Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

4madzia4

Bielizna MIRIALE

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
TEZ SIE DZIWIE , BO JA NIE MAM Z NIMI PROBLEM脫W.ale zamawiam co drugi komplet,. potem rezygnuje z uczestnictwa:0 potem oni znowu dzwoni膮 zoferta promocyjna i przyjmuje jedno, dwa zam贸wienia. potem rezygnuje i tak w sumie w roku to mam 2, trzy przesy艂ki. ich majtki sa dla mnie fajne, bo w miare wysokie, a ja waze 82 kg, wiec brzuszek mi fajnie kryj膮 .jedyny mankament to niekt贸re sztuki maja z ty艂u siateczke :) aha i pisze u mnie ze moga sie r贸znic przys艂ane od proponowanych, ale zawsze s膮 podobne:) ???i mi to nie przeszkadza.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 07
Od d艂u偶szego ju偶 czasu klientem MIRIALE b臋d膮c korzystam z oferty, i zadowolony jestem z tego, ze zakupywa膰 mog臋 taka 艂adn膮 bielizn臋. Bielizna jest szyt膮 dobrze, 艂adnie prezentuj膮c膮 si臋, co czyni, 偶e dobrze si臋 j膮 nosi. Atrakcyjno艣膰 oferowanej bielizny sprawia, moje, w niej zadowolenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. JA JAK NAJBARDZIEJ POLECAM. Panie tu siej膮 chyba troch臋 niepotrzebn膮 panik臋. Sprawa wygl膮da nast臋puj膮co, pierwsze zam贸wienie odbywa si臋 poprzez kontakt tel. od nich, lub samemu mo偶na zam贸wi膰 na stronie. Zam贸wienie przychodzi, w 艣rodku jest bielizna i faktura do op艂acenia w jakim艣 tam terminie. Faktur臋 p艂acimy, chyba, 偶e odsy艂amy wraz z bielizn膮. Nast臋pne zam贸wienia przychodz膮 ju偶 automatycznie, ale mo偶na z nich zrezygnowa膰 (opu艣ci膰 zam贸wienie) na stronie internetowej. Wcze艣niej przysy艂aj膮 tak膮 "poczt贸wk臋" z informacj膮 jakie b臋dzie nast臋pne zam贸wienie. Ja tak rezygnowa艂am chyba z rok, potem si臋 wypisa艂am ca艂kowicie dzwoni膮c do nich, 偶adnych problem贸w nie mia艂am. Kontakt telefoniczny bardzo dobry. Co do bielizny, to jest bardzo dobrej jako艣ci. Nosze i nosze i wcale nie wida膰, 偶eby si臋 spra艂a, znosi艂a czy cokolwiek. Ja polecam jak najbardziej, wypisa艂am si臋, ale chyba si臋 zn贸w zapisze, poniewa偶 przyda艂a by si臋 nowa bielizna dobrej jako艣ci i w dobrej cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, wczoraj przebrn膮艂em przez ca艂y w膮tek gdy偶 niestety mnie r贸wnie偶 pr贸bowano naci膮gn膮膰. Postanowi艂em wys艂a膰 do nich maila z 偶膮daniem usuni臋cia moich danych osobowych z ich bazy oraz zaprzestania n臋kania mnie dalsz膮 korespondencj膮. Dzi艣 rano zaskoczenie, odpowiedzieli w ci膮gu 12 godzin i usuni臋to moje dane z ich bazy, a wys艂any towar mog臋 zatrzyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma problemu z wycofaniem sie. poprostu albo dzwoni sie do nich i rezygnuje z przesy艂ki apotem dostaje sie tylko folder z ofert膮 nast臋pnej albo nie otwieraj paczki i j膮 ode艣lij. nie widze zadnego problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znalaz艂am ofert臋 tej bielizny w internecie,spodoba艂a mi si臋 i zam贸wi艂am,owszem pierwsza jest w cenie promocyjnej.Widzia艂am co zamawiam,tylko ba艂am si臋 czy trafi臋 z rozmiarem.I cud si臋 sta艂,staniczek jak ula艂 lezy,gdzie w sklepie musz臋 si臋 sporo namierzyc,majteczki i koszulk臋 odes艂a艂am do wymiany,na mniejszy rozmiar,po uprzednim zadzwonieniu do firmy.呕adnych nie ma problem贸w,pani mi艂a,wszystko odnotowa艂a i wprowadzi艂a w baze ju偶 prawid艂owy m贸j rozmiar.Bielizna 艣liczna,elegancko wyko艅czona i bajeczne kolory.Chc臋 otrzymywac co 2-mce,a co tam na Triumfie si臋 zawiod艂am.a kasa nie jest a偶 tak wielka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam dzisiaj przysz艂a mi przesy艂ka i dosta艂am drug przelewy na ich adres a na drugiej stronie jest podany nr telefonu jesli si臋 chce zrezygnowa膰 z nast臋pnej przes艂ki zadzwoni艂am poda艂am nr klienta i zlikwidowali mi konto nie ma co si臋 martwi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WizaAnka24
Ja mam inne ale ju偶 okazjonalne marki i kreacje bielizny (tylko dla Pa艅) http://bisi.pl/fakty24wypad Ceny s膮 wysokie, to jedyny minus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Ja mam tak膮 spraw臋, a mianowicie nie zamawia艂am nic z tej firmy, nic a nic, a otrzyma艂am upomnienie o zap艂acenie 39,80z艂. Nie mam poj臋cia jakim cudem dotar艂o do wynajmowanego przeze mnie mieszkania to ponaglenie, tym bardziej 偶e nie nigdzie nie podawa艂am danych kontaktowych.... Kto艣 mo偶e mi odpisa膰, bo nie wiem co powinnam zrobi膰... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowka3434
do mnei przysz艂膮 ta bielizna cho膰 nie znam tej firmy i nic u niej nie zamawia艂am! by艂am klientk膮 yves rocher. mysl臋, 偶e przys艂ali mi na chybi艂 trafi艂, bo bielizna totalnie nie w moim rozmiarze! ja bym takiej nie zam贸wi艂a bo nosze 3 rozmiary wi臋ksz膮 ni偶 dosta艂am. w ka偶dym razie nic nei zamawia艂am a wezwania do zap艂膮ty dostaj臋 oczywi艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowka3434
go艣膰-cie co s艂odzili firmie wy偶ej to jedna i tak sama osoba :D nagle wielce handlarz reputacje tym z艂odziejom podnosi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malwina70
Dzisiaj wyj臋艂am przesy艂k臋 ze skrzynki. Ku mojemu zdziwieniu okaza艂o si臋, 偶e jest to komplet bielizny. Nic nie zamawia艂am, nie znam firmy, nikt do mnie nie dzwoni艂 z 偶adn膮 propozycj膮 / nadmieniam, 偶e rozmiar bielizny jest o kilka nr za ma艂y/. Zadzwoni艂am od razu na BOK- ci臋偶ko si臋 dodzwoni膰, ale po kilku pr贸bach uda艂o si臋. Dowiedzia艂am si臋, 偶e zam贸wienie zosta艂o wys艂ane ze skrzynki mailowej kt贸rej w og贸le nie znam !!! Pani powiedzia艂a mi 偶e moje dane zostaj膮 zablokowane i kwota anulowana. Jednak po przeczytaniu wielu opinii na temat firmy jestem ciekawa co b臋dzie dalej....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martyna13
Witam. Mam ten sam problem. Kilka miesi臋cy temu dzwoni艂a do Mnie konsultantka. Zgodzi艂am si臋 na przesy艂k臋. Przysz艂a po 6 tygodniach. Bylo to 40 z艂. Zap艂aci艂am gdy偶 troch臋 si臋 przestraszy艂am... po jakims czasie przyszly kolejne 2 przesy艂ki. Na kwote 70 z艂 i 80 z艂... zadzwoni艂am po艣lubi艂 numer infolini i odm贸wi艂am kolejn膮 przesy艂k臋... nie zap艂aci艂am 2 rachunk贸w... jeden z wrze艣nia a drugi ze stycznia. Nie wiem co dalej z tym zrobi膰. Bardzo si臋 boj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hejka - czy mo偶e kt贸ra艣 z was ma telefon do tej firmy - bardzo prosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zam贸wi艂am dosta艂am przesylke zap艂acialam przy odbiorze a p贸藕niej rezygnacje wyslalam faxem i nie mam zadnych problem贸w z ta firma. Bielizna jest 艂adna ale nie dla mnie. Skad oni wymy艣lili taka rozmiarowke 偶eby S by艂a jak polska L. Bielizna nie dla mnie bo za duza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarzynka94
Witam W ubieg艂ym roku zrezygnowa艂am definitywnie z przesy艂ek,jednak w marcu ponownie przysz艂a .Rozmowa telefoniczna przebieg艂a bardzo nieprzyjemnie.Pani po drugiej stronie stanowczo twierdzi艂a ,偶e wina stoi po mojej stronie, gdy偶 trzeba i dzwoni膰 i pisa膰 ,aby zrezygnowa膰 za ka偶dym razem gdy przyjdzie oferta.Postraszy艂a mnie windykacj膮 je偶eli nie ode艣l臋 przesy艂ki.No c贸偶 PO MOICH NIEMI艁YCH DO艢WIADCZENIACH ponownie odsy艂am przesy艂k臋...Pani nie by艂a wzruszona faktem ,偶e nara偶a mnie zn贸w na dodatkowe nerwy i wydatki.Trzymajcie si臋 od nich z daleka !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MONIKAC
Witam, 08.08.2014 dosta艂am telefon o promocji na bielizne bla,bla zgodzi艂am si臋 za jakie艣 2 tyg. przyszly majtki mialam zap艂aci膰 19,90 albo zrezygnowa膰. oczywi艣cie odes艂a艂am- 25.08.2014 dosz艂a do ich fimy przesy艂ka ode mnie z majtkami i moj膮 rezygnacj膮 . 12.092014 ku mojemu zdziwieniu przyszed艂 list z wezwaniem do zap艂aty za owe gacie w kwocie 19,90 plus 10 z艂 za wezwanie. Zadz.dzi艣 tj. 16.09.2014 w tej sprawie za co ja mam p艂aci膰 skoro odes艂a艂am a facet po drugiej stronie odpowiedzial ze mam zap艂aci膰 i tak po mimo ze odes艂a艂am a op艂ata jest za to ze oni wys艂ali ten towar i jego nie obchodzi to ze ja wys艂a艂am z powrotem. To jakie艣 chore m贸wie nie mam produktu a mam p艂acic a in mi swoje m膮dro艣ci gada,do tego powiedzial ze kolejne wezwanie to kolejne 10 艂 wiecej. JAK MYSLICIE CO Z TYM ZROBI膯 ????? MIA艁 JU呕 Z WAS KTO艢 TAK ?? P艁ACI膯,NIE P艁ACI膯 ???? PROS呕E O POMOC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA !!! firma MIRIALE to OSZU艢CI , Z艁ODZIEJE I KR臉TACZE !!!. Pozytywne i pochlebne wpisy w tym w膮tku s膮 preparowane przez OSZUST脫W z firmy MIRIALE !!! Nie przyjmujecie niezam贸wionych przesy艂ek, nie odbierajcie 偶adnych paczek i nie p艂a膰cie 偶adnych pieni臋dzy !!! Je艣li nadal firma b臋dzie was n臋ka膰 mo偶ecie z艂o偶y膰 doniesienie do prokuratury o oszustwo. Je艣li uzyskali pa艅stwa dane w niewiadomy spos贸b i przetwarzaj膮 te dane bez pa艅stwa zgody prosz臋 to zg艂osi膰 do rzecznika GIODO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
j.gs/4Xlw tyle w temacie

Udost臋pnij ten post

Ja mam akurat dobre do艣wiadczenia z Miriale. Tzn. by艂a tylko jedna dziwna akcja, ale wyja艣nili艣my to sobie. Zamawia艂am bielizn臋 pierwszy raz jakie艣 3 lata temu, wtedy jeszcze dostawa艂am same majtki, teraz ju偶 dostaj臋 ca艂e komplety bielizny. Gatunkowo, jestem zadowolona, bielizna jest naprawd臋 bardzo 艂adna i nie jest "bylejaka", ale niekt贸re staniki mi kompletnie nie lez膮, bo maj膮 mi臋kkie miseczki, a ja mam obfity biust i mi wszystko"wyp艂ywa". Szczeg贸艂, te kt贸re mi nie pasowa艂y,wyda艂am kuzynkom i tyle. Moja ciotka zam贸wi艂a sobie raz bielizn臋, dosta艂a, wszystko spoko, ale jak p贸藕niej zobaczy艂a, 偶e kolejna przesy艂ka jest dro偶sza, to zrezygnowa艂a. I bez problemu - nie otrzyma艂a po dzi艣 dzie艅 偶adnej innej przesy艂ki. Nam贸wi艂am moj膮 mam臋 do zakupu. Zakupi艂a, min臋艂o kilka miesi臋cy i bielizny zam贸wionej nie dosta艂a. Dosta艂a nagle, ale inn膮 i dro偶sz膮. Okaza艂o si臋, ze to by艂a ju偶 druga przesy艂ka (gdzie jest pierwsza niewiadomo, oni niestety nie rejestruj膮 paczek). No to zadzwoni艂a, z艂o偶y艂a reklamacje, poprosi艂a ponownie o tamta, a t膮 odesla艂a (bo nawet jej si臋 nie spodoba艂a). Tamta przysz艂a, ale za 5 minut przysz艂o ponaglenie zap艂aty od tej odes艂anej (okaza艂o si臋, 偶e i ta paczka "zagin臋艂a"). Mama znowu zadzwoni艂a, z艂o偶y艂a reklamacje, wyja艣ni艂a spraw臋 i niczego dodatkowo nie p艂aci艂a, jednak偶e zrezygnowa艂a z dalszych przesy艂ek (dlaczego nie wiem, w sumie nie zapyta艂am). Ja jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tingfootssipi1984ryfbl
ja by艂am ich klientk膮 1,5 roku bielizna jest ok iceny te偶 s膮 ok ale jest wielki problem 偶eby si臋 wycofa膰 nie radz臋 jaki艣 czas temu by艂 o tej firmie kr贸tki reportarz w TELEEKSPRESIE BARDZO WIELE OS脫B OSZUKALI NAWET NIE MAJ膭 SWOJEJ STRONY INTERNETOWEJ TO DAJE DO MY艢LENIA Jasne http://m3m.in/tu/dnqf

Udost臋pnij ten post

Przecie偶 maj膮 swoj膮 stron臋! No i z wywi膮zaniem si臋 z "umowy" te偶 nie ma problemu- wystarczy zadzwoni膰, o czym Ty piszesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam bielizn膮 firmy MAT, besuty night, demoniq, obsessive. Pi臋kna i dobra jako艣ciowo bielizna. Zapraszam na stron臋 www.tachwila.com.pl Tam znajdziecie bielizn臋 na ka偶d膮 okazj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostrzegam osoby z wra偶liw膮 sk贸r膮, po pierwszym praniu bielizna staje si臋 nieprzyjemna dla sk贸ry i szybko trac膮 kolor. Mia艂am jakie艣 6 komplet贸w z czego tylko jeden w tej chwili jest mi臋kki, przyjemny i bez odbarwie艅 (ale jest czarno-srebrny). Nie polecam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰222
Ja zgodzilam sie na pierwsza przesy艂ke po czym zap艂acilam i z drugiej zrezygnowalam zadzwonilam do nich i wszystko jest ok juz 2 lata nie dostaje zadnych przesy艂ek od nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja nic nie zamawialam,nawet nie slyszalam nigdy o tej firmie i nic nie dostalam a nagle przychodzi pismo,ze im wiesze jakas kase za cos tam niby.jakim cudem???czy ktos sie z tym spotkal?i skad oni maja moje dane?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bardzo cz臋sto korzystam z us艂ug sklepu Bieliznaija.pl zawsze moge liczy膰 na fachow膮 pomoc i porady w kwestii wyboru bielizny.

Udost臋pnij ten post