Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubciaaa

Dieta 1000 kalorii - przeniosłam sie ze zdrowia i urody

Polecane posty

Gość mimka
dzien dobry, Kobietki Kochane! po wczorajszym obzarstwie, jeszcze do teraz brzusio troche wystaje, no ale trudno...:) zaczynamy jeszcze raz...albo nie, zaczynamy to nieodpowiednie slowo, bo to tak, jakbym przekreslila wszystkie te dni( a bylo ich az 3:) ) podczas ktorych jadlam wg dietki:) wiec inaczej: opusciwszy zaslone milczenia na wydarzenia zaistniale wczoraj, dzis KONTYNUUJE diete 1000 kcal:D pozdrawiam Was cieplutko, Wy moje sliczne buzki:D cmok! a co do wojewodztwa, jestem z gornoslaskiego

Gość Grubciaaa
a ja wpadlam tylko na sekundke bo musze isc zrobic zupke dla mojego malego.. ja jestem z Trójmiasta :-)

Gość Juuulka
Ja z lubuskiego:) A dzisiaj mam dzien slabosci....jem wlasnie czekolade, a potem ide na urodziny....postaram sie nie przesadzac, ale mam taka ochote na jedzonko...

Witam:):):):):) Piekny dzisiaj dzionek... Wyszalałam się wczoraj i napewno parę kalorii spaliłam. Wprawdzie tego kwiatu pół światu, ale chyba nie na tej imprezie na której byłam ja...pare goździków:):):) ale co tam. Humor mam już znacznie lepszy i to sie liczy:):) Dziękuję wszystkim za zdjęcia...Zgadzam się z Grubciąąąą- same fajne babki na tym topiku:):) Ja też jestem z górnoślaskiego...

Gość Funia
Witam Was Kobietki!!!!!! Duuuużo czasu mnie nie było, ale miałam czytania!!! Dziękuję dziewczyny za życzenia, zdjęcia ze ślubu wyślę, obiecuję!! a tymczasem mój mail: natalia-t@o2.pl czekam na fotki!! z góry dziękuję! Dzisiaj miałam niedzielne śniadanko, czyli: frankfuterki (małe, ale aż 3!!) jajeczko kromeczka żytnia z ziarnami z pomidorkiem, herbatka z cytrynką i łyżeczką cukru i szklanka soku z grejpfrucika PS. czekama na fotki!! papasie!!

Gość mimka
Juuulka, nie przejmuj sie:) ja tez dzisiaj mam dzien slabosci i wlasnie kupilam sobie pyszne ciasteczka:) normalnie nie umiem dzisiaj powstrzymac sie od slodkiego w duzych ilosciach, ale wiecie, co? nie bede sie tym przejmowala, kurcze, zycie na diecie sie nie konczy:D zawsze mozna zaczac jeszcze raz...:D a tak na serio, przestane kiedys tyle zrec, co nie? pocieszcie mnie:( witaj, Funiu!!! juz wysylam Ci zdjecie:) cmoki

Gość Funia
też wysłałam fotki... Grubciaaa !! Wojtuś jest słodki!! Patrzę na Twoje włosy.... dwa lata temu też takie miałam:) ale jakoś mi odcięli:). Mimka!! dzięki!! Dziewczyny, wyglądacie sympatycznie!! fajnie wiedzieć z kim się klika:) Miłej niedzieli!! pozdrOOfka!!

Gość Maaajka
Dziewczyny wiecie cio?? kurna ja tez mam dziś handrę na słodkości i nie tylko brrr chyba jakieś złe waitry wieją heh bo wszytkie mam zachcianki:)) macie racje zycie na diecie się nie konczy trzbe korzystać poki mozna zawsze mozna powrocic do dietki:):)

dokonałam dziś słodkiego, pysznego i niskokalorycznego odkrycia:) Kupiłam dziś lody algidy- mus truskawkowy.... sa pyszne, słodkie i mają tylko 81 kcal, w sam raz na podwieczorek:) ( tłuszczu też niewiele):):)

Gość Grubciaaa
Witam Gwiazdy Kafeterii :-) !!! Funia, mój synek mial 6 m-cy na zdjeciu, teraz juz starsznie sie zmienił :-) a co do wlosow to wlasnie sie zastanawiam czy sie ich nie pozbyyc :-) hmmm tzn jak schudne - mialby to byc moj nowy wizerunek :-) Viktuska - musze sprawdzic te lody :-) ten mus to taki lód wodny ? (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi - taki bez mleka i tłuszczu :-)) a mnie dzisiaj nie ominal serniczek na zimno... wczoraj sie wymiglalam, ale dzisiaj babcia przyniosla i.... hmmm zjadlam ale tylko pol kawalka :-) za to jadalam tez kurczaka pieczonego 1 kawalek + skorke z drugiego kawalka, a jak wiadomo skorka ma najwiecej tluszczu... no ale zmiescilam sie w 1000 kalorii :-) a jutro do robotki... o jejku jejku...

Gość Funia
Viktuska!! to zdjęcie z profilu.. thebeściarskie! Najadłam się arbuza, ufff. Miłej nocy!!

Gość Grubciaaa
Funia, a ty to chyba sportsmenka jestes :-) wycieczki rowerowe i te sprawy.. :-) hmmm... a ja dzisiaj sie balam wsiasc na rower, zeby nie zaryc geba w glebe... jezdzilam ostatnio jakies 3 lata temu!

Gość bambasia
witajcie moje drogie!! dzis to moj dzien slabosci...:( od rana cos mnie ciaglo do jedzonka a iszykowanie jedzonka na wypad bylo to i tego sie skosztowalo i tego...:( totalne moje zalamanie...:( poprostu nie moge byc w domu... dziewczyny ja tez jestem z gornoslaskiego.... pozdrawiam i zycze spokojnej nocy 🖐️ 💤

Czesc dziewczyny! Jestem po diecie 13 , zrzucilam 6kg i chce te moja wymarzona wage utrzymac. Mysle ze dieta 1000kcal to optymalne wyjscie. Przylaczam sie do Was, mozna? Prosze, napiszcie jak komponujecie swoje menu. Czy na tej dietce mozna schudnac? Ja dzis na sniadanko zjadlam grahamke z serkiem ziarnistym light i pomidorkiem. I popilam kawa rozpuszczalna bez cukru. Pozdrawiam Was kochane i faktycznie TRZYMAJMY SIE RAZEM:) PA

Dodam ze tez jestem z Gornego Slaska i mam 11 miesiecznego synka. A co do motywacji - 14 sierpnia wesele przyjaciolki:)

Gość Funia
Cześć!!!! No rower akurat lubię, ale czasu mi zawsze brakuje:( lubię się zmęczyć, ale muszę mieć ten motor, np. w postaci drugiej osoby, która powie: ćwiczymy na maxa, wtedy nie pękam, bo nie chcę wyjść na mięczaka :P Gorzej mam z jedzeniem, dziewczyny!! nie potreafię zmieścić się w tych 1000!!! cholercia!!!! A ja też jestem z Górnego Śląska:) Miłego poniedziałku!! kolejny tydzień na mocne postanowienia...

Gość Grubciaaa
Czesc Laski ! Jak tam sie macie ? nad morzem pogoda dzisiaj taka sobie... chyba nie bedzie słonka... ale sie zmowilyscie... wszystkie mieszkacie blisko siebie tylko ja taki wypierdek daleko od Was !!! :-( Atydek ! witamy Cie serdecznie :-) i Twojego synka tez ;-) i zapraszamy na pogaduchy :-) moze tez chcialabys wyslac nam swoje zdjecia i dostac nasze ? :-) od razu fajniej sie pisze jak wiadomo do kogo :-) a ha i skoro skonczylas tamata dietke to rzeczywiscie musisz sie teraz trzymac zeby utrzymac spadek wagi bo podobno mozna szybciutko utyc po tej 13stce. A na 1000 kal chudnie sie ok 1 kg tygodniowo. Bambasia!!! ja tez jak siedze w chacie to ciagle kombinuje co by tu zjesc... dlatego staram sie jak najwiecej wychodzic na spacerki z moim malym, wprawdzie tam tez wciaz cos kusi, gofry, lody, frytki... ale wzielam sie na sposob i nie biore ze soba kaski ani nawet karty do bankomatu :-) Funiu !!! ja tez miałam problemy zeby sie zmiescic w 1000, ale jak zjesz 1200 to zadna tragedia :-) zazdroszcze Ci ze masz ochote uprawiac sport... ja jestem pod wieczor tak wykonczona ze ledwo machnę nogą... no ale staram sie chociaz 10 minut machać kończynami ( taka gimnastyka) :-) Pozdrawiam Was wszystkie !!! Co ja bym bez Was zrobiła ??? :-)

Gość Grubciaaa
a ha!!! zapomniałam Wam napisać ze spodnie mi spadaja... lalalala :-)

Gość music
Gorąco witam Was wszystkie. Dzięki za słowa otuchy, ale moja sytuacja wyjaśni się dopiero za kilka dni, bo mój mężczyzna jest na wyjeżdzie. Cały czas jem b. mało , ale niestety nie jest to dobre dla mojego zdrowia, bo czy zjedzenie 1 jajka, 3 jabłek, 3 brzoskwiń a wieczorem 4 sztuki wiśni w likierze jest mądre. Najważniejsze jednak że waga spada, zgubiłam już te 2 kg , które nabrałam gdy przestałam się odchudzać w kwietniu, teraz mam do zgubienia ostatnie 6 kg i naprawdę mi starczy. Docelowe 62 kg przy moim wzroście (167 cm) i mocnej budowie ciała to będzie naprawdę mój "duży sukces", tym bardziej , że jako 20- letnia dziewczyna, co było strasznie dawno temu ,ważyłam 67 kg i wtedy wydawało mi się , że nie mam nadwagi. W sobotę kupiłam sobie nowy dwu- częściowy , dość wycięty strój i nawet wyglądam dość znośnie. Ja także chętnie bym sobie Was obejrzała, ale na moje zdjęcia musiałybyście poczekać, bo jestem mało techniczna i muszę prosić o pomoc. Mój adres mgrania@o2. pl Pozdrawiam

Gość bambasia
witam kochane! mam nadzieje ze jakos dzis mi pojdzie z dietka i odpokutuje to wczorajsze.... ;) tak sobie wczoraj dumalam i widze ze z was to mlodziutkie laski...:) ja to weteranka wiec nie wiem czy sie nadaje do waszego towarzystwa...:( ale co tam... chyba jakos to przezyjecie...:D pozdrowionka i postaram sie wyslac te zdjecie jak najszybciej

Gość Grubciaaa
hallo Music :-) wysle Ci zdjecie po poludniu jak wroce do domku bo w pracy nie mam niestety :-) i bedziemy czekaly na Twoje :-) Bambasiu ! chcesz dostac lanie ?? weteranka... jak jeszcze raz usłyszymy cos takiego to sie zjedziemy, zapukamy do twoich drzwi i nalejemy Ci na goły tyłek !!! ;-) wiesz przeciez ze bez Ciebie ten topik nie mialby sensu !!! zreszta mam nadzieje ze juz zadna z was z tad nie ucieknie bo byloby smutno :-) ciekawe czy moj wpis bedzie dwusetny ?? :-)

Gość Juuulka
Witajcie kochane;) Waga stoi mi w miejscu mimo, ze pilnuje 1000kcal od trygodnia...kiedy beda rezultaty?:( Powoli sie zalamuje....

Gość Juuulka
Witajcie kochane;) Waga stoi mi w miejscu mimo, ze pilnuje 1000kcal od trygodnia...kiedy beda rezultaty?:( Powoli sie zalamuje....

Gość Maaajka
hej!! witam nową odchudzaczkę w naszym gronie:) ale się fajnie dużo nas robi:)) Juulkaa nie zallamuj sie wlasnie to jest ten okres ktorego nie mozesz zawalic!!!!!trzymaj dietke dalej a naprawde bedziesz zadowolona z efektow!!! wpadlam tylko na chwilke pozniej cosik jeszcze napisze pozdrawiam:)

Gość menka
hej!!! jak idzie ta dieta??

Gość menka
mozecie podac jakies strony z dobtymi tabelami kalorycznymi?????

Gość Funia
ATYDEK - witam!! Dziewczyny!! zjadłam płatki, a teraz popchnęłam marchewką... zaraz zjem coś jeszcze, bo umrę :p Bambasia! jak natrzaskamy CI po tyłku... to zobaczysz!! bez takich głupich tekstów proszę!!

Gość Juuuulka
na www.grubasy.pl sa bardzo dobre tabele:) A w razie pytan odpowiem- jestem juz dosyc obeznana:) Martwie sie, ze mimo cwiczen waga stoi w miejscu, chcialabym zeby juz poszlo troszke w dol:( Dosyc mam pilnowania sie....

Gość Juuulka
wiecie ila maja racuchy? Nigdzie nie moge sie dowiedziec ile ma jeden maly placuszek.....

Grubciaaa, te lody są bez mleka, ale nie są one też zamrożonym sokiem:) To jakby zmiksowane, zamrożone truskawki. Maja tłuszcz 0,2 g, ale tylko 81 kcal i są pyszne:):) Trzymam dietkę bardzo dzielnie, choc kiszki mi marsza grają:) Juulka, nie załamij się, to jest najgorszy okres diety, zanim się obejrzysz waga poleci szybko w dół:) Witam nowe odchudzaczki.. :):)