Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

4madzia4

Bielizna MIRIALE

Polecane posty

Go艣膰 Justyna1973
Jestem klientk膮 ju偶 od dawna-jestem bardzo zadowolwona-jako艣膰 100%. Gdy nie odpowiada mi nowa oferta poprostu przeskakuj臋 na stronie internetowej przesy艂k臋 poprzez wpisanie spejcjalnego kodu-i jej nie otzrymuj臋. Nie wiem sk膮d te problemy!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zadowolona...
Zamawiam bielizne ju偶 od 7 m-cy i jak narazie jestem zadowolona przychodzi dok艂adnie to co zam贸wi艂am i za kwot臋 kt贸ra by艂a podana. Tak wi臋c mo偶e jako艣 us艂ug firmy si臋 poprawi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naci膮gni臋ta
Niestety nie mam adresu. Wszystko zwi膮zane z t膮 firm膮 l膮duje od razu w koszu. Mo偶e "zadowolone" panie podziel膮 si臋 informacj膮 z jakiego adresu otrzymuj膮 przesy艂ki - adres przecie偶 jest na kopercie i na fakturach. A swoj膮 drog膮 troch臋 to dziwne - tak nagle dwie zadowolone osoby wyrazi艂y swoje opinie natemat dzia艂alno艣ci firmy Provea i bielizny Miriale. Czy偶by pracownicy tej firmy? :-) Bo nie bardzo rozumiem po co w wyszukiwarce zadowolone osoby szuka艂y informacji na temat, kt贸ry jest poruszany na forum.

Udost臋pnij ten post

ok, przys艂ali mi adres. teraz tylko zmobilizowa膰 si臋 do zapakowania tego i wycieczki na poczt臋... a mo偶e nie trzeba pakowa膰? orientujecie si臋? wystarczy na to ich opakowanie naklei膰 ich adres?.. chyba tak zrobi臋 :> na marginesie - nawet tego nie otwiera艂am. i zaznaczam, 偶e 偶adna kryptoreklama mnie do takich firm nie przekona ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oszukana1
O tej oszuka艅czej firmie dowiedzia艂am si臋 20.04.2008 roku kiedy zadzwoni艂a do mnie konsultantka i zaproponowa艂a 3 pary string贸w za 19.90 plus koszty przesy艂ki. Oczywi艣cie zgodzi艂am si臋 i do dnia dzisiejszego nie otrzyma艂am takiej paczki!!! Za to dzi艣 dosta艂am wezwanie do zap艂aty za t臋 paczk臋 !!! Dodam, ze w miedzyczasie dosta艂am paczk臋 z gaciami za 72,80, z kt贸rej rezygnowa艂am telefonicznie 25.04.2008 roku a dosta艂am j膮 02.09.2008 roku - paczk臋 tego samego dnia odes艂a艂am i na wykazie jest to usuni臋te - dzi臋ki Bogu nie musz臋 za to p艂aci膰. 02.09.2008 roku napisa艂am te偶 maila, w kt贸rym opisa艂am ca艂膮 spraw臋, 偶膮daj膮c usuni臋cia moich danych osobowych z ich baz i nieprzysy艂anie jakichkolwiek paczek. Na dzie艅 dzisiejszy mam wezwanie do zap艂aty za co艣, czego nie otrzyma艂am. Ciekawa jestem jak sprawa si臋 zako艅czy - nie mam zamiaru za nic p艂aci膰, a jutro odsy艂am formularz, w kt贸rym napisa艂am 偶e paczki nie dosta艂am i za艂膮czam te偶 tre艣膰 wspomnianego maila, kt贸rego do nich wys艂a艂am. Dla mnie firma ta jak i powi膮zane z ni膮 inne - bo naliczy艂am Miriale, Provea i Tono to naci膮gacze, oszuka艅cy i nieuczciwi ludzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka z radomia
Czyli nie tylko mnie to spotka艂o. Wczoraj dosta艂am list z ponagleniem. Mam zap艂aci膰 za przesy艂k臋,kt贸rej nie otrzyma艂am. B臋d臋 dzwoni膰 i zobacz臋 co b臋dzie. Te偶 mam dosy膰 tej firmy. Przesy艂ki nie przychodzi艂y regularnie, a i prezrntu nie dosta艂am. Teraz to chc臋 si臋 z nimi rozsta膰 jak najszybciej.

Udost臋pnij ten post

na jaki adres mam wyslac mail bo otrzyma艂am przekaz do zaplaty a nie mam zamiaru p艂aci膰 za co艣 czego nieotrzyma艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka z radomia
Tak jak pisa艂am, w pi膮tek wys艂a艂am maila z ich strony www.provea.com , jak r贸wnie偶 na adres e-mail: serwis.klientow@provea.pl Bardzo podzi臋kowa艂am za wsp贸艂prac臋 i napisa艂am, 偶e nie b臋d臋 p艂aci膰 za bielizn臋, kt贸rej nie dosta艂am. Dotychczas by艂am raczej zadowolona, nawet cena jest por贸wnywalna ze sklepowymi. Ale przesy艂ki przychodzi艂y nieregularnie i troch臋 mnie to denerwowa艂o. Zap艂aci艂abym, gdybym te ... majtki dosta艂a. Ju偶 po wys艂aniu maili przypomnia艂am sobie, 偶e na samym pocz膮tku zam贸wi艂am dodatkowo koszulk臋 (je艣li si臋 zam贸wi dodatkowo koszulk臋 lub biustonosz, to dostanie si臋 prezent). Ja go nie dosta艂am. I nie o to chodzi, 偶e to mia艂 by膰 prezent, ale o to, jak niewiarygodna jest ta firma. Dzwoni艂am tam kilka razy z pytaniem dlaczego tak d艂ugo i gdzie m贸j prezent. Bardzo mi艂a pani t艂umaczy艂a, 偶e cos tam (i tak zawsze by艂o 藕le s艂ycha膰). Szkoda, 偶e wtedy si臋 nie zorientowa艂am. Dzisiaj rano sprawdzi艂am poczt臋 i ... 偶adnej odpowiedzi. Czekam do 12:00 i wy艣l臋 kolejnego maila. Na rachunku jest formularz do wype艂nienia w razie reklamacji. Te偶 go wy艣l臋 listem poleconym. Mam nauczk臋. Szkoda tylko moich nerw贸w, bo jak przeczyta艂am ponaglenie, to z tych nerw贸w si臋 porycza艂am. pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oli520
Ju偶 mi r臋ce normalnie opadaj膮 ! Co za firma! Rezygnacje mailowo przyj臋li potwierdzenie przyj臋cia rezygnacji otrzyma艂am i po oko艂o tygodniu list!!! Rachunek za jakie艣 dwie przesy艂ki 150zl okolo!! Napisa艂am im ze maj膮 sprawdzic moje konto bo wszystko po艂aci艂am regularnie a oni na to ze sorry ale jestem im winna kase tylko do cholery Z CO?! Trzymajcie sie z daleka od tej firmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oli520
Ju偶 mi r臋ce normalnie opadaj膮 ! Co za firma! Rezygnacje mailowo przyj臋li potwierdzenie przyj臋cia rezygnacji otrzyma艂am i po oko艂o tygodniu list!!! Rachunek za jakie艣 dwie przesy艂ki 150zl okolo!! Napisa艂am im ze maj膮 sprawdzic moje konto bo wszystko po艂aci艂am regularnie a oni na to ze sorry ale jestem im winna kase tylko do cholery Z CO?! Trzymajcie sie z daleka od tej firmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oli520
Mam jeszcze por艣b臋. Je艣li wiecie jak skutecznie wybrn膮膰 z sytuacji w kt贸rej sie znalaz艂am (bo wiem ze nie jestem jedyna) napiszcie bo ju偶 mam do艣膰 bezsensownej korespondencji z nimi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka z radomia
A u mnie nadal cisza. Ciekawa jestem, jak d艂ugo b臋d臋 czeka膰 na odpowied藕. Jeszcze poczekam i chyba jeszcze raz do nich napisz臋. Wczoraj nie mia艂am ochoty tego zrobi膰. Mia艂am zreszt膮 ciekawsze rzeczy do zrobienia. Ale odpowiedzi jak nie by艂o taki nie ma. Znalaz艂am wczoraj list z ich pierwszej przesy艂ki. I a偶 mi si臋 przykro zrobi艂o, 偶e da艂am si臋 nabra膰 na te mi艂e s艂贸wka. Powa偶na firma nie traktuje tak klient贸w. Szkoda, 偶e tak p贸藕no znalaz艂am ten temat. Tak d艂ugo my艣la艂am, 偶e tylko ja mam taki problem. A tu taki zonk. Trzymajcie si臋 i piszcie jak Wam idzie. Ja jeszcze troch臋 poczekam na odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka z radomia
A u mnie nadal cisza. Ciekawa jestem, jak d艂ugo b臋d臋 czeka膰 na odpowied藕. Jeszcze poczekam i chyba jeszcze raz do nich napisz臋. Wczoraj nie mia艂am ochoty tego zrobi膰. Mia艂am zreszt膮 ciekawsze rzeczy do zrobienia. Ale odpowiedzi jak nie by艂o taki nie ma. Znalaz艂am wczoraj list z ich pierwszej przesy艂ki. I a偶 mi si臋 przykro zrobi艂o, 偶e da艂am si臋 nabra膰 na te mi艂e s艂贸wka. Powa偶na firma nie traktuje tak klient贸w. Szkoda, 偶e tak p贸藕no znalaz艂am ten temat. Tak d艂ugo my艣la艂am, 偶e tylko ja mam taki problem. A tu taki zonk. Trzymajcie si臋 i piszcie jak Wam idzie. Ja jeszcze troch臋 poczekam na odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka z radomia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka z radomia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka z radomia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IKA 83
wesz艂am na to forum przypadkowo szukaj膮c namiar贸w na firm臋 "MIRALE" ale widz臋 po opiniach,偶e nie tylko ja da艂am si臋 nabra膰. 5 lat min臋艂o odk膮d otrzyma艂am ostatni膮 przesy艂k臋 od tych oszust贸w.Ulotk臋 reklamow膮 znalaz艂am w tygodniku telewizyjnym,i skusi艂am si臋 zam贸wi艂am w贸wczas promocyjny zestaw bielizny,przesy艂ka dotar艂a za kt贸r膮 zap艂aci艂am.Z艂o偶y艂am p贸藕niej rezygnacj臋 gdy偶 bielizna traci艂a kolory itp,po prostu nie chcia艂am korzysta膰 z us艂ug tej firmy,przysz艂y po czasie dwie kolejne paczki kt贸re zwr贸ci艂am do nadawcy,sprawa ucich艂a. Przesz艂o miesi膮c temu otrzyma艂am kartk臋 wys艂an膮 z Warszawy wys艂an膮 jako list zwyk艂y tre艣膰: prosz臋 o kontakt nr.telefonu nazwisko nadawcy zadzwoni艂am przedstawi艂am si臋,a pan mnie informuje, i偶 jest z firmy windykacyjnej dosta艂 zlecenie z tej偶e firmy i zajmuje si臋 艣ci膮ganiem nale偶no艣ci. Poda艂 termin i spyta艂 si臋 czy do tego czasu ureguluj臋 nale偶no艣ci w wysoko艣ci 360z艂, moja odpowied藕 (oczywi艣cie 偶e nie nie b臋d臋 p艂aci膰 za co艣 czego nie otrzyma艂am).M贸wi艂 co艣 o s膮dzie,chcia艂am pokwitowanie odbioru jako dow贸d,偶e przesy艂ki odebra艂am ale pan odpar艂, 偶e nie jest po艣rednikiem i mam to wyja艣ni膰 z firm膮 MIRALE. Cisza, dzi艣 rano otrzyma艂am drugi telefon,tym razem nie prowadzi艂am rozmowy tylko od艂o偶y艂am s艂uchawk臋,po czym dosta艂am sms.tre艣ci: Intrum Justita wzywamy do niezw艂ocznej sp艂aty zad艂u偶enia informacje pod nr Porad藕cie co mam zrobi膰 jaka jest w tym momencie kolej losu? Czy komu艣 z wasz uda艂o si臋 z nimi wygra膰? A mo偶e kto艣 ma namiary adres b膮d藕 e-mail aby si臋 z nimi skontaktowa膰 w sprawie wyja艣nie艅.Wola艂abym drog臋 pocztow膮 gdy偶 mam potwierdzenie nadania......... Moje gg372834 prosz臋 o rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca
Ha 艣mieszne s膮 te wypowiedzi. Pracowa艂em jako sprzedawca owej bielizny p贸艂 roku i podczas rozmowy wszystkie najwa偶niejsze informacje zostaj膮 przekazane a jak kto艣 nie potrafi s艂ucha膰 albo nie rozumie to p贸藕niej pisze pierdo艂y w internecie. Hejter贸w nie brakuje. Podczas rozmowy m贸wi艂em, 偶e pierwsza przesy艂ka jest w promocyjnej cenie a kolejne ju偶 nie je艣li chce si臋 je otrzymywa膰. Je艣li si臋 nie chce to wystarczy zadzwoni膰 i o tym poinformowa膰. A co do danych i ich ewentualnego usuni臋cie z baz danych to Provea nie ma takiej mo偶liwo艣ci bo to s膮 bazy danych innych firm kt贸re zajmuj膮 si臋 pozyskiwaniem danych z r贸偶nego rodzaju ankiet czy te偶 z formularzy internetowych. Tak, ze prosz臋 si臋 p贸藕niej nie dziwi膰, ze kto艣 dzwoni skoro par臋 miesi臋cy/lat wcze艣niej si臋 podawa艂o dane. A je艣li komu艣 bardzo zale偶y to prosz臋 si臋 skontaktowa膰 z firm膮 od bazy danych o kt贸rej konsultant poinformuje je偶eli go tylko zapytamy. A je艣li chodzi o bielizn臋 to jest por贸wnywalna do Triumph'a ( damska ) i Atlantic'a ( m臋ska ), pozostaje tylko kwestia gustu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca
Ha 艣mieszne s膮 te wypowiedzi. Pracowa艂em jako sprzedawca owej bielizny p贸艂 roku i podczas rozmowy wszystkie najwa偶niejsze informacje zostaj膮 przekazane a jak kto艣 nie potrafi s艂ucha膰 albo nie rozumie to p贸藕niej pisze pierdo艂y w internecie. Hejter贸w nie brakuje. Podczas rozmowy m贸wi艂em, 偶e pierwsza przesy艂ka jest w promocyjnej cenie a kolejne ju偶 nie je艣li chce si臋 je otrzymywa膰. Je艣li si臋 nie chce to wystarczy zadzwoni膰 i o tym poinformowa膰. A co do danych i ich ewentualnego usuni臋cie z baz danych to Provea nie ma takiej mo偶liwo艣ci bo to s膮 bazy danych innych firm kt贸re zajmuj膮 si臋 pozyskiwaniem danych z r贸偶nego rodzaju ankiet czy te偶 z formularzy internetowych. Tak, ze prosz臋 si臋 p贸藕niej nie dziwi膰, ze kto艣 dzwoni skoro par臋 miesi臋cy/lat wcze艣niej si臋 podawa艂o dane. A je艣li komu艣 bardzo zale偶y to prosz臋 si臋 skontaktowa膰 z firm膮 od bazy danych o kt贸rej konsultant poinformuje je偶eli go tylko zapytamy. A je艣li chodzi o bielizn臋 to jest por贸wnywalna do Triumph'a ( damska ) i Atlantic'a ( m臋ska ), pozostaje tylko kwestia gustu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrotka888888
Panie Provea_Sprzedawca, to panska wypowiedz jest smieszna. W ogole nie ustosunkowal sie Pan do zarzutow jakoby panska firma zadala zaplaty za cos czego nie wyslala. Napisal pan jedynie o informowaniu o promocji i o tym, ze pozniejsze ceny sa juz wyzsze. przeciez to bylo wiadomo juz bez panskiego uswiadamiania.Pisal pan: \"Tak, ze prosz臋 si臋 p贸藕niej nie dziwi膰, ze kto艣 dzwoni skoro par臋 miesi臋cy/lat wcze艣niej si臋 podawa艂o dane.\" Czy pan w ogole czytal wczesniejsze wypowiedzi? Osoby skarza sie nie o to, ze ktos tam do nich dzwoni np z jakas nowa promocja , ale o to, 呕E WASZA FIRMA KAZE UISCIC OPLATE ZA COS CZEGO NIE WIDZIALY NA OCZY. Rozumie pan te subtelna roznice, czy mam wyjasnic jeszcze prosciej (chociaz pewnie sie nie da)? A co do panskich slow: \"Je艣li si臋 nie chce to wystarczy zadzwoni膰 i o tym poinformowa膰.\", to w tym wypadku rowniez wychodzi na jaw panski brak zdolnosci do czytania ze zrozumieniem. OTOZ OFIARY PANSKIEJ FIRMY DO ZNUDZENIA DZWONILY, MAILOWALY ITD I ZA KAZDYM RAZEM INFORMOWALY O SWOJEJ REZYGNACJI, KTOREJ TO WASZA FIRMA NAJWYRAZNIEJ NIE ZAMIERZALA PRZYJAC CHOCIAZ OBLUDNIE TWIERDZILA, IZ REZYGNACJA ZOSTALA PRZYJETA. Coz, jak sie pozniej okazalo w wielu przypadkach, rezygnacja ta nie zostala przyjeta. Ba, jeszcze osoby te musialy zaplacic duze sumy za jakies wirtualne, kiepskiej jakosci majtasy. Ech, skoro wszyscy w tej firmie sa rownie niekompetentni i wolno myslacy jak pan, to juz chyba zaczynam rozumiec skad te cyrki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrotka11111111
Panie Provea_Sprzedawca, to panska wypowiedz jest smieszna. W ogole nie ustosunkowal sie Pan do zarzutow jakoby panska firma zadala zaplaty za cos czego nie wyslala. Napisal pan jedynie o informowaniu o promocji i o tym, ze pozniejsze ceny sa juz wyzsze. przeciez to bylo wiadomo juz bez panskiego uswiadamiania.Pisal pan: \"Tak, ze prosz臋 si臋 p贸藕niej nie dziwi膰, ze kto艣 dzwoni skoro par臋 miesi臋cy/lat wcze艣niej si臋 podawa艂o dane.\" Czy pan w ogole czytal wczesniejsze wypowiedzi? Osoby skarza sie nie o to, ze ktos tam do nich dzwoni np z jakas nowa promocja , ale o to, 呕E WASZA FIRMA KAZE UISCIC OPLATE ZA COS CZEGO NIE WIDZIALY NA OCZY. Rozumie pan te subtelna roznice, czy mam wyjasnic jeszcze prosciej (chociaz pewnie sie nie da)? A co do panskich slow: \"Je艣li si臋 nie chce to wystarczy zadzwoni膰 i o tym poinformowa膰.\", to w tym wypadku rowniez wychodzi na jaw panski brak zdolnosci do czytania ze zrozumieniem. OTOZ OFIARY PANSKIEJ FIRMY DO ZNUDZENIA DZWONILY, MAILOWALY ITD I ZA KAZDYM RAZEM INFORMOWALY O SWOJEJ REZYGNACJI, KTOREJ TO WASZA FIRMA NAJWYRAZNIEJ NIE ZAMIERZALA PRZYJAC CHOCIAZ OBLUDNIE TWIERDZILA, IZ REZYGNACJA ZOSTALA PRZYJETA. Coz, jak sie pozniej okazalo w wielu przypadkach, rezygnacja ta nie zostala przyjeta. Ba, jeszcze osoby te musialy zaplacic duze sumy za jakies wirtualne, kiepskiej jakosci majtasy. Ech, skoro wszyscy w tej firmie sa rownie niekompetentni i wolno myslacy jak pan, to juz chyba zaczynam rozumiec skad te cyrki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrotka5555

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca
stokrotka prosz臋 mi nie ubli偶a膰 bo ja w 偶aden spos贸b Pani nie ubli偶y艂em (jeszcze). Je偶eli ma pani jakie艣 kompleksy to polecam psychologa a nie internet. Nie wszystkie wypowiedzi czyta艂em a co za tym idzie moja poprzednia wypowied藕 ma艂o wi膮偶e si臋 z tematem. Konkretniej jest to tak jak by apel do ludzi kt贸rzy s膮 p贸藕niej zaskoczeni. I prosz臋 mi nie m贸wi膰, 偶e to ja jestem wolno my艣l膮cy skoro to Pani pad艂a ofiara b艂臋du czy te偶 oszustwa firmy. Nie znam pani przypadku ale wnioskuje 偶e jest Pani strasznie naiwna skoro da艂a si臋 Pani nam贸wi膰 na ow膮 bielizn臋. Co trzeba mie膰 w g艂owie, 偶eby w og贸le kupowa膰 bielizn臋 (ju偶 nie m贸wmy o innych cz臋艣ciach garderoby) wysy艂kowo. A p贸藕niej taka p艂acze w internecie, ze nie dosta艂a gaci a ma p艂aci膰. To po chuj zamawia艂a艣?! Dupy si臋 do sklepu nie chcia艂o ruszy膰 to teraz p艂a膰cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca
A i to nie jest 偶adna moja firma. Pracowa艂em w firmie kt贸ra obs艂ugiwa艂a projekt firmy Provea. Praca polega艂a na telefonicznym sk艂adaniu ofert. Skoro studenci potrafi膮 nam贸wi膰 na tak膮 bielizn臋 takie osobny za jak膮 si臋 Pani uwa偶a to prosz臋 sobie odpowiedzie膰 kto tu jest wolno my艣l膮cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca
A i to nie jest 偶adna moja firma. Pracowa艂em w firmie kt贸ra obs艂ugiwa艂a projekt firmy Provea. Praca polega艂a na telefonicznym sk艂adaniu ofert. Skoro studenci potrafi膮 nam贸wi膰 na tak膮 bielizn臋 takie osobny za jak膮 si臋 Pani uwa偶a to prosz臋 sobie odpowiedzie膰 kto tu jest wolno my艣l膮cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provea_Sprzedawca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrotka5555
Po pierwsze drogi Panie Sprzedawco, prosze zwracac sie do mnie per Pani, poniewaz nie jestem panska kolezanka. Jakos mnie stac na ta odrobine kultury i wymagalabym tego samego od innych. Jak widac bardzo zdenerwowala Pana moja wypowiedz skoro posunal sie Pan do niecenzuralnych slow, czego powinien sie Pan wstydzic traktujac siebie jako profesjonaliste. Poza tym, w ktorym punkcie mojej wypowiedzi wywnioskowal Pan, ze zamawialam ta smieszna bielizne? Otoz nie, odmowilam skorzystania z tej oferty zaraz po tym jak zapoznalam sie z opiniami na temat tej firmy. Od dawna sledze ten temat, przeczytalam wszystkie posty i zdecydowalam sie wytknac bledy w panskiej niekompetentnej wypowiedzi. Co do panskich slow: "Nie wszystkie wypowiedzi czyta艂em a co za tym idzie moja poprzednia wypowied藕 ma艂o wi膮偶e si臋 z tematem." To moze nalezalo tak zrobic, a nie wybrac tylko te wypowiedzi, ktore byly najwygodniejsze dla Pana? Stosujac Panskie slownictwo: skoro pana wypowiedz malo wiaze sie z tematem i nie pofatygowal sie pan, zeby wnikliwiej sie z nim zapoznac to po ch*j pan odpisuje? A co do ostatniego zdania:"wnioskuje 偶e jest Pani strasznie naiwna skoro da艂a si臋 Pani nam贸wi膰 na ow膮 bielizn臋. Co trzeba mie膰 w g艂owie, 偶eby w og贸le kupowa膰 bielizn臋 (ju偶 nie m贸wmy o innych cz臋艣ciach garderoby) wysy艂kowo." to juz w ogole nie trzeba zadnego komentarza. Sam Pan przyznal, ze Panska firma czatuje na naiwnych wciskajac im buble albo nawet tych bubli nie wysylajac i ma czelnosc potem upominac sie o jakies pieniadze...nawet nie majac potwierdzenia odbioru. Kazdy rozsadny czlowiek powinien zasmiac sie im w twarz i nawet nie odpisywac na te ich zalosne prowokacje, poniewac nie majac zadnego dowodu, iz bielizna rzeczywiscie zostala odebrana moga sie za przeproszeniem wysrac. Ech prosze pana...nastepnym razem prosze przemyslec swoja wypowiedz i nie pograzac sie. Zal mi Pana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrotka5555
Po pierwsze drogi Panie Sprzedawco, prosze zwracac sie do mnie per Pani, poniewaz nie jestem panska kolezanka. Jakos mnie stac na ta odrobine kultury i wymagalabym tego samego od innych. Jak widac bardzo zdenerwowala Pana moja wypowiedz skoro posunal sie Pan do niecenzuralnych slow, czego powinien sie Pan wstydzic traktujac siebie jako profesjonaliste. Poza tym, w ktorym punkcie mojej wypowiedzi wywnioskowal Pan, ze zamawialam ta smieszna bielizne? Otoz nie, odmowilam skorzystania z tej oferty zaraz po tym jak zapoznalam sie z opiniami na temat tej firmy. Od dawna sledze ten temat, przeczytalam wszystkie posty i zdecydowalam sie wytknac bledy w panskiej niekompetentnej wypowiedzi. Co do panskiej wypowiedzi "Nie wszystkie wypowiedzi czyta艂em a co za tym idzie moja poprzednia wypowied藕 ma艂o wi膮偶e si臋 z tematem." To moze nalezalo tak zrobic, a nie wybrac tylko te wypowiedzi, ktore byly najwygodniejsze dla Pana? Stosujac Panskie slownictwo: skoro pana wypowiedz malo wiaze sie z tematem i nie pofatygowal sie pan, zeby wnikliwiej sie z nim zapoznac to po ch*j pan odpisuje? A co do ostatniego zdania:"wnioskuje 偶e jest Pani strasznie naiwna skoro da艂a si臋 Pani nam贸wi膰 na ow膮 bielizn臋. Co trzeba mie膰 w g艂owie, 偶eby w og贸le kupowa膰 bielizn臋 (ju偶 nie m贸wmy o innych cz臋艣ciach garderoby) wysy艂kowo." to juz w ogole nie trzeba zadnego komentarza. Sam Pan przyznal, ze Panska firma czatuje na naiwnych wciskajac im buble albo nawet tych bubli nie wysylajac i ma czelnosc potem upominac sie o jakies pieniadze...nawet nie majac potwierdzenia odbioru. Kazdy rozsadny czlowiek powinien zasmiac sie im w twarz i nawet nie odpisywac na te ich zalosne prowokacje, poniewac nie majac zadnego dowodu, iz bielizna rzeczywiscie zostala odebrana moga sie wysrac. Ech prosze pana...nastepnym razem prosze przemyslec swoja wypowiedz i nie pograzac sie. Zal mi Pana.

Udost臋pnij ten post