Makaron ...... 18 Napisano 2 godziny temu (edytowany) No to daje... Ci kopa wirtualnego w czache, byś zrozumiał, że Szyszka tak jak mnie ma Cię w dupje Masz pretensje do mnie ? Szykuj się na wojnę z kimś innym wiesz z kim i nie masz yay białorycerzu dobrze o tym wiesz Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 2 godziny temu Łoł szyszka w dupje zawsse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Podpowiedź pierwsza... co można zrobić z konkurentem mieszkając w tym samym mieście... Pomyśl zanim odpiszesz, a właściwie zareagujesz Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 113 Napisano 2 godziny temu To jakieś łódzkie porachunki lokalne chyba.. Chwila.versus Makaron. Jak.kroniki mafii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 2 godziny temu A co ma łódź Radomsko do Gdyni dajta spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 2 godziny temu Chwila ma jakieś pretensje do mnie i cały czas pyta, czy spotkałam z Makaronem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Gdynia Pogórze Michał stąd jesteś skoro mnie wywalasz zamiast beduina białorycerzyku Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 113 Napisano 2 godziny temu A to nie wiem w sumie. Źle mi się.skojarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Makaron ...... napisał: No to daje... Ci kopa wirtualnego w czache, byś zrozumiał, że Szyszka tak jak mnie ma Cię w dupje Masz pretensje do mnie ? Szykuj się na wojnę z kimś innym wiesz z kim i nie masz yay białorycerzu dobrze o tym wiesz Po co Szyszce facet z dziećmi? Stać ją na faceta bez dzieci. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Chwila ma jakieś pretensje do mnie i cały czas pyta, czy spotkałam z Makaronem walczę o ciebie pupunciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Po co Szyszce facet z dziećmi? Stać ją na faceta bez dzieci. Tak. A po co jej rozwodnik 44 letni huh a kto to jest beduin bo ja nie w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: A po co jej rozwodnik 44 letni huh a kto to jest beduin bo ja nie w temacie Nie jestem w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Po co Szyszce facet z dziećmi? Stać ją na faceta bez dzieci. Tak. Nie wnikam w nic, ale facet się ostro zakochał i ma pretensje do mnie, że z Nią się spotkałem Ma teraz innego konkurenta i zamiast coś z tym zrobić hejci mnie na kafe i wywala prywate zryp Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dziwolong napisał: Łoł szyszka w dupje zawsse ma chłop fiksację analną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie jestem w temacie Może to jakiś gangsta trojmiejski zarywajacy do szyszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2454 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Po co Szyszce facet z dziećmi? Stać ją na faceta bez dzieci. Tak. Czy ty sie słyszysz? Naprawdę lecz sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czy ty sie słyszysz? Naprawdę lecz sie. A powinna słyszeć swoje myśli? Jeśli ty słyszysz to udaj się na srebrzysko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 59 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Śliwka is Back napisał: To jakieś łódzkie porachunki lokalne chyba.. Chwila.versus Makaron. Jak.kroniki mafii. czekam aż mnie zmasakruje i nie wiem czy już czy jeszcze czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Nie wnikam w nic, ale facet się ostro zakochał i ma pretensje do mnie, że z Nią się spotkałem Szczerze? Żałośni jesteście obydwaj i nie wiem do dziś, co tak fajna dziewczyna w was widziała? No chyba, że to było jednorazowe, to nie wnikam, ale wtedy też są jakieś kryteria wyboru Dramat i żenujący spektakl dwóch kogutów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Szczerze? Żałośni jesteście obydwaj i nie wiem do dziś, co tak fajna dziewczyna w was widziała? No chyba, że to było jednorazowe, to nie wnikam, ale wtedy też są jakieś kryteria wyboru Dramat i żenujący spektakl dwóch kogutów Ty zapytaj co widziala w ogorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu I tak właśnie powstają wojny swiatowe. O szyszkę w dupje i większe ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czy ty sie słyszysz? Naprawdę lecz sie. Ja nie przejeżdżam kotów psychopatko. Daj mi spokój i zamów czapkę, bo Widmo nie ma kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Szczerze? Żałośni jesteście obydwaj i nie wiem do dziś, co tak fajna dziewczyna w was widziała? No chyba, że to było jednorazowe, to nie wnikam, ale wtedy też są jakieś kryteria wyboru Dramat i żenujący spektakl dwóch kogutów Szyszka sprzedała wszystko i pojechała w świat to było jej marzenie. Krzywda jej nie stała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 15 Napisano 1 godzinę temu Modern holocaust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 18 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Szczerze? Żałośni jesteście obydwaj i nie wiem do dziś, co tak fajna dziewczyna w was widziała? No chyba, że to było jednorazowe, to nie wnikam, ale wtedy też są jakieś kryteria wyboru Dramat i żenujący spektakl dwóch kogutów Ok, ale ja już zakończyłem relacje i choć trochę trwały wspomnienia, to pogodziłem się z tym co Szyszka powiedziała. On nadal drąży temat zamiast się zająć inną kobietą lub własną dupą, bo na kafe tylko ja mu przypominam o Niej, a prawdziwego wroga ma u siebie w Gdyni Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: I tak właśnie powstają wojny swiatowe. O szyszkę w dupje i większe ego Żałosne. Pewnie Szynszyla siedzi w knajpie z narzeczonym i śmieje się z kogutów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu Czapka zwidka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Ok, ale ja już zakończyłem relacje i choć trochę trwały wspomnienia, to pogodziłem się z tym co Szyszka powiedziała. On nadal drąży temat zamiast się zająć inną kobietą lub własną dupą, bo na kafe tylko ja mu przyominam o Niej, a prawdziwego wroga ma u siebie w Gdyni Gdyńskiego guzca afrykańskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 61 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Ok, ale ja już zakończyłem relacje i choć trochę trwały wspomnienia, to pogodziłem się z tym co Szyszka powiedziała. On nadal drąży temat zamiast się zająć inną kobietą lub własną dupą, bo na kafe tylko ja mu przyominam o Niej, a prawdziwego wroga ma u siebie w Gdyni Masz 44 lata i jak się zachowujesz? Gdzie dyskrecja? Jprd. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach