WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Dokładnie, można poczytać jaką nagonkę na mnie zrobiłaś z Mieczem i Fifką. A reszta na privkach, dosłownie szczucie i intrygowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: widze, ze nie tylko porsze robi na tobie wrazenie, ale doceniasz tez klasyki motoryzacji. pogrzebalem troche przy tlumiku, dodalem spojler (na razie z desek) taki troche wiejski tjung i uwierz mi, ze beda ogladac sie jak za porsze ja jestem zwykła blachara, od zawsze lece na fury 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: 15 lat temu moze sie otwieral, po prostu jest i to musi wystarczyc To pierda, nad którą nie warto się pochylać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Koŕalgor napisał: Za kazdym razem jak wchodze to albo pokasowane albo poblokowane. Podoba mi sie taka inwencja tworcza. Bo sama blokujesz, ja wiem swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Szacun za to, że jeszcze jest tylko troche przecieka i troche brudny, wiec gwiazd to raczej przez niego nie zobaczymy, ale fakt jest. zawsze jak wyrywalem na golfa dziewczyne , to mowilem zobacz mala szyberdach, a ona łał prawdziwy szyberdach hihihh i piszczy, od razu wiedzialem, ze bedzie moja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Szacun za to, że jeszcze jest Szyberdach to było coś. Echhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 4 godziny temu Czy Krejzi ma ban? Chciałam odpowiedzieć na jej post i coś nie widzę jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: To pierda, nad którą nie warto się pochylać. a to ciekawe, bo jak jade za miasto i staje na poboczu, to zawsze podchodza panie i sie pochylaja zagladajac do srodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa_ napisał: Czy Krejzi ma ban? Chciałam odpowiedzieć na jej post i coś nie widzę jej. Albo blokada od na widoku jak u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, nyght gyrl napisał: Bo sama blokujesz, ja wiem swoje. Co jeszcze wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 120 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, nyght gyrl napisał: Bo sama blokujesz, ja wiem swoje. A po co tu cokolwiek blokować skoro można wejść na profil i sprawdzić co kto pisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Albo blokada od na widoku jak u mnie. Zablokował dwa moje konta dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BellaS napisał: ja jestem zwykła blachara, od zawsze lece na fury bedziesz najstarsza, ktora wyrwalem na golfa , ale w dzisiejszych czas trudno wyrwac mloda laske na takie auto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: a to ciekawe, bo jak jade za miasto i staje na poboczu, to zawsze podchodza panie i sie pochylaja zagladajac do srodka Przyciskają wtedy swoje ciała do okna samochodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Czy Krejzi ma ban? Chciałam odpowiedzieć na jej post i coś nie widzę jej. oj, smuteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Dokładnie, można poczytać jaką nagonkę na mnie zrobiłaś z Mieczem i Fifką. Dlaczego kłamiesz? "Oberwałaś" ode mnie po łapach, bo zaczęłaś się zbytnio spouchwalać. W pewnym momencie miarka się przebrała. Chcę też zwrócić uwagę na fakt, że na samym początku, po przegonieniu mnie z kliki nie szukałam w ogóle z tobą kontaktu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: bedziesz najstarsza, ktora wyrwalem na golfa , ale w dzisiejszych czas trudno wyrwac mloda laske na takie auto Możesz nazwać swojego golfa Milfowóz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: bedziesz najstarsza, ktora wyrwalem na golfa , ale w dzisiejszych czas trudno wyrwac mloda laske na takie auto musze sztuczną szczeke wypolerować, w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Co jeszcze wiesz? Wiem, że golisz nogi we Wtorek, bo tak pisał niejaki libed który stalkuje grubsze kobiety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: oj, smuteczek No tak tu jest, że bana dostaje się głównie za dosadne określenia, dlatego ty i reszta "klotek" robicie za sól tego forum i nic wam się nie dzieje Trudno zbanować za bycie wrednym w sposób, którego przecież nie widać Natomiast podobno nie potrafisz zakładać kont, więc Krejzi może ci się odpłacić za zgłaszanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Czy Krejzi ma ban? Chciałam odpowiedzieć na jej post i coś nie widzę jej. Dziwne, żeby nie miała. Twoje bany również znikąd się nie wzięły, bo dałaś dziś popis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, ilu_z_ja napisał: tylko troche przecieka i troche brudny, wiec gwiazd to raczej przez niego nie zobaczymy, ale fakt jest. zawsze jak wyrywalem na golfa dziewczyne , to mowilem zobacz mala szyberdach, a ona łał prawdziwy szyberdach hihihh i piszczy, od razu wiedzialem, ze bedzie moja Teraz im się w doopach poprzewracało i klimy im się zachciewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: No tak tu jest, że bana dostaje się głównie za dosadne określenia, dlatego ty i reszta "klotek" robicie za sól tego forum i nic wam się nie dzieje Trudno zbanować za bycie wrednym w sposób, którego przecież nie widać Natomiast podobno nie potrafisz zakładać kont, więc Krejzi może ci się odpłacić za zgłaszanie Mam od tego ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Szyberdach to było coś. Echhh... Mi to mówisz? Pamiętam czasy syrenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 120 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, nyght gyrl napisał: Wiem, że golisz nogi we Wtorek, bo tak pisał niejaki libed który stalkuje grubsze kobiety xD Potwierdzam. Tylko, ze nie nogi, a ludzi i nie we wtorek, a caly tydzien. Goli ludzi z kasy. Tak bylo. Nie zmyslam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Dlaczego kłamiesz? "Oberwałaś" ode mnie po łapach, bo zaczęłaś się zbytnio spouchwalać. W pewnym momencie miarka się przebrała. Chcę też zwrócić uwagę na fakt, że na samym początku, po przegonieniu mnie z kliki nie szukałam w ogóle z tobą kontaktu. O jakim spoufalniu mówisz? Nikt cię z kliki nie przeganiał. Przeceniłam twoje poczucie humoru a nie doceniłam przewrażliwienia. Oprócz tego z niewiadomych dla mnie powodów oczekiwałaś, że będę święta za życia jak twoja teściowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Ashbourne napisał: Dziwne, żeby nie miała. Twoje bany również znikąd się nie wzięły, bo dałaś dziś popis. Płaska Na 100% się zemściła za skrina i splakala do moderacji Edytowano 4 godziny temu przez memento szlori Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Mam od tego ludzi A to przykre trochę. Może podszkol się elementarnie, to nie są trudne sprawy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Koŕalgor napisał: A po co tu cokolwiek blokować skoro można wejść na profil i sprawdzić co kto pisał? To słuszne pytanie. Blokowanie jednak trochę utrudnia rozmowę. Przerwa drastycznie jej dynamikę. To tylko takie ogólne rozważania o blokowaniu, bo ja nie wiem kto to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Przyciskają wtedy swoje ciała do okna samochodu? kiedys zrobila tak taka grubsza pani ubrana w czarna obcisla ...enke w ktorej wszedzie powyskakiwaly jej faldy wygladala jak ten ludzik miszelina, blady sie zrobilem( wszystkie szyby originalne), bo prawie szybe brzuchem wciagnela, gaz w podloge i ucieklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach