Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mapet

Tak to on

Polecane posty

7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Brakuje tylko suma który ucieka ci z wędki , bo nawet nie wiesz jakiej linki użyć alkusie 😆

A ile ty sumów zlowiles, że chcesz mnie uczyć? Mówiłem ci, że najpierw kartę opłać, złów kilka i wtedy doradzaj. 

Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

nudno krzys sie cos hamuje przy jezu moze po polnocy sie rozkreci

dumbo sprawia wrazenie jakby walia glowa o sciane chyba nie bedzie przedstawienia

Nie hamuje i nie przy jezu. Wczoraj dopjerdalal do pieca a jeżowa tylko jajami klaskała. Nie musi sie hamować przy niej, bez obaw. Ona lajkuje te hejty 

9 minut temu, kaktus napisał:

Jak on wmawia śliwce, że jest facetem to już mnie nic zdziwi. Nie chce mi się już gadać o nim, bo ja na codzień nie zadaję się z takimi patusami.

To świr i odklejeniec słynny tu od lat. Gratulacje i politowanie dla pelikanów łykających jego thebilizmy.

Potem nie ma co się dziwić że ludzie przelewają kasę afrykańskim bogaczom z maila  🙂

• Thanks 1

Przed chwilą, krezji napisał:

Nie hamuje i nie przy jezu. Wczoraj dopjerdalal do pieca a jeżowa tylko jajami klaskała. Nie musi sie hamować przy niej, bez obaw. Ona lajkuje te hejty 

Tak 🙂

Przed chwilą, Śliwka is Back napisał:

To świr i odklejeniec słynny tu od lat. Gratulacje i politowanie dla pelikanów łykających jego thebilizmy.

Potem nie ma co się dziwić że ludzie przelewają kasę afrykańskim bogaczom z maila  🙂

I bradowi pittowi w szpitalu 😂

Chyba że przed jeżową próbujesz znawcę zgrywać, ale przy mnie się ośmieszasz tylko 😄

2 minuty temu, kaktus napisał:

A ile ty sumów zlowiles, że chcesz mnie uczyć? Mówiłem ci, że najpierw kartę opłać, złów kilka i wtedy doradzaj. 

Siostra go utrzymuje i nie ma pieniędzy. Po wyroku nosi opaskę i siedzi w domu. Jakie ryby, chyba kanadyjskie 😅 

3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał:

Walenie głową w witryny sklepowe 😄 

🤣🤣🤣 jeszcze dumny z blizn.

ciekawe czy jeżuś ucaluje te blizny

dzis dawała przepis jak oporządzić Janusza 

dokladnie mozna lajkowac gwaucenie i dobijanie kilofem takich scier jak wy, wam by nie bylo szkoda i byscie tylko paczaly empatyczne panie tutki

Przed chwilą, filomena napisał:

dokladnie mozna lajkowac gwaucenie i dobijanie kilofem takich scier jak wy, wam by nie bylo szkoda i byscie tylko paczaly empatyczne panie tutki

Tutka to może ty jestes, masz taki kolor wlosow co tutki preferują 😛

3 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Kierowca karetki, który nie tak dawno wielbił Klaudię i robił screeny hejtów na nią, by z amerykańskiego numeru wysłać do Polski te hejty. 😁 

17 minut temu, krezji napisał:

To tylko forum zgniłku. Ważne ze zostałaś doszczętnie pojaśniona 🤭

Chciałabyś. Jesteś falszywa, wstrętna i ogólnie budzisz odrazę swoim jestestwem. Do tego wampir energetyczny. 🦇

2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał:

Siostra go utrzymuje i nie ma pieniędzy. Po wyroku nosi opaskę i siedzi w domu. Jakie ryby, chyba kanadyjskie 😅 

Jak go jeżowa pytała, czy łowi sumy to powiedział, że woli szczupaki i lyknela. Nie wspomniał, że nie ma możliwości łowienia sumów i po prostu go nie stać na sprzęt, ale specjalistę będzie zgrywał jprdl 

Przed chwilą, kaktus napisał:

Jak go jeżowa pytała, czy łowi sumy to powiedział, że woli szczupaki i lyknela. Nie wspomniał, że nie ma możliwości łowienia sumów i po prostu go nie stać na sprzęt, ale specjalistę będzie zgrywał jprdl 

Wiem, bo mój tata łowił ryby i zawsze mówił, że taki sprzęt i wędkarstwo jest bardzo drogie. 

2 minuty temu, Outlawed napisał:

Chciałabyś. Jesteś falszywa, wstrętna i ogólnie budzisz odrazę swoim jestestwem. Do tego wampir energetyczny. 🦇

Och och i co tam jeszcze. Zal mi cie w sumie, nie wiedziałam ze głodujesz. Ale jesteś przy tym wredna tępa piizda, wiec jednak mi cie nie zal 😉 

1 minutę temu, Outlawed napisał:

Co ci Magda zrobiła, że ja dzisiaj obrazalas? Zawsze stała za tobą, jak cię okładali kijami i przymykała oko na twoje wybryki. Co ci odyebalo?

8 minut temu, krezji napisał:

Tutka to może ty jestes, masz taki kolor wlosow co tutki preferują 😛

nie jestem ruda bicu mam ciemny blond troche mysi

Edytowano przez filomena

3 minuty temu, kaktus napisał:

Co ci Magda zrobiła, że ja dzisiaj obrazalas? Zawsze stała za tobą, jak cię okładali kijami i przymykała oko na twoje wybryki. Co ci odyebalo?

A co jej mogło odyebac. To ...ka niezdolna do myslenia. 

Edytowano przez krezji

Przed chwilą, filomena napisał:

nie jestem ruda bicu

Jak mi wciskałaś swoje zdjecie do oceny to byłaś ruda 🙂 

16 minut temu, Śliwka is Back napisał:

Pieprz ostrzegała że to wredna psycholka, ja wtedy nie wierzyłam i traktowałam jak niewinną ułomną.

To co ten oblech coraz bardziej wypisuje to już widmoka dawno wyprzedziła.żeby tylko się podlizać.

To nie to tylko to że przejrzała na oczy i widzi co ty sobą reprezentujesz i tobie podobni analu😆

Ja ją obrażałam? Ten temat może nawet jeszcze wisi i wszystko tam było. Nie jątrz osrańcu.

6 minut temu, kaktus napisał:

Daj skrina bo alkusy i sprzedajne pały jak ty lubią zmyślać 😁 

3 minuty temu, filomena napisał:

nie jestem ruda bicu mam ciemny blond troche mysi

Lekarz rodzinny da Ci receptę na prochy. Po co się tak męczysz? 

Przed chwilą, Outlawed napisał:

Ja ją obrażałam? Ten temat może nawet jeszcze wisi i wszystko tam było. Nie jątrz osrańcu.

Nie nazywałas jej łysą, salową? Że nie ma męża? Kto jak kto, ale kur.. ty?

Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał:

Lekarz rodzinny da Ci receptę na prochy. Po co się tak męczysz? 

Gienia mialaby byc zazdrosna o taka babe jak ty? Czemu sie nie leczysz?

5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

To nie to tylko to że przejrzała na oczy i widzi co ty sobą reprezentujesz i tobie podobni analu😆

🤣🤣🤣

56 minut temu, Onaaaa napisał:

Możesz oczęta tylko wtedy bez okularów te zdjęcie 😉 już więcej adoratorów to nie chce i już mi starczy 😄

To w okularach też nie wiem czy nie lepsze. 😊

A bo gitarę Ci tylko zawracają ci gogusie 😁

Nie nazywałas jej łysą, salową? Że nie ma męża? Kto jak kto, ale kur.. ty?

To dopiero po tym, jak zaczęła mnie wyzywać od pijaczek i innych, to zaczęłam używać tych inwektyw. I tak to jej się więcej ulało, mi się nie chciało odpisywać na te kłamliwe elaboraty. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się