ZbanowanaKawa 50 Napisano wczoraj o 18:53 (edytowany) 4 minuty temu, CrossRoad napisał: Woopsie woopsie Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. Edytowano wczoraj o 18:54 przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 117 Napisano wczoraj o 18:53 5 minut temu, Dziwolong napisał: To naprawde jesteś ciężkim przypadkiem bo zazwyczaj interesuje nas rzeczywistośc ludzi których lubimy moze jestem ale nie zwracam uwagi i tyle. ty mi wygladasz na wlasnie taka ktora by chciala zostac podreczna wiec nic dziwnego ze jak widmok oceniasz tylko nie co by mozna wyniesc a czy stac go na przygarniecie nieroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 117 Napisano wczoraj o 18:54 6 minut temu, Dziwolong napisał: Też tak mam no to do czego bylo to nie jak nie do tego ze ja nie zapamietuje co ktos ma w domu bo jzu nie rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano wczoraj o 18:55 1 minutę temu, salix napisał: Nic nie przekręciłam kanadyjski cymbale. Może kup sobie w końcu okulary albo zacznij czytać ze zrozumieniem tę swoją amebkę, to chociaż lepiej ją poznasz, zamiast marnować czas na prowadzenie durnych dyskusji o twarogu z makaronem. Nie zazdrość tylko znajdź se chłopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano wczoraj o 18:57 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: moze jestem ale nie zwracam uwagi i tyle. ty mi wygladasz na wlasnie taka ktora by chciala zostac podreczna wiec nic dziwnego ze jak widmok oceniasz tylko nie co by mozna wyniesc a czy stac go na przygarniecie nieroba Nie wiem znowu o czym bredzisz. Odnoszę się tylko do ostatniej strony dyskusji bo nie czytam od początku. Dobra serio nie wiem po co komentuje ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrossRoad 0 Napisano wczoraj o 18:58 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. Zamknij o!zde łysa bo stracę cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano wczoraj o 19:00 Przed chwilą, CrossRoad napisał: Zamknij o!zde łysa bo stracę cierpliwość Czyli jednak jesteś pijana. Tylko żebyś znowu nie miała wybitnych zębów i złamanej ręki, bo nic dobrego z tego nie będzie. I nie obrażaj ludzi, którzy chcieli Ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 117 Napisano wczoraj o 19:00 7 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. bo ona jest pijana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano wczoraj o 19:03 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bo ona jest pijana Znowu będą tany tany i wołanie syna. Ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano wczoraj o 19:06 15 minut temu, salix napisał: Jasne, wiem, że tu większość ma pamięć złotej rybki i zapomina własne teksty po pięciu minutach, ale ja na takie akcje zwracam uwagę więc nie oskarżaj mnie tu kłamstwo, kłamliwa amebo widmokowa i nie zgrywaj poszkodowanej. Byłaś przy tym, jak podawała się za architekta, a późnej pisała, że architektem nie jest. Dodam jeszcze, że chwaliła się tutaj podaniem nr telefonu dla Leżaka, a później wyparła się tego To musi być na 100 %projekt kreta z Jukonu, bo nie wierzę, że baby są tak ślepe jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 117 Napisano wczoraj o 19:07 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Znowu będą tany tany i wołanie syna. Ech mam nadzieje ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano wczoraj o 19:09 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Byłaś przy tym, jak podawała się za architekta, a późnej pisała, że architektem nie jest. Dodam jeszcze, że chwaliła się tutaj podaniem nr telefonu dla Leżaka, a później wyparła się tego To musi być na 100 %projekt kreta z Jukonu, bo nie wierzę, że baby są tak ślepe jak on. To że musisz pracować dużo godzin tak do .... Ma firmę rodzinną co w tym dziwnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano wczoraj o 19:10 17 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: o niemieckie swinie sa juz tylko wanna zostala i ojciec Powtarzasz się upośle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 117 Napisano wczoraj o 19:13 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Powtarzasz się upośle raczej ty do kazdego rzucasz te same teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 117 Napisano wczoraj o 19:13 a jeszcze wpisze jeden post niech sie gruby od nowa meczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano wczoraj o 19:14 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a jeszcze wpisze jeden post niech sie gruby od nowa meczy Jak zwykle kulą w płot i zaraz będziesz wróbelki widział ułomny uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 104 Napisano wczoraj o 19:16 (edytowany) 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Jak wiem kto jak wygląda to jakoś lepiej mi sie piszę. A i nie tylko swoje ale i domu i innych rzeczy sie wysyła i to normalne. Wysyłanie fot siebie i domu typowi, który jak się wkurzy tapetuje sobie nimi awka jest bardzo mądre. Weź jeżyk wyślij mu koniecznie zdjęcia dzieci z komunii żeby się lepiej pisało Edytowano wczoraj o 19:17 przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 117 Napisano wczoraj o 19:17 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak zwykle kulą w płot i zaraz będziesz wróbelki widział ułomny uju czyli to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 13 Napisano wczoraj o 19:18 Czy ja rzeczywiście mam zacząć blokować skoro co niektórzy tu się tego tak domagają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano wczoraj o 19:18 Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Wysyłanie fot siebie i domu Spokojnie Ona więcej wie o mnie niż ja o niej i nie czaje waszego wzburzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 13 Napisano wczoraj o 19:19 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czyli to ty Babcia krejzi blokuje imo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano wczoraj o 19:19 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czyli to ty Też nie i nie powiem ci kto ,bo śmieszne jest jak oczerniasz niewinnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 904 Napisano wczoraj o 19:20 (edytowany) 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak zwykle kulą w płot i zaraz będziesz wróbelki widział ułomny uju To ty rycerzyku jukońskiego stołka, blokujesz żeby bronić honoru kłamliwgo jeża? Co za żałosny duet. Edytowano wczoraj o 19:20 przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano wczoraj o 19:20 Przed chwilą, koto napisał: Babcia krejzi blokuje imo Żeby go zniechęcić do nawalania tutaj jak mawia tuta paryska, to w końcu przekupa wiejska weźmie się za robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano wczoraj o 19:21 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Też nie i nie powiem ci kto ,bo śmieszne jest jak oczerniasz niewinnych Niewinny złodziej siedzący w pierdlu. Hahha. Śmieszny jesteś kreciku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano wczoraj o 19:22 Przed chwilą, salix napisał: To ty rycerzyku jukońskiego stołka, blokujesz żeby bronić honoru kłamliwgo jeża? Co za żałosny duet. Jeżyk nie jest kłamliwa bo widziałem jak żyje. Za to ty kłamiesz jak ten co robi ludziom zdjęcia z ukrycia, bo oboje bazujecie na przekłamywaniu faktów na potrzeby pisania hejtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 904 Napisano wczoraj o 19:22 Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Niewinny złodziej siedzący w pierdlu. Hahha. Śmieszny jesteś kreciku Krecik hubcio bubcio kreciku taś taś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano wczoraj o 19:24 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Niewinny złodziej siedzący w pierdlu. Hahha. Śmieszny jesteś kreciku Do czego ten komentarz jest i co to ma wspólnego z tym że ktoś blokuje aby lipedo wziął się za robotę zamiast wykłócać się na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 904 Napisano wczoraj o 19:25 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeżyk nie jest kłamliwa bo widziałem jak żyje. Za to ty kłamiesz jak ten co robi ludziom zdjęcia z ukrycia, bo oboje bazujecie na przekłamywaniu faktów na potrzeby pisania hejtów Mnie ... obchodzi, jak ona żyje, nikogo to nie interesuje i nie o jej styl życia tu chodzi. Klamczucha wypiera się tego, co sama pisała, a potem ma czelność oskarżać innych o kłamstwa. Ale ty robisz dokładnie to samo więc dobrana z was parka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 104 Napisano wczoraj o 19:26 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Spokojnie Ona więcej wie o mnie niż ja o niej i nie czaje waszego wzburzenia. Spoko. Jukon też był do czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach