Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dziwolong

Kurtularnie tak

Polecane posty

1 minutę temu, yeya napisał:

Jasne zdarza się zwłaszcza w takich miejscach, zwierzęta czują się dość swobodnie i nie są ostrożne... ale tam chodziło o żartowanie z tej sytuacji jakby nic takiego się nie stało bo to tylko jeden zwierzak a kobieta ma ich wiele... chodzi tylko o wczucie się w czyjąś stratę. Niby ze wszystkiego można żartować...

ponoć autystycy mają totalny brak wyczucia, do np. leżaka by to nawet pasowało, on też opisywał zdeptanie chomika mając bekę i pamietam jak inne rzeczy podobne pisał z podobnym tonem

bo socjopaci to jakby bardziej świadomie robią, ze złością i agresją, i coś o tym wiem xD a autystycy totalnie nieświadomie to robią, bez złych motywacji

czytałem że autystycy nie wyczuwają w ogóle kontekstu społecznego, natomiast socjopaci wyczuwają i specjalnie prowokują lub robią na opak

4 minuty temu, Dziwolong napisał:

Ze mno nikt nie wygra tutaj z wielu różnych powodów 

ja wygrałem dziś

34 minuty temu, say my name say my name napisał:

Śmierdziel to tez ostry psychol

A kto normalny by usprawiedliwiał psycholkę? Chwilunia siedzi cicho, a za giermka robi tylko ten fałszywy menel widać, że podobny mental.

2 minuty temu, say my name say my name napisał:

Pewnie już słodko chrapie

Albo zara wyskoczy jak krecik z odbytu i zastuka w taborecik jakiś woooo osraj się jak to pijący mają w zawyczaju

13 minut temu, koto napisał:

Bez zęba na przedzie to może krejzunia być jak trafi kiedy na niewłaściwego klienta. Może już trafiła?  Knurze wózkowy zdegenerowany. 

Zęba podobno zgubił twój gienek do  którego tak spermisz w nadziei, że jak sie nawali to będzie dla ciebie miła bo weźmie cię za jakiegoś dziadka, który jej za to płaci. 😂

5 minut temu, salix napisał:

A kto normalny by usprawiedliwiał psycholkę? Chwilunia siedzi cicho, a za giermka robi tylko ten fałszywy menel widać, że podobny mental.

fakty stwierdziłem jedynie ze to właściciel ma obowiązek pilnowac zwierzę swoje i że takie pątracenia zwierząt to niemal norma nawet przy normalnej prędkosci, podałem wiele przykładów czy filmów które samemu można zobaczyc na yt, jak masz problem z przyjęciem faktów to już twój problem
a jak ktoś nie potrafi wziac odpowiedzialnosci za zwierze i go upilnowac to niech w ogole może lepiej go nie bierze, zabawne jak właścicieli wybielacie podczas gdy to głównie ich wina xD  nie byłoby takich lekkomyslnych wlascicieli - nie byłoby wypadków czy potrącen 

Przed chwilą, salix napisał:

Zęba podobno zgubił twój gienek do  którego tak spermisz w nadziei, że jak sie nawali to będzie dla ciebie miła bo weźmie cię za jakiegoś dziadka, który jej za to płaci. 😂

na  taka okazje to moze i matka by mu dala jakies kieszonkowe na blika  kto wie. bicu zamiast zapytac wprost o cene to udaje rycerza ktory broni menelice przed zlymi ludzmi a ona jak przetrzezwieje to mu jedzie jak kazdy. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się