Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Ala przeciez ze mna gadasz ejjj , tylko wiesz że musiałąm na chwile zwolnic kompa nie ma jak bracia... ja też chce wina wina wina... pozdrawiam

Biegnacy....rozumiem ze zabawiles u jakiejs towarzyszki z ktora poslzes do kina:) no bo nie uwierze ze taki nudny film byl, ze zasnałes zreszta:) nie napisałes ze poszles na film tylko do kina:) a dokina to sie teraz chodzi ....w innym celu choc mozna to w jedno połaczyć:))

Biegnacy..a mozna Cie tak wypożyczyć do samego przytulania?? bo ja mam takie nieszczescie ze panowie ktorych poznaje grzeczni nie chca byc absolutnie

Gość Biegnący..
podaj do sądu tego fotografa :D

Gość Ala zwero
kadarka rozumiem ze to o jakis mecz chodzi:)

oooooops :) nie jestem na bieżąco z meczami :P spadek kondycji... może,może... ale nie u mnie :P poza tym sobotni wieczór wole spędzać inaczej niż przed tv :P :D

no taka impreza mnie ominęła wczoraj?? picie wina?? no nie;) Ala...... przytulam Cię i nie przejmuj sie padalcem,zobaczysz ,ze trafisz na super fajnego faceta,to tylko kwestia czasu:) Biegnący.... czyzbyś był tym razem złym wilkiem?? na tym zdjeciu??;) kadarka peeper:) spadek formy to pewnikem wypalanie sie w pracy ;) ale ja trzymam kciuki i za prace ,może więcej platną i za was:) a z tego co pamietam to jak idzie praca doktorska chyba?? tak cy ja dobrze pamietam?? KRZ:) i pozdrawiam resztę:) dzisiaj u mnie troche słońca trochę chmur:) i tak sennie i namietnie;) wczoraj oprawiłam sobie mój pierwszy obrazek ,który namalowałam:D nawet nieżle to wyszło:) zycze wszystkim miłej niedzieli przy dobrych trunkach;)

Witajcie:) U mnie też śnieg...był wczoraj...no i dzis odśnieżałam auto (hihih, fajnie).. Poza tym zaczynam uczyć się, żeby wierzyć w siebie...powtarzam, zaczynam dopiero, zobaczymy z jakim skutkiem...a powiem tylko, że mam słomiany zapał...ale może tym razem wyjdzie... Aha, Cordulko-ja też mam zamiar cos namalować :), mimo, iż nie mam talentu plastycznego:) po wypłacie lecę oleje kupić i ...zobaczymy co wyjdzie:) Ala...a Ty się nie przejmuj...wiem co czujesz...\"mój\" też mi powiedział, że oświadcza się...Po co oni to mówią, a co mnie to obchodzi, do jasnej cholery...Chyba jeszcze bardziej chcą dać kopa w tyłek przez to, już by sie przyknęli i cicho siedzieli ze swoim szczęściem, wcale nie muszę się z nim obnosić (tzn. muszą, ale niekoniecznie przy nas prawda?).Ech...I już się zdenerwowałam... Ale co tam, i tak mi do pięt nie dorasta...I tak sobie będę powtarzać... Pozdrawiam wszystkich...

dobry wieczór :) jak myślicie - lepiej milczeć i patrzeć jak to co mogłoby być wasze kosztem (relatywnie) niewielkiego wysiłku sie oddala z każdym dniem, czy walczyć pomimo świadomości, że może nam się nie udać ? Pytanie nie jest głupie - głupia może być tylko odpowiedź. Ala... po prostu powiedz.

...hmm... wobec tego jaki jest złoty środek ?

...więc najpierw otwieram lewe oko..potem prawe.. ufff - poranna gimnastyka to nie dla mnie;) O!, hej Misiakowe Leniwce:) Pora wstawać! Ale najpierw przeciągnąć sie leniwie w łózku kilka razy nie zaszkodzi;) A więć dziś kolejny odcinek \"Dlaczego jestem sama\" - dziś goścmi programu będą:):

Dzień Doberek:) No wiedzę,ze jestem jednym z pierwszych gości dziesiejszego odcinka.;) Wczoraj miałam taki dzionek,że nawet komputera nie odpalałam,ale widzę,że aktywność w pełni.:) ---->Cordulko Tak,teoretycznie to praca doktorska,ale praktycznie strata czasu,życia,młodości i miłości.Zresztą od pewnego czasu absolutnie nie przyznaję się do tego co robie,bo ludzie reagują albo niechęcią do mnie albo zdziwieniem,albo Bóg wie czym tam jeszcze.:(:(:( A w zespole mam takich współpracowników,którzy w większości prócz nauki nie widzą innego życia.A,że ja widzę,to jestem \"za mało ambitna\" ich zdaniem.Szkoda gadać. W każdym razie życzę miłego dnia.::):):) ---->Biegnący:Super fotka jak na kotka;) Zjarzę tu w ciągu dnia jak się obudzę:P:P:P Kawa zaparzona...

hej w tej nurtujacej mnie kwestii nie napisze nic bo jest mi tak zle ze az rozrywa wnetrznosci. w glowie tez dziwne szumy i dzwieki, tylko juz nie płacze na glos. Trzymac kciuki bardzo was prosze. moze kogos dzis wezme na litość.ale chodzi o wazna dla mnie kwestie.badzcie ze mna. pozytywne fluidy przyjaznych(mam nadzieje osob) jak najbardziej wskazane. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

🖐️.. Daje znak ze przeżyłam domową \"syberię\" ale chyba nieco mnie podziębiło...muszę zakuoić kominiarke do spania...;) pa Ala -trzymaj sie, jesteśmy z Tobą ..:)

Dzień dobry:) Alu, oby wszystko poszło po Twojej myśli, jestem z Tobą:) Pepper, Ty Kochana wiesz co w życiu ważne, ludzie z którymi pracujesz muszą być bardzo nieszczęśliwi, albo żyją w błogiej nieświadomości... Powiem Ci, że teraz, gdy znalazłam swoją miłość, nie zawaham się ani chwili by zmienić prace i miejsce zamieszkania, to moja jak najbardziej świadoma decyzja... Jedno wiem, pracę dużo łatwiej znaleźć, a miłość nie wybiera... A to co mnie spotkało Kochani, to cud:) Pozdrawiam Was bardzo gorąco przy poniedziałku i życzę spokojnego tygodnia:)

Gość do ali
Ale ty dziewczyno nie wezmiesz padalca na litosc.Przeciez on sie zeni!!!!Zapomnij o nim.

Aalex.Cieszę się Twoim szczęściem.:):):)I myślę dokładnie tak jak Ty.Dlatego też rozważam porzucenie pracy,byleby być z nim.... Buziam.::):)

Witajcie leniwce leniuchowate:) Ja z ledwością dzisiaj zwlokłam sie z łózka ,nie mówiąc juz o pójsciu do pracy;) ale mus to mus;) Alutka;) juz tak zdrobniale do ciebie mówię:) przytulam równiez mocno i naprawde nie mysl o tym,ja wiem to trudne,ale naprawde nie ma co tracic pozytywnej energii na padalca!!! dziewczyny no jasne ja tez tak bym zrobiła ,za prawdziwą miłością nawet na koniec swiata:) a tu u mnie szaro i smutno tylko sniezek od czasu do czasu leniwie pada:) ale kawusia sie poczestuję:) miłego dnia :) 🌼

Gość michaelina
ale tu czarno, postanowilam sie wpisac, zeby bylo barzdioej kolorowo tez jestem sama, niezbyt atrakcyjna, ale zadbana a nikto kogo ja wybore mnie nie chce.... mnie wybieraja niedojdy, ktore sa albo na bakier z wyksztalceniem, albo z higiena, albo z jednym i zdrugim...albo zupelnie nie do zycia, ze sie tak ogolnie wyraze... brak mi faceta na stale, jak znalezc szczerego, dobrego, zaradnego mezczyzne???

Ala nie ma zamiaru brać padalca Ale poprostu po okresie roznowagi albo dochodzenia do niej wyprowadzila informacja z roznowagi. Dzieki wam!kochani za kciuki. od 1 grudnia rozpoczynam poł roczne przygotowanie/staz w Urzędzie Skarbowym mogłabym z Mi pogadac:) ale się nie pokazuje:(

Alu.I ja dołączam się do gratulacji.Rozlewam szampana;)....Mimo godzin pracy:P

Alutka......;) no gratulacje super!!! no to wznosze kielich wina przedniego za Twój staż:) włąsnie wróciłam od dentysty oj nachodze sie do niego oj nachodzę;) i jeszcz eta przypadłośc kobieca nic tylko sie upic;)

Alu!!! Moje gratulacje!!!:) Powodzenia, trzymam kciuki w dalszym ciągu:) Szkoda, że nie ma Mi..., ciekawe czy wciąz jest tym urzędzie, a może jest juz w Anglii u swojego męzczyzny..:) A u mnie wszystko fajnie:0 Wciąż jestem sam i nie zanosi się na zmianę, ale mam do podusi niesamowitą muzę. Słyszeliście nową plytę Kate Bush? Cudenko. Pozdrawiam znad sztormowego morza:)

ALU, właśnie się dowiedziałem dokładnie tego samego co Ty....!!!! Od kilku lat znam pewną dziewczynę, która zawsze dawała mi do zrozumienia, że mnie lubi;) ale ja jakoś nie byłem przekonany. Ale ostatnio, we wrześniu, kiedy ją odwiedziłem zaczęło iskrzyć z mojej strony, ale kogoś miała.. Jednak miała sie z nim rozstać i czekałem na to, a dziś dzwonię i słyszę, że na początku grudnia bierze ślub...:( Ach te życie...ale dobrze mi tak, bo miałem 4 lata na to...:)

czesc dziekuje za gratulacje!! Nie wiem dlaczego to zycie jest takie, dlaczegotyle bołu i cierpienia niesie. Wogole to spalil mi sie monitor, wiec wracam do czasow kiedy korzystałam z komputera tylko wtedy kiedy brata w domu nie ma:( a tak sie przyzwyczailam do netu:) Biegnacy hmm to moze ja dzis poleje cos choc podobno mam ciezka reke:)