Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: lubisz jajecznicę? Nie lubię. Mam po niej mdłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Uspokoiłaś mnie. nie to nie to okresowiczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Tyle uwagi Ci poświęcam co Pokraka mnie. Czasami człowiekowi się wydaje ale jestes msciwiec teraz bedziesz sie czepial pokraki w kazdym p[oscie bo ktos ci napisal ze byc moze ona napisala ze koralgol moze byc mieczem ? to prawie jakby ci ojca siekiera zab.ila Edytowano 4 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Nie lubię. Mam po niej mdłości. ale pokraka lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Margo. napisał: Przerwa na muzykę Czy to sugestia, że mamy śpiewać? Jestem w fabryce. To będzie trochę dziwnie wyglądało ale dla kafe - wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W takim razie będzie Ci łatwiej Mieczu, ja wiele rzeczy rozumiem i wiele mogę Ci wybaczyć, ale pozwól, że na forum biedę pisać to co uważam za stosowne. Zwłaszcza, że w żaden sposób Ci się nie narzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu dobra zostawiam was juz sie z mieczem przywitalem wiec moge spadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: ale pokraka lubi To cenna informacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ale jestes zawistny teraz bedziesz sie czepial pokraki w kazdym p[oscie bo ktos ci napisal ze byc moze ona napisala ze koralgol moze byc mieczem ? to prawie jakby ci ojca siekiera zab.ila Jeżeli czegoś nie rozumiesz to popytaj u źródła. Nie rób fermentu. Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Mieczu, ja wiele rzeczy rozumiem i wiele mogę Ci wybaczyć, ale pozwól, że na forum biedę pisać to co uważam za stosowne. Zwłaszcza, że w żaden sposób Ci się nie narzucam. zwroc uwage teraz jaki nick anonimowy cie bedzie obrazal i to na 80% bedzie miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Jakubone napisał: masz w dupie mój ból jajek? Z przykrością muszę stwierdzić, że mam w tyle dużo rzeczy to przychodzi z wiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Margo. napisał: . Widzę tylko kropeczkę. Pewnie mi coś nie wchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Lussesita napisał: Jeśli chodzi o jajka to jestem admiratorką kurzych. może to jest jakaś akcja promocyjna funduszu jajecznego ciągle jaka i jajka - zaraz sobie zjem na twardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mieczu, ja wiele rzeczy rozumiem i wiele mogę Ci wybaczyć, ale pozwól, że na forum biedę pisać to co uważam za stosowne. Zwłaszcza, że w żaden sposób Ci się nie narzucam. Teraz piszesz w tonacji Libeda. On tylko czeka na takie wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Uspokoiłaś mnie. Wszystko ma swoje proste wyjaśnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jeżeli czegoś nie rozumiesz to popytaj u źródła. Nie rób fermentu. Mieczu, wiesz, że Cię lubię ale nie rozumiem tego, co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: zwroc uwage teraz jaki nick anonimowy cie bedzie obrazal i to na 80% bedzie miecz Pokrako, a nie mówiłem? Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Z przykrością muszę stwierdzić, że mam w tyle dużo rzeczy to przychodzi z wiekiem. to ja przyjdę do ciebie kopniesz mnie i sobie pójdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 100 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Widzę tylko kropeczkę. Pewnie mi coś nie wchodzi. Tyle gadacie, że nie mogę muzyki wkleić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Wszystko ma swoje proste wyjaśnienie. nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: zwroc uwage teraz jaki nick anonimowy cie bedzie obrazal i to na 80% bedzie miecz To by było dziwne poza ogórem to mnie tu nikt nigdy nie hejtował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: może to jest jakaś akcja promocyjna funduszu jajecznego ciągle jaka i jajka - zaraz sobie zjem na twardo Na twardo z samą solą też są okej. Takie gorące, że trzeba je przerzucać z ręki do ręki podczas zdejmowania skorupki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Mieczu, wiesz, że Cię lubię ale nie rozumiem tego, co robisz. A co robię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Margo. napisał: Tyle gadacie, że nie mogę muzyki wkleić A ja się wgapiam w ten punkt, że może się coś rozwinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Na twardo z samą solą też są okej. Takie gorące, że trzeba je przerzucać z ręki do ręki podczas zdejmowania skorupki. ja mam twarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: dobra zostawiam was juz sie z mieczem przywitalem wiec moge spadac nikt nie miałby ci za złe gdybyś od razu spadał nawet się nie witając Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 7 Napisano 4 godziny temu Brakuje libedzia - on piеrdоli głupoty ale z większym sensem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Teraz piszesz w tonacji Libeda. On tylko czeka na takie wpisy. Nie chcę nic mówić, ale sam zacząłeś. 2 minuty temu, Miecz napisał: Pokrako, a nie mówiłem? Ja nawet staram się tego nie ciągnąć, ale swoich granic będę pilnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: A co robię? No właśnie nie wiem co robisz. Wchodzisz na forum, żeby oznajmić Pokrace, że ktoś Ci doniósł, że ktoś powiedział, że ktoś to Ty a ktoś inny to rozwinął, że trzy osoby to jedna persona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach