pokraka 26 Napisano 1 godzinę temu Dobra starczy idę spać 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 241 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pokraka napisał: Dobra starczy idę spać 🫡 Tylko się nie wylogowywuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: auto w błotku Nawet fajne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jukońskie tango w Paryżu napisał: Nawet fajne xD reka swierzbi by komus przywalic a nie ma komiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: reka swierzbi by komus przywalic a nie ma komiu Mi można zwalić koniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu etam. smutne wasze konie mocno nachalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu nie wiadomo co robic z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pokraka napisał: To chyba miałaś farta. Zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) czy nazywanie konia zdzislaw i rozmowa z nim to dehumanizacja Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 115 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, pokraka napisał: Nie wiem co ma wspólnego ale ok Że taka niezdara z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: czy nazywanie konia zdzislaw to dehumanizacja mój koń - twoja psita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jukońskie tango w Paryżu napisał: mój koń - twoja psita zmus mnie pleple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, szmul napisał: zmus mnie pleple Po co zmuszać, skoro można miłością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) przestan blagac kukoldzie srram na was Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, szmul napisał: xD najgorszej https://files.catbox.moe/6ftcv5.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu Osrraj się walikoniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Osrraj się walikoniu z twoją siostrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2602 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ju tokin tu mi? a co ja mogę zrobić? jak rodzice kupują dziewięciolatkowi elektryczną hulajnogę, która jeździ 70km/h (a zgodnie z prawem powinna 25) to ja nie wiem jak to inaczej skomentować niż jak próbę pozbycia się dzieciaka Możesz tą hulajnoge w nocy zabrać i wrzucić do morza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Jukońskie tango w Paryżu napisał: Po co zmuszać, skoro można miłością Aaa mun, pacz nie poznalam w pierwszej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Aaa mun, pacz nie poznalam w pierwszej chwili Nudny zyeb kiedy to się zapije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu Pomusz tzytzem jak będzie płakał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 1 godzinę temu Ja to nie mam czasu, zarobiona jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 418 Napisano 1 godzinę temu Trzeba jak z jajem a odczepić się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach