BellaS 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: Kobieto, opanuj się! słowo "szef" też już ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, beziks napisał: Tak. O Tobie to napisał. O ty ... Cofam złotko bezpowrotnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: O ty ... Cofam złotko bezpowrotnie! Skrina zrobiłam i wstawiłam na tapetę w telefonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pokraka napisał: No ten kto jest właścicielem wszystkiego. No a najważniejszym mężczyzną w domu jest brat właścicielki majątku. Faceci, z którymi sypiają nie mają żadnych praw do niczego. Więc nikt nie rozlicza kobiet z tego z kim sypiają. fajne, lubie takie ciekawostki. choć bratu bym majątku nie oddała co to to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, manekin napisał: Nie wiem jak większość, ale ja na twarz. Większość patrzy na twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mówisz i masz Oczywiście, że nie o tobie 1 minutę temu, Baba napisał: Ja na oczy. Po oczach stwierdzam, czy dobra dusza, czy wiedźma parchata. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: słowo "szef" też już ? Na wszelki wypadek nie wymawiamy go. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: Skrina zrobiłam i wstawiłam na tapetę w telefonie. Stacjonarnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, beziks napisał: Ja mam publiczny parking. Tam sprzątają ludzie od prezydenta miasta. Może wielbłądy mało defekują. 🫣 Nie wiem jeszcze plują i trzeba karmić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Stacjonarnym? Na stacjonarny nakleiłam wydruk. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: Na wszelki wypadek nie wymawiamy go. za niedługo zostanie nam brajl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Oczywiście, że nie o tobie Po oczach stwierdzam, czy dobra dusza, czy wiedźma parchata. Oczy mówią o nas najwięcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: fajne, lubie takie ciekawostki. choć bratu bym majątku nie oddała co to to nie Ale oni nie posiadają tego majątku on jest własnością kobiety i przejdzie potem na jej córkę. Oni tylko pracują na rzecz rodziny i utrzymanie domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 241 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: za niedługo zostanie nam brajl Nie lepiej morsem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pokraka napisał: Większość patrzy na twarz Qwerty na auto i portfel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Nie wiem jeszcze plują i trzeba karmić Na wakacjach nawiedziłam farmę z alpakami. Bestyjki miały obłęd w oczach i pluły jak się zdenerwowały. Śmieszne to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Oczy mówią o nas najwięcej. Podobno są zwierciadłem duszy i uważam, że sporo w tym prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: za niedługo zostanie nam brajl Będziemy mrugać oczami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Qwerty na auto i portfel Różne są fetysze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Qwerty na auto i portfel Masz golfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Ale oni nie posiadają tego majątku on jest własnością kobiety i przejdzie potem na jej córkę. Oni tylko pracują na rzecz rodziny i utrzymanie domu. a brat jest takim dochodzącym do innych domków? u moich rodziców była taka rodzina, mama i tata umarli i w domu mieszkal brat z siostrą. Ożenił sie w wieku 50 lat i wyprowadził się do żony, choć przyjeżdża do siostry i jej pomaga przy domu bo ona singielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Nie lepiej morsem? Nie znam. Musiałabym odejść z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, beziks napisał: Masz golfa. W sumie to miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Podobno są zwierciadłem duszy i uważam, że sporo w tym prawdy. Potrafią pokazać nasze emocje, samopoczucie, radość, smutek, szczerość, fałsz itd. Słowa nie są potrzebne. Lubię "czytać" ludzi z ich spojrzenia i mimiki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: W sumie to miałem. Golf to golf. Przecież nie będziesz na wejściu oznajmiał, że już go nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Potrafią pokazać nasze emocje, samopoczucie, radość, smutek, szczerość, fałsz itd. Słowa nie są potrzebne. Lubię "czytać" ludzi z ich spojrzenia i mimiki. No to na forum sobie nie poczytasz z oczu za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 7 godzin temu Na mój profil zagląda Walkiria. Tak tylko piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: a brat jest takim dochodzącym do innych domków? u moich rodziców była taka rodzina, mama i tata umarli i w domu mieszkal brat z siostrą. Ożenił sie w wieku 50 lat i wyprowadził się do żony, choć przyjeżdża do siostry i jej pomaga przy domu bo ona singielka Tak, on może odwiedzać inne kobiety. W tym tylko myk, że one muszą go chcieć. Nie ma żadnych społecznych narzędzi by kobietę przymusić do wejścia w relacje z mężczyzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, beziks napisał: Golf to golf. Przecież nie będziesz na wejściu oznajmiał, że już go nie ma. Lepiej w ogóle się nie przyznawać. Kto w tych czasach poleci na golfa?🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Potrafią pokazać nasze emocje, samopoczucie, radość, smutek, szczerość, fałsz itd. Słowa nie są potrzebne. Lubię "czytać" ludzi z ich spojrzenia i mimiki. Najgorzej jak ktoś ma takie tempe cielęce spojrzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach