Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dziwolong

Kurtularnie tak

Polecane posty

1 minutę temu, vvolbet napisał:

patrz jaki to jest słabiak mentalny i pokurcz i jak się rzuca z braku argumentów xD pewnie typowy janushek deebilek który puszcza koty albo psy samopas, a potem wielce pretensja jak coś się stanie do wszystkich tylko nie do siebie

Pięknie się osrales fanatyku

1 minutę temu, koto napisał:

No szok, prezydęt i premier powinni ogłosić żałobę narodową 🤧

A ten jak zwykle będzie symetryzowal w obronie największych mętów.

Rycerz Kwicu aka ‚ale Krzysia to ja ci nie daruje’ 😂

moze na randkę go zapros 

1 minutę temu, Dziwolong napisał:

No wiadomo. Jak język rozjedzie jakiegoś brajanka to wina rodzica że nie upilnowal. 

Co innego rozjechać  zwierzę a co innego dziecko bambiniści. Najlepiej oczywiście nikogo i niczego nie rozjeżdżać żeby nie było. 

1 minutę temu, salix napisał:

Jeśli ktoś przy prędkości 30 km/h nie jest w stanie wyhamować przed kotem na osiedlowej uliczce i radośnie zakłada ze bedzie rozjezdzal nastepne , to po prostu nie powinien prowadzić samochodu bo stanowi zagrożenie dla innych.

przeciez takiego kota można nawet nie zauważ kompletnie jak wejdzie pod koła, pod samochód gdzieś albo jak się położy etc.
ostatnio oglądałem jakieś info o nauczycielce w polsce która ucznia przejechała, bo nie zauwazyła jak leżał, to było nie dawno, i ona nie jechała wcale szybko, po prostu wyjeżdżała ze szkoły ze szkolnego parkingu, a was dziwi to że kota ktoś nei zauważył lol

Przed chwilą, koto napisał:

Co innego rozjechać  zwierzę a co innego dziecko bambiniści. Najlepiej oczywiście nikogo i niczego nie rozjeżdżać żeby nie było. 

Normalnie dorobiony emocjonalnie człowiek czuje coś na podobe wyrzutów sumienia nawet gdy rozjedzie jeża a nie się szczerzy jak by pierdnął. I widać dokładnie kto tu skrywa prawdziwa zwyrolska gębę pod płaszczykiem słit karynki och jaka sympatyczna. No i tyle. A tera się osraj

4 minuty temu, vvolbet napisał:

patrz jaki to jest słabiak mentalny i pokurcz i jak się rzuca z braku argumentów xD pewnie typowy janushek deebilek który puszcza koty albo psy samopas, a potem wielce pretensja jak coś się stanie do wszystkich tylko nie do siebie

Wątpię że ma nawet zwierzę po prostu dziad kalwaryjski zawsze się musi do kogoś  przypieprzyc. Powód bez znaczenia 

4 minuty temu, vvolbet napisał:

Ty za to jesteś mocny, mentalna spjerdolino szczajaca pod siebie której jedynym marzeniem jest żeby go admin nie wyyebal z nerwicy po 5 minutach i łasi sie i kaja jak największa peezda.

2 minuty temu, Dziwolong napisał:

Pięknie się osrales fanatyku

osraał to się libedzik strone wczesniej używając dziesiątek epitetów w stronę moją i mojej rodziny

dla ciebie pewnie każdy racjonalnie myślący jest "fanatykiem" , a libedzik też jest emocjonalny jak baba widzę xD

Normalnie dorobiony emocjonalnie człowiek czuje coś na podobe wyrzutów sumienia nawet gdy rozjedzie jeża a nie się szczerzy jak by pierdnął. I widać dokładnie kto tu skrywa prawdziwa zwyrolska gębę pod płaszczykiem słit karynki och jaka sympatyczna. No i tyle. A tera się osraj

I jeszcze sie dziwi ze sąsiadka miała jakies waty bo przecież ma dużo kotow to jaki problem?

no psycholka. Ale ważne ze nie przeklina 

Przed chwilą, say my name say my name napisał:

I jeszcze sie dziwi ze sąsiadka miała jakies waty bo przecież ma dużo kotow to jaki problem?

Sympatyczna kobieta. Wiadomo takim się wybacza wszystko

1 minutę temu, Dziwolong napisał:

Szczerze to żal mi każdego rozjechanego przez każde na świecie auto zwierzątka, włącznie z zabłakanymi żabkami i kaczuszkami. Ale czy będę  z tego powodu płakał? No nie. 

1 minutę temu, say my name say my name napisał:

Ty za to jesteś mocny, mentalna spjerdolino szczajaca pod siebie której jedynym marzeniem jest żeby go admin nie wyyebal z nerwicy po 5 minutach i łasi sie i kaja jak największa peezda.

Kiedyś pisał, że dziffka odmówiła mu usługi, bo tak śmierdział 😄 

1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał:

Jak on czasem siebie opisuje to zbiera mnie na wymioty. Z takim namaszczeniem

opisuje jak mu yebie z różnych części ciała.

wiec nie dziwie sie biednej tutce ktora miała przyjemnośc na żywo 

Edytowano przez say my name say my name

Trol perfidny w związku z tym będzie traktowana jak na trola przystało tak 😌

co ty tam wiesz jak ty nawet nigdy auta nie prowadziłas. jak już trochę się tych zwierzat potrąci to się ma wyjepane tak jak np. lekarze w szpitalach przy zgonach itd., , bo wiesz ze nic nie mogłeś zrobic. a kazdy zawodowy kierowca ma co najmniej kilka potrącen zwierzat na koncie, nawet kilkanasci czy kilkadziesiąt jeżeli sa to tereny przy jakichś lasach itd. 

3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał:

Ale zabawne. Hi hi. Ty byś  mu za darmo wytargała jakby na drzewo nie uciekł , co nie? 😎

10 minut temu, say my name say my name napisał:

Kurde NAWET MARA uznała ze ten post o kocie miał chory wajb:

,Przejechany kot to też dramat dla właściciela... pamiętam jak wtedy o tym pisałaś i zaskoczyło mnie zdziwienie, że sąsiadka się sfochowala jakby nic takiego się nie stało ok bez zastanowienia wtedy pisałaś (tak myślę)... 

Jasne wypadki się zdarzają koty nie są ostrożne... Może to czarny humor.’

Trochę osobiście ten wpis potraktowałam bo miałam już trochę kotów które właśnie zginęły pod kołami... obecna kotka (już emerytka) też 2 razy miała wypadek... ostatnim razem o mały włos, a byłoby po niej dlugo odzyskiwała siły i od tamtej pory siedzi w domu bo się boi wyjść na zewnątrz... wcześniej ciężko ją było upilnować bo dosłownie czatowała na jakąkolwiek szczelinę przez którą mogła czmychać. 

1 minutę temu, vvolbet napisał:

co ty tam wiesz jak ty nawet nigdy auta nie prowadziłas. jak już trochę się tych zwierzat potrąci to się ma wyjepane tak jak np. lekarze w szpitalach przy zgonach itd., , bo wiesz ze nic nie mogłeś zrobic. a kazdy zawodowy kierowca ma co najmniej kilka potrącen zwierzat na koncie, nawet kilkanasci czy kilkadziesiąt jeżeli sa to tereny przy jakichś lasach itd. 

Dobrze ze ludzi nie przejezdzasz

Trol perfidny w związku z tym będzie traktowana jak na trola przystało tak 😌

Napisala ciocia Shreka. 🐸

Przed chwilą, Dziwolong napisał:

Dobrze ze ludzi nie przejezdzasz

ludzie mi się nie pchają pod koła 

ale z ta nauczycielka to jest realny przyklad, z dziećmi małymi też nie brak takich przypadków opisanych czy nawet sfilmowanych, nawet gdy się wolno jechało. a tu pretensje że ktos kota nie zauważył lol

Przed chwilą, vvolbet napisał:

ale z ta nauczycielka to jest realny przyklad, z dziećmi małymi też nie brak takich przypadków opisanych czy nawet sfilmowanych, nawet gdy się wolno jechało. a tu pretensje że ktos kota nie zauważył lol

Dobra osraj się bo się nakręciłeś jak wiatrak z fjuta

Jakiś czas temu idąc do pracy ściągnęłam ze środka drogi potrąconego kota (już nie żył) ale widziałam, że auta mijały go i nikt się nie zatrzymał... Właścicielom nie było w tym dniu wesoło.

na yt widziałem film typa co w trakcie normalnej jazdy zaliczył kilka potrącen zwierzat, i co? nie wiem czy przeżyły czy nie, bo sie w ogóle nei zatrzymywał ale to normalne w trasach przy jakichś lasach. w komentarzach tez pisali że to dzień powszedni kierowców w trasie i tyle. i to się liczy, doswiadczenie i realia, a nie kwik przewrazliwionych bab na forum  wy ignoranci 

Edytowano przez vvolbet

Dobra osraj się bo się nakręciłeś jak wiatrak z fjuta

skończ na mnie projektowac osranie tylko dlatego że mam racje i jak zwykle wygrałem z wami

Jasne zdarza się zwłaszcza w takich miejscach, zwierzęta czują się dość swobodnie i nie są ostrożne... ale tam chodziło o żartowanie z tej sytuacji jakby nic takiego się nie stało bo to tylko jeden zwierzak a kobieta ma ich wiele... chodzi tylko o wczucie się w czyjąś stratę. Niby ze wszystkiego można żartować...

Dobranoc 

Edytowano przez yeya

15 minut temu, say my name say my name napisał:

sasiadka to tylko do siebie może mięć wąty skoro swoich sierściuchów upilnowac nie potrafi 

Bez zęba na przedzie to może krejzunia być jak trafi kiedy na niewłaściwego klienta. Może już trafiła?  Knurze wózkowy zdegenerowany. 

6 minut temu, vvolbet napisał:

skończ na mnie projektowac osranie tylko dlatego że mam racje i jak zwykle wygrałem z wami

Ze mno nikt nie wygra tutaj z wielu różnych powodów 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się