Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

raf piórka to piórka do jutrasza! Kadarka no daj żyć, bo nie pójdę w te piórka jak nie powiesz:-(

Ty nie śpisz, bo w pracy jesteś, a jak ja nie zasnę dziś to jutro w pracy będzie ze mną źle.... Tam były, aż trzy opcje??? To zdrówko czy....? a sumienie to chyba masz więc je obudź szybciutko i......

Gość jakoś
mam przeczucie że w realu jesteście beznadziejni...z felerem np. brzydcy, za grubi, za chudzi, nieśmiali, może zołzowaci, macie niskie poczucie właSNEJ WARTOŚCI lub jesteście zarozumiali...w każdym razie felerni:P

Wogóle to zazdroszcze Ci codziennego widoku morza. To jeden z moich ulubionych......... Hura!!!! Czyli zdrówko, pewnie, że czytałem i to mnie między innymi naprowadziło:-)

Gość Chciałbyś być taki felerny

Gość tak czy inaczej
jesteś żałosną starą panną...a o dzidziusiu możesz tylko pomarzyć:P

Kadarka napisałem mu na czerwono, żeby to lepiej dostrzegł z za tej swojej nieskazitelnej osobowości he,heeeeeeeeeeeee

Gość a ty o rozumie pomarz

Gość Z Tobą
zawsze;)

Gość no no
jaka ordynarna...zaraz chce sikać na człowieka:P

Gość jakbyś
był taki bystry i wspaniały to teraz spałbyś przy swojej kobiecie po ostrym rżnięciu:P

Kadarka spadam spaciu, bo jutro trzeba do robotki. Jeszcze muszę wytrzymać trzy dni i laba:-) Trzymaj się tam dzielnie do ranka, potem szybciutko do domku i tez spaciu. Fajnie było pogadać🌻 ps.byłem nad Bałtykiem w tym roku na Wielkanoc i na lany poniedziałek popłynąłem za falochron, woda miała z 6C, pierwszy raz tak sobie wymyśliłem i było warto, zimno, ale satysfakcje miałem, że wlazłem:-)

Dzieńdoooooooooooooooooobeeeeeeeeeeeeerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nowy tydzień to nowe niespodzianki jakie nam przygotowało przeznaczonko. Życzę Wszystkim, żeby w tym tygodniu los okazał się niezwykle rozrzutny w rozdzielaniu szczęśliwych chwil:-) 🌻 🌻 🌻 po trzy kwiatuchy na szczęście dla naszych kobietek. To ja zmykam do pracy:-)

Gość tanasza
Oj...nie nadrobie zaleglosci w czytaniu tak szybko.... :-) Pozdrawiam Was serdecznie!

Dzień Dobry wszystkim:) Już prawie nadrobiłam zaległości w czytaniu:) Od rana w pracy nic nie zrobilam:);) Ciekawa jestem czy zlot się odbędzie:) Ja się piszę:):):) Humorek dopisuje, choć to poniedziałek... Jednak po weekendzie nic się nie zmieniło... Żaden "książe";) się koło mnie nie zakręcił;) Miłego dzionka życzę wszystkim:)

Gość tak sobie czytam
Wasze wypowiedzi i tez jestem sama ,moze szukam ksiecia z bajki ale spotykalam sie z roznymi facetami i tak sobie mysle ,ze ze mna moze jest cos nie tak .:( Moze nadal szukam ksiecia z bajki ale jak umawiam sie z jakims facetem to odrazu sa jakies nie dwuznaczne propozycje obejmowanie itd. albo odrazu na 1wszym spotkaniu plany co bedziemy robic za 2 miesiace rok itd.... Heh nie wiem mi sie tak nie spieszy nie szukam odrazu kochanka albo meza , moim zdaniem powinno sie kogos powoli odkrywac a nie zaczynac od lozka albo wielkich planow bo jak nic nie wyjdzie sa pozniej wielkie pretensje :(.a najlepsze jest to ,ze jak spotykam sie z jakims facetem ,ktory jest z kims w zwiazku wszystko jest oki i najczesciej sa to dlugotrwale znajomosci ale bez zadnego podtekstu. I zawsze Ci zajeci faceci sie dziwia dlaczego jestem sama bo jestem wg nich ladna , inteligentna itd. albo cos ze mna jest nie tak albo z tymi facetami ,ktorych spotykam............Co o tym sadzicie?

Raczej z tymi facetami jest coś nie tak... Ja po moim ostatnim razie z jednej strony nie chcę być sama, ale z drugiej obawiam się najgorszego, gdy kogoś poznaję... Nie potrafię zaufać, boję się odrzucenia... może dlatego że rany jeszcze się nie zagoiły... Ale jak widać nie wszyscy panowie tacy są:) Ich gorąco pozdrawiam:)

Witam Was wszystkich:D Prosze , prosze ale sie tu działo:) Szczesliwa - super że tak wyszło trzymam za Ciebie kciuki żeby to było coś fajnego;) i dziękuje za pozdrowionka :) ja również przesyłam P.s ja też jestem facetem z bródką......hehehe ale troche nizszym od chłopaków;) Pozdrawiam Was i życze miłego dzionka :) przede mną kolejny dzień pracy:) Czytelnik A gdzie jedziesz do Egiptu do Hurghady czy Sharmu i do jakiego hotelu ? To może będe coś Ci móc opowiedzieć o tym hotelu bo pracuje w biurze podróży Szkoda że jedziesz we wrzesniu bo ja jade w pzdzierniku i moze bysmy sie stykneli przy browarku;) pozdro dla Was

Aalex Dziekuje w imieniu panów za pozdrowienia:D i odwdzięczam się tym samym:) widzisz człowiek to jest zwierze wyjątkowo stadne i bardzo żle znosi samotność:(dlatego właśnie tak gonimy za naszymi drugimi połówkami...i pewnie kidys je dogonimy:) musimy wszyscy w to wierzyć miłego dzionka:D

Witam wszystkich :D:D:D Widzę, że towarzycho już się rozkręciło :) Aalex dzięki za pozdrówka a to dla Was drogie panie 🌻🌻🌻🌻🌻 Wesz miotam się z tym samym problemem co Ty i jakoś mi ciężko ale ufam że będzie dobrze... Trzymajcie się :D

Raf -> Dzięki za śliczne kwiatuszki:) Zawsze jest ciężko, ja jeszcze świerzutko po rozstaniu, po dwóch miesiącach huśtawki emocjonalnej... Dopiero od tygodnia nie mam z nim kontaktu, jeszcze czasem czekam na jakąś wiadomość, ale za chwilę odpędzam takie myśli, w końcu już tyle wytrzymałam, więc z każdym dniem będziel lepiej... Nie daj się i bądź dzielny, nie pozwól sobie znów na chwilę słabości, a będzie coraz lepiej:) 👄 dla panów:)

Gość klawiaturka
Witam wszystkich:D. Nowy tydzień, nowe nadzieje i możliwości...Zostawmy za sobą minione dni i cieszmy się tym, co może nadejść...życzę spełnienia marzeń i odrobinę szczęścia w miłości❤️. Jakoś czuję, że to będzie wspaniały tydzień...;)

Gość Miło Was poczytać
Ciekawe rozważania.... Odkryłem, że czasami niektóre wypowiedzi są bardzo ciekawe..... jest w nich dużo mądrości i poprostu życia. Ja nie jestem sam i tego Wszystkim życzę, bo to wcale nie jest takie złe. Miłego, pogodnego tygodnia...uśmiechnijcie się

Gość klawiaturka
❤️tysiąca i jednej szczęśliwej nocy u boku ukochanej osoby!!!❤️ Uda nam się, miłość czeka za progiem;).