pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: A czasami warto. Odrobinę wystarczy. wytnij sobei poszczegolne wyrazy i zestaw odpowiedz na twoje wysrywy jaka ci pasuje a pozniej sobie pisz 10 razy ze ja napisalem to co wkleisz bedziesz mial prosciej podpowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jesteś UltraLibed. i boginka wróciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Wczoraj było Anny więc dziś w co 2 pokoju ciasto, staram się ledwie kosztować co by nie obrazić ale się nie nażreć U mnie w fabryce chyba zanika tradycja. Anien bez liku a ciast nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: i boginka wróciła Boginka z Twoich snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pracuj pracuj, a garb Ci sam wyrośnie Starość i tak nas wszystkich powykręca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: U mnie w fabryce chyba zanika tradycja. Anien bez liku a ciast nie widać. każda chce wejść w kostium na wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: przyjedziesz na Jarmark to sobie pojesz jak człowiek Ja już mam plan żywieniowy opracowany - śledzie w Rybakówce, flądra na plaży, szprotki gdzieś w mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: U mnie w fabryce chyba zanika tradycja. Anien bez liku a ciast nie widać. I dobrze pokus nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Boginka z Twoich snów. taa andyjska bogini Kopajaja - opiekunka zwyroli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wytnij sobei poszczegolne wyrazy i zestaw odpowiedz na twoje wysrywy jaka ci pasuje a pozniej sobie pisz 10 razy ze ja napisalem to co wkleisz bedziesz mial prosciej podpowiem A przypadkiem nie Ty lubisz manipulować wypowiedziami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: każda chce wejść w kostium na wakacje Ale koleżankę by mogły poczęstować. Ja nie mam planów paradowania w kostiumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Miecz napisał: Mnie Twoje fobie naprawdę nie interesują. a mnei interesuja twoje urojenia o mojej osobie w nocy tez ci sie snie ? Edytowano 4 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Boginka z Twoich snów. przepraszam boginko z moich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Ja już mam plan żywieniowy opracowany - śledzie w Rybakówce, flądra na plaży, szprotki gdzieś w mieście. na św Ducha są dobre lody... to może po Rybakówce na deser i mały spacerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: taa andyjska bogini Kopajaja - opiekunka zwyroli tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a mnei interesuja twoje urojenia o mojej osobie Chcesz się sztucznie dowartościować moimi urojeniami na Twój temat? Zaraz napiszesz, że nudzę. Napisz to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A przypadkiem nie Ty lubisz manipulować wypowiedziami? nie to nie ja wymyslilem ze znam kolege z twojej szkoly i za 3 dni ujawnie na kafeterii wielka szkolna afere mogles chociaz jak juz zaczales te urojenia napisac ze kolega ci powiedzial ze zesr.ałem sie w gacie albo cos w ten desen a nie uciekac i pisac ze milczenie jest dla ciebie zlotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jakubone napisał: tak temat taki piękny - myślałem, że to będzie o polityce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Chcesz się sztucznie dowartościować moimi urojeniami na Twój temat? Zaraz napiszesz, że nudzę. Napisz to. tak pochlebia mi ze ludzie maja urojenia z moim nickiem w tle musiales o mnie intensywnei myslec. obys tylko polucji nie mial myslac o libedzie w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: każda chce wejść w kostium na wakacje Bez sensu, lepiej się wstydzić 2 tygodnie niż odchudzać cały rok. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie to nie ja wymyslilem ze znam kolege z twojej szkoly i za 3 dni ujawnie na kafeterii wielka szkolna afere mogles chociaz jak juz zaczales te urojenia napisac ze kolega ci powiedzial ze zesr.ałem sie w gacie albo cos w ten desen a nie uciekac i pisac ze milczenie jest dla ciebie zlotem Już Ci to przecież napisałem, że lepiej przemilczeć pewne "przygody". Oponent sam ujawni draskę na spodenkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Bez sensu, lepiej się wstydzić 2 tygodnie niż odchudzać cały rok. myslisz jak chlop.baba mysli odwrotnie ze lepiej sie glodzic caly rok i byc gwiazda 2 tygodnie a pozniej sobie uswiadamia ze nawet nikt nie zauwazyl ze schudla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Już Ci to przecież napisałem, że lepiej przemilczeć pewne "przygody". Oponent sam ujawni draskę na spodenkach. ladnie podlapales kosc ktora ci sam rzucilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: taa andyjska bogini Kopajaja - opiekunka zwyroli Mam z tym pewien problem i jednak dylemat moralny. Kolega myśli, że ja jestem tu nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak pochlebia mi ze ludzie maja urojenia z moim nickiem w tle musiales o mnie intensywnei myslec. obys tylko polucji nie mial myslac o libedzie w szkole Wiesz co? Teraz Ty przynudzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: temat taki piękny - myślałem, że to będzie o polityce Kolega ma fetysz kopania po jajach, polityka go nie kreci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ladnie podlapales kosc ktora ci sam rzucilem Skoro tak uważasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Mam z tym pewien problem i jednak dylemat moralny. Kolega myśli, że ja jestem tu nowa. jaki dylemat? Nie chciałabyś się odprężyć taki Kop w jaja to wyładowuje emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Kolega ma fetysz kopania po jajach, polityka go nie kreci. Wiśniewski wrócił do Mandaryny to myślałem, że może Samoobrona zmartwychwstała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Kolega ma fetysz kopania po jajach, polityka go nie kreci. A kopniesz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach