Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

jtw łzami nawilżyła... może nawet bedzie jakie zwarcie i kafe dostanie jeszcze większego kopa ;-) ... jedno oko muszę oddelegować do telewizora, bo to już \"M jak miłość\" pora... żeby tylko Kinga z Piotrusiem już się nie godzili... ;-)

No ale co? Że zostało takie niedomówienie, zawiedzione nadzieje? A jak miało być? Co było w scenariuszu? ;-) Oglądasz "M..."?

Milky.... aluzja byla do Piotrka i Kingi ;) ogladam w scenariuszu..... chyba o cierpienie mu chodzilo, ze minie oj q.... nie wiem juz sama nawet nie wiem jak sie nazywam

JTW, a nie mówiłam, pogadaj konkretnie? o wszystkim? żebyś wiedziała na czym stoisz? Po co stroiłaś ładne minki jak się tak pięknie nie czułaś?

Skarbuszku za malo bylo czasu na rozmowy wpadl jak po ogien, wypil kawe......... i pojechal dlatego ON chce sie jeszcze spotkac..zeby szczerze pogadac

... i... zamiast stroić minki, było strzelić minetkę. zaraz byś przełamała lody! ;-) :-) i by go puściło ;-)...

o JTW, w końcu sie uśmiechnęłaś... wiem, że Ci ciężko, ale patrz jak my się staramy aby Ci było lżej ;)

Kawa musi być milky ;-) JTW... QJM, ja nie chcę, żebyś cierpiała bez niego... !!! ... ale bardziej nie chcę, żebyś cierpiała z nim... Q! Jak się robi ten fuckin\' reset? Gdzie ten jeb...y guzik?

Munsz ;-) wrócił... w morde jeża... i neta chce zabrać... no to mam, Q reset...

a ja sobie pójdę na randeczkę...bzykniemy się może i ...motylek ..;) wiem, gdzie jest reset.

Gość po co takie bzdury piszecie