krezji 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: I pojasnianie pisowni a jak rzuje to każdy widzi na codzień najprostsza linia oporu a na to zgody być nie będzie nigdy O to to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mapet napisał: Krzysztof Hubert pracuj bo nie po to chwilunia płaci za paroba dla swej damesy To bicus. Poznaje po rodzaju obsesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem paprykowe najlepsze Dawno tego nie jadłam i jakoś mam ochotę Raz mam szał na zieloną cebulkę, innym razem na paprykowe, albo fromaż. Dzisiaj stałem przy regale z chipsami i słyszałem jak do mnie przemawiają. Przeleciałem wzorkiem po ulubionych i już chciałem wyciągnąć rękę po jedną paczusie, ale w ostatniej chwili się powstrzymałem i szybko pobiegłem na chemię, żeby zagłuszyć zmysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Każdy jest każdym a każdy jest nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, giorgio t napisał: qrwo waruj tam w burdelu Zwal sobie incelu to na dziś styknie i skończysz wszedzie widzieć prostytutki. I nie czytaj już więcej redpilowcow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Mapet napisał: Zaraz znikamy i pies ich drapal W piątek? I co my będziemy robić. Myślisz, że przygotują nam jakaś pożegnalną imprezę niespodziankę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Raz mam szał na zieloną cebulkę, innym razem na paprykowe, albo fromaż. Dzisiaj stałem przy regale z chipsami i słyszałem jak do mnie przemawiają. Przeleciałem wzorkiem po ulubionych i już chciałem wyciągnąć rękę po jedną paczusie, ale w ostatniej chwili się powstrzymałem i szybko pobiegłem na chemię, żeby zagłuszyć zmysły. Dziwnie jesteś dla mnie miły. Boje się Nie pisz tak, bo Gina będzie zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, giorgio t napisał: qrwo waruj tam w burdelu Fifi, Skrzat czy Bercik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, giorgio t napisał: qrwo waruj tam w burdelu Jak małego trzeba mieć żeby tak się zachowywać jak ty? Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Dziwnie jesteś dla mnie miły. Boje się Nie pisz tak, bo Gina będzie zazdrosna Jest okno pogodowe, więc korzystaj, ale pamiętaj, że się nie lubimy. Gina ma widmoczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 11 Napisano 5 godzin temu Śliwka lubi duże kootasy. Nie niedostępnych ziomków z Kanady. Macie być otwarci uje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, filomena napisał: Tobie zostają tylko male i niedomyte, dlatego rozsyłasz brochę na forum o kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach