VenusHorizon4 160 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Liczymy liczymy biegniemy to jest życie biegniemy nieustannie na psiej bieżni Ostatnio bieglem 15lat temu na autobus od 13 lat woze się taryfom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mogłam się domyślić. Mnie tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Manekin napisał: Dopiero się skończył, a o następnych jeszcze nie myślę ostrzykujemy? Znowu wyjdzie, że szkołę omijałem i muszę więcej czytać Za dużo bialka to bym się w tym nie doszukiwał Pietruszka to podobno kluczowe źródło białka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Mogłam się domyślić. To wina Boni! Edytowano 1 godzinę temu przez Manekin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Jaki koń jest każdy widzi a tam są drzwi jak mój procent tłuszczu komuś zaburza widoki Oj nie kochana, to nie jest dobra filozofia zycia. Należy ciagle dążyć do samorozwoju i 1 miejsca na podium. Choćby to był wyścig psów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Ostatnio bieglem 15lat temu na autobus od 13 lat woze się taryfom To tak jak tytka pasujecie do siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Ostatnio bieglem 15lat temu na autobus od 13 lat woze się taryfom Nawet nie chce tego czytać. Zaburzacie moja fit wizje zycia. Nie pasujecie do mojego umeblowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Manekin napisał: Mnie tu nie ma No comment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Pietruszka to podobno kluczowe źródło białka Jest biała, więc musi mieć dużo białka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Oj nie kochana, to nie jest dobra filozofia zycia. Należy ciagle dążyć do samorozwoju i 1 miejsca na podium. Choćby to był wyścig psów. Afirmuje wywalone jaja. Jestem mopsem a nie hartem afganiskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Ja ze swojego jestem zadowolony i nie muszę nic powiększać Kochaniutki zawsze coś tam sie jeszcze da wycisnąć Ja mojego byłego Januszka tak wysłałam i ze 2 milimetry zyskał. Takze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Nawet nie chce tego czytać. Zaburzacie moja fit wizje zycia. Nie pasujecie do mojego umeblowania Ja mam białe meble i czarne ściany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No comment. Co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Jest biała, więc musi mieć dużo białka Może ta paryska ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Kochaniutki zawsze coś tam sie jeszcze da wycisnąć Ja mojego byłego Januszka tak wysłałam i ze 2 milimetry zyskał. Takze polecam Można powiedziec ze ulepszyłam model dla kolejnej hihi. Widzicie jaka dobra ze mnie kobieta, a tu psy na mnie wieszają ze jakaś manipulantka, cuda na kiju. Ja prosta kobieta z familoka, z prostymi zasadami i sercem na dłoni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Kochaniutki zawsze coś tam sie jeszcze da wycisnąć Ja mojego byłego Januszka tak wysłałam i ze 2 milimetry zyskał. Takze polecam Szkoda kasy. Dwa milimetry to ja sobie sam naciągnę w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 1 godzinę temu Paryska zawsze musi jakaś babę antagonizować królowa dram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Co tam Hipopotam. Może byc ewentualnie hipopotamica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Manekin napisał: Szkoda kasy. Dwa milimetry to ja sobie sam naciągnę w domu No to już nie namawiam. Ja w kazdym razie polecam, prawie porzuciłam pomysł wymiany kosiarki po tym. No troszke mnie zamroczyło, ale potem trzeba było szybko stanąć na nogi i zarządzić kryzysem w fotowoltaice i to sprowadziło mnie na ziemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, BellaS napisał: Może ta paryska ma Muszę rozszyfrować twój komentarz. Daj mi chwilkę Edytowano 1 godzinę temu przez Manekin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Mopsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: No to już nie namawiam. Ja w kazdym razie polecam, prawie porzuciłam pomysł wymiany kosiarki po tym. No troszke mnie zamroczyło, ale potem trzeba było szybko stanąć na nogi i zarządzić kryzysem w fotowoltaice i to sprowadziło mnie na ziemie. Ale wy się lubicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Manekin napisał: Muszę rozszyfrować twój komentarz. Daj mi chwilkę To jest fallus paryski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Lody panda mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: To jest fallus paryski Jakby tam ogórek był, bakłażan, ale ta wieza ajfela zbiła mnie z tropu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Manekin napisał: Jakby tam ogórek był, bakłażan, ale ta wieza ajfela zbiła mnie z tropu. Albo patison chociaż. A właśnie dzis zmierzch czeba obejrzeć w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Łoł 10 koła w kole fortuny fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu Fajnie mi się leży i nic nie robi, ale później będę musiał ruszyć pupcie na biegi i zrobić miejsce na michę bobu oł je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Manekin napisał: Fajnie mi się leży i nic nie robi, ale później będę musiał ruszyć pupcie na biegi i zrobić miejsce na michę bobu oł je Ty fitnesiarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Manekin napisał: Fajnie mi się leży i nic nie robi, ale później będę musiał ruszyć pupcie na biegi i zrobić miejsce na michę bobu oł je Bób już chyba po sezonie już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach