaliliśmy a one na klawiaturze 2 i 3 widzą tak samo To Ty fantazjujesz o blondynkach. Ja nic o kolorze włosów nie pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin nerwica.com 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Bosz określenia brzoskwinki na cycofony jeszcze nie slyszalam ani owocki to wzruszające Brzoskwinka krejzi1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Wybacz mu, widać, że robi co może jak umi. Jak widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: no widzisz A powiedz mi tak od serca czego Ty oczekujesz po tym wpisie na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: To Ty fantazjujesz o blondynkach. Ja nic o kolorze włosów nie pisałam. bo się go wstydzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jak widać. Może go onieśmielamy i nie może rozwinąć skrzydeł? Stresa może mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: A powiedz mi tak od serca czego Ty oczekujesz po tym wpisie na forum? wyladować emocje i się wkurzać na tą babę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: bo się go wstydzisz Tak, wstydzę się i dlatego chodzę w berecie. Przez to, że ich nie widzę to już nawet zapomniałam jaki mają kolor. A nie, przypomniałam sobie - są szmaragdowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Może go onieśmielamy i nie może rozwinąć skrzydeł? Stresa może mieć. 1 minutę temu, Lussesita napisał: Może go onieśmielamy i nie może rozwinąć skrzydeł? Stresa może mieć. raczej do onieśmielenia daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: wyladować emocje i się wkurzać na tą babę A, to ok. To się wyładowuj tylko umyj po tym ręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Tak, wstydzę się i dlatego chodzę w berecie. Przez to, że ich nie widzę to już nawet zapomniałam jaki mają kolor. A nie, przypomniałam sobie - są szmaragdowe. I słusznie kobiety słyną z tego że mają 1000 kompleksów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: A, to ok. To się wyładowuj tylko umyj po tym ręce. ale śmieszne haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: raczej do onieśmielenia daleko A mi się wydaje, że jednak jesteś spięty. Widać to po Twoich postach. Miotasz się, klniesz. Tym się zwykle maskuje nieśmiałość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 307 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Może go onieśmielamy i nie może rozwinąć skrzydeł? Stresa może mieć. Wiesz, że się już zmęczyłam. Kawkę sobie zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Wiesz, że się już zmęczyłam. Kawkę sobie zrobię. Ja się też zmęczyłam i zrobiłam się głodna. W domu nam duszoną cukinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: A mi się wydaje, że jednak jesteś spięty. Widać to po Twoich postach. Miotasz się, klniesz. Tym się zwykle maskuje nieśmiałość. wkurzasz mnie bardziej od tej z okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach