Dziwolong 51 Napisano 17 minut temu Z zębami czy bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvolbet 4 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, yeya napisał: Jasne zdarza się zwłaszcza w takich miejscach, zwierzęta czują się dość swobodnie i nie są ostrożne... ale tam chodziło o żartowanie z tej sytuacji jakby nic takiego się nie stało bo to tylko jeden zwierzak a kobieta ma ich wiele... chodzi tylko o wczucie się w czyjąś stratę. Niby ze wszystkiego można żartować... ponoć autystycy mają totalny brak wyczucia, do np. leżaka by to nawet pasowało, on też opisywał zdeptanie chomika mając bekę i pamietam jak inne rzeczy podobne pisał z podobnym tonem bo socjopaci to jakby bardziej świadomie robią, ze złością i agresją, i coś o tym wiem xD a autystycy totalnie nieświadomie to robią, bez złych motywacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvolbet 4 Napisano 13 minut temu czytałem że autystycy nie wyczuwają w ogóle kontekstu społecznego, natomiast socjopaci wyczuwają i specjalnie prowokują lub robią na opak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvolbet 4 Napisano 12 minut temu 4 minuty temu, Dziwolong napisał: Ze mno nikt nie wygra tutaj z wielu różnych powodów ja wygrałem dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 908 Napisano 10 minut temu 34 minuty temu, say my name say my name napisał: Śmierdziel to tez ostry psychol A kto normalny by usprawiedliwiał psycholkę? Chwilunia siedzi cicho, a za giermka robi tylko ten fałszywy menel widać, że podobny mental. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 9 minut temu Gjena obaliła chyba kratę Tatry bo ucichło jej zgrzytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 49 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Gjena obaliła chyba kratę Tatry bo ucichło jej zgrzytanie Pewnie już słodko chrapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 51 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, say my name say my name napisał: Pewnie już słodko chrapie Albo zara wyskoczy jak krecik z odbytu i zastuka w taborecik jakiś woooo osraj się jak to pijący mają w zawyczaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 908 Napisano 3 minuty temu 13 minut temu, koto napisał: Bez zęba na przedzie to może krejzunia być jak trafi kiedy na niewłaściwego klienta. Może już trafiła? Knurze wózkowy zdegenerowany. Zęba podobno zgubił twój gienek do którego tak spermisz w nadziei, że jak sie nawali to będzie dla ciebie miła bo weźmie cię za jakiegoś dziadka, który jej za to płaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano 2 minuty temu stawiam ze do rana jeszcze tu wpadnie i beda tan tany albo napisze ze znowu ze schodow spadla bo byl na nich lod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vvolbet 4 Napisano przed chwilą 5 minut temu, salix napisał: A kto normalny by usprawiedliwiał psycholkę? Chwilunia siedzi cicho, a za giermka robi tylko ten fałszywy menel widać, że podobny mental. fakty stwierdziłem jedynie ze to właściciel ma obowiązek pilnowac zwierzę swoje i że takie pątracenia zwierząt to niemal norma nawet przy normalnej prędkosci, podałem wiele przykładów czy filmów które samemu można zobaczyc na yt, jak masz problem z przyjęciem faktów to już twój problem a jak ktoś nie potrafi wziac odpowiedzialnosci za zwierze i go upilnowac to niech w ogole może lepiej go nie bierze, zabawne jak właścicieli wybielacie podczas gdy to głównie ich wina xD nie byłoby takich lekkomyslnych wlascicieli - nie byłoby wypadków czy potrącen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 17 Napisano przed chwilą Przed chwilą, salix napisał: Zęba podobno zgubił twój gienek do którego tak spermisz w nadziei, że jak sie nawali to będzie dla ciebie miła bo weźmie cię za jakiegoś dziadka, który jej za to płaci. na taka okazje to moze i matka by mu dala jakies kieszonkowe na blika kto wie. bicu zamiast zapytac wprost o cene to udaje rycerza ktory broni menelice przed zlymi ludzmi a ona jak przetrzezwieje to mu jedzie jak kazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach