Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

muflonek wybacz zle cie zrozumialam i za szybko przeczytalam i zle wnioski z twojej wypowiedzi wyciagnelam przepraszam ale teraz tez sie bardzo zdenerwowalam bo pewnie stracilam fajna kurteczke

Gość karusinka
burza ok :) z mojej strony to byla tylko uprzejmosc, rozumiem, ze nie chcesz skorzystac, ale wierz mi, ze inaczej nie zobaczysz swoich kosmetykow na 100% ale Twoja wola :D

nie ma sprawy :) teraz bedzie obsesja ze nikomu nie mozna zaufac i nikt sie nie bedzie chcial wymieniac przez jedna dziewczyne :?

ja dziewczyny nie wiem juz nic..wymienialam sie z Zainteresowana na ciuchy...wyslala mi zgodnie z umowa...wszystko bylo ok i na czas..... mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni i ze nie zatrzyma to dsalszych wymian Burza-przytjmij kondolencjje z powodu dziadka :( trzymaj sie i badz silna....

nie wiem dziewczynki, co robić:( bardzo nieprzyjemna atmosfera, to fakt...można było się domyślić, że prędzej, czy później wkradnie się do nas ktoś nieuczciwy i chcący zagarnąć wszystko. Dzięki Bogu to tylko używane kosmetyki... choć widać i jedna z nas była tak niepohamowana, że zagarnęła dużo za dużo...:O Poczekam do końca tyg na moją paczuszkę, a jak nie przyjdzie, to trudno... nabiorę więcej dystansu do innych... Może lepiej byłoby pomyśleć nad wystawieniem swoich kosmetyków w allegro, na aukcji?? Wtedy mogłybyśmy wymieniać się aukcja za aukcję..Nie musiałybyśmy płacić za kosmetyki, tylko po porstu się nimi wymieniać...Co wy na to?? Jeśli pomysł się Wam spodoba, to możemy o nim pogadać...;) i ulepszyć.. Mogłybyśmy nadal się tu reklamować i wklejać linki do swoich aukcji... Co wy na to? Trzeba by było tylko zarejestrować się na allegro, ale myślę, że większość z nas zna już to miejsce....:)

Gość allegro - dobry pomysł
mi sie pomysl z allegro bardzo podoba, kazdy bedzie sie bal zeby nie dostac negatywa :-)

hm....przemyślmy wszystko....jeśli byśmy ograniczyły się do min, mogłybyśmy płacić jedynie za wystawienie przedmiotu, czyli 15 gr o ile się nie mylę..? opis byłby szczegółowy, a zainteresowanym wysyłałybyśmy zdjęcia na maila.... Jednak żeby to wszystko ruszyło, musi być dużo chętnycb na te typu sprawy, musiałybyśmy od razu wszystkie się za to zabrać... Rzeczywiście dużo z tym zachodu, może nie był to najlepszy sposób:(... Ale tak na marginesie... czy na forum atrakcyjna.com nie ma czegoś takiego jak forum pod nazwą różowy targ, czy coś w tym stylu? tam dziewczyny chyba też się wymieniają kosmetykami....?? o ile nic mi się w głowie nie pomieszało:O

Gość do koszalinki
pod aki adres pisalac jak sie wymienielas z zainteresowana?

Teraz sie zastanowilam i to jest tak: wymienialam sie z taka jedna dziewczyna..nie wiem czy to byla \"zainteresowana\" ale jak sama teraz na forum pisalal ona jest zainteresowana a zainteresowana22@tlen.pl to z nia sie mialam zamienic ..ale wkoncu sie nie zamienilysmy ale mailowalysmy..ja juz nie wiem..czyli sa dwie ZAINTERESOWANE??

Teraz sie zastanowilam i to jest tak: wymienialam sie z taka jedna dziewczyna..nie wiem czy to byla \"zainteresowana\" ale jak sama teraz na forum pisalal ona jest zainteresowana a zainteresowana22@tlen.pl to z nia sie mialam zamienic ..ale wkoncu sie nie zamienilysmy ale mailowalysmy..ja juz nie wiem..czyli sa dwie ZAINTERESOWANE??

Gość robaczynka
dziewczyny a dajcie sobe spokoj ja tez zostalam oszukana z nicka szpiegujaca_04 tez stracilam 4 kosmetyki no ale trudno sie mowi , widac ze ktos tu ladnie zamieszal a jezeli komus na dobre wyjdzie takie cos to chociaz bedziemy mialy nauczke i jezeli jakas "wymieniaczka " nie bedzie sprawdzona to wtedy komsetykow sie nie bedzie wysylac :)) kazdy chyba uczy sie na bledach :(

Gość robaczynka
Mysle ze tak by bylo najlepiej jakbysmy pisaly czy wymiana sie udala :) ktos poprostu wiedzial ze zainteresowana ma dobre komsetyki i skorzystal z tego podszywajac sie pod nia mi sie tak wydaje bo nie wiedzialam ze szpiegujaca i zainteresowana oferowaly ta sama liste kosmetykow a jezeli koszalinka twierdzi ze paczuszka od niej do niej doszla to musi cos w tym byc , chociaz ja juz nie wiem komu mam wierzyc :(

Dziewczyny!!! Wlasnie weszlam na kafeterie i cztam o tym calym zamnieszaniu.Mialam wysylac paczke do zainteresowanej!!!!!!!!!!Cale szczescie jeszcze nie wyslalam......i nie wiem juz co robic,czy to prawda z tym oszustwem.Wymienilam sie z nia, na niby takie kosmetyki: >*czarna bluza na suwak z napisem Dolce Gabana >*Dior-podwojne cienie do powiek Jasny fiolet i połączenie >> >> >ciemnego >> >> >> >> >fioletu z brązem. Tester z plastikowym opakowaniem. Tylko >> >wypróbowane. >*Inglot -3 perlowe cienie do powiek w tonaci bezowej ęłęóINGLOT >> >> >INTEGRA >*Astor - puder w kamieniu Perfect Finish Face Powder ęłęónr 64 Beige >> >do >> >> >> >cery >> >> >> >> >normalnej i suchej ( kilka razy uzyty ) >*hypoalergiczna kredka do oczu Paczka ma isc do Sosnowca,ale jak widze teraz co sie dzieje nie bede jej wysylac:0 Kurcze gdyby nie to ze spodnie ktore mialam wyslac musialam najpierw uprac to tez bym stracila pare kosmetykow...........

CZEŚĆ TERAZ WESZŁAM NA FORU I NIE MOGE WIEŻYĆ WŁASNYM OCZOM ,JA TEZ CZEKAM I CZEKAM NA KOSMETYKI OD ZAINTERESOWANEJ,I TEŻ JEJ WYSŁAŁAM Z 4,5 RZECZY I ADRES JET OCZYWIŚCIE KATARZYNA S Z SOSNOWCA I ULICA NA LITERE D i też ja pytałam o szpiegujacą i powiedziała ze sie z nia wymieniała i póżniej wysłałam meila do szpiegującej i to był ten adres katas oś tam ten sam jaki miała anna ktora sie tez niby z zainteresowana wymieniała!

CZEŚĆ TERAZ WESZŁAM NA FORU I NIE MOGE WIEŻYĆ WŁASNYM OCZOM ,JA TEZ CZEKAM I CZEKAM NA KOSMETYKI OD ZAINTERESOWANEJ,I TEŻ JEJ WYSŁAŁAM Z 4,5 RZECZY I ADRES JET OCZYWIŚCIE KATARZYNA S Z SOSNOWCA I ULICA NA LITERE D i też ja pytałam o szpiegujacą i powiedziała ze sie z nia wymieniała i póżniej wysłałam meila do szpiegującej i to był ten adres katas oś tam ten sam jaki miała anna ktora sie tez niby z zainteresowana wymieniała!

TO JESZCZE NIC WYMIENIAŁAM SIE Z NIA OCZYWISCIE ZA CIENIE DIORA ,RÓŻ Z DIORA ,PUDER Z CHANEL MATUJACY,BŁYSZCZYK Z POLIMERAMI Z DIORA ,TUSZ DO RZĘŚ Z DIORA,i np baze pod makijaż z chanell i emulsję też z chanell napisał tez mi że z anna właśnie sie wymieniła i że z jakas alicja teraz sie wymienia i ze z koszalinka też się wymienia!to było 6.10.04 miałasm jej wysłać jeszcze z 6 kosmetyków ale wczoraj nie zdążyłam a dzis byłam w pracy ,ale dobrze się stało ,bo bym je wszystkie straciła! choć chce wieżżyć że to jest pomyłka to nie da sie ! moje gg to 1560680 dziewxczyny które sie z nią wymienily niech do mnie napisza bo jestem oburzona! oby to sie wjaśnilo choc watpie!

TO JESZCZE NIC WYMIENIAŁAM SIE Z NIA OCZYWISCIE ZA CIENIE DIORA ,RÓŻ Z DIORA ,PUDER Z CHANEL MATUJACY,BŁYSZCZYK Z POLIMERAMI Z DIORA ,TUSZ DO RZĘŚ Z DIORA,i np baze pod makijaż z chanell i emulsję też z chanell napisał tez mi że z anna właśnie sie wymieniła i że z jakas alicja teraz sie wymienia i ze z koszalinka też się wymienia!to było 6.10.04 miałasm jej wysłać jeszcze z 6 kosmetyków ale wczoraj nie zdążyłam a dzis byłam w pracy ,ale dobrze się stało ,bo bym je wszystkie straciła! choć chce wieżżyć że to jest pomyłka to nie da sie ! moje gg to 1560680 dziewxczyny które sie z nią wymienily niech do mnie napisza bo jestem oburzona! oby to sie wjaśnilo choc watpie!

O widze , że wkońcu to wyszlo na jaw , tak to jest być zapatrzonym na drogie kosmetyki wszytskie chciałyście dokonać zamiany nie feer ,dając kosmetyki tańsze za dużo droższe .A ja na tym skorzystałam jesteście naiwne , mam teraz dużo waszych rzeczy i nigdy nie dojdziecie kto je ma ani kim jestem , no cóz jeden na drugim korzysta \" każdy ponad każdym \" tak właśnie działa ta mądra kafeteria .Niestety zainteresowana22 wymieniała się z niektórymi z was feer i dlatego wkońcu doszło do ujawnienia . Nadal wasze oskarżenia będą padać pod adres zainteresowanej22 i o to własnie w tym chodziło .Dążyłam właśnie do tego i mi sie to udało , mysłałam ze będzie trudniej jednak wszytskie jesteście takie same . Dziewczyna z Katowic może w każdej chwili wyjąsć sobie z zainteresowej wszytskie rzeczy które posiada w skrzynce nie mieszka ona daleko , brak zabezpieczonych skrzynek jest bardzo dobrą metodą na pozyskanie darmowych kosmetyków lecz nie tylko to , ta sama siec , bliskie miejsce zamieszkania oraz była przyjażń może wiele pomóc w takich właśnie zamiarach .Każda z was nie pomyślałaby do czego zdolne są nawet najbardziej oddane sobie byłe przyjaciółki .Jednak z tej przyjażni została tylko wrogość a może to także zazdrość. Jeżeli wszytsko się już wyjaśniło ja nie mam juz żadnych tajemnic , tak przyznaje rozmawiałam z wami podając jej liste kosmetyków pod adresem emiala : kolorowa27@tlen.pl oraz numerem gg 1361517 , czasem też odpowiadałam wam z jej adresu emiala niektóre z was były tak napalone na te kosmetyki , że można sikać ze śmiechu. Miłego weekendu wam życze i dalszej naiwności w życiu i wiary w nieznajome osoby , a także PRZYJAŻŃ! Poczta jakby działała tak jak powinna nie udałoby mi się przechwycić tyle rzeczy jednak jak każdy dobrze wie jaka jest POCZTA POLSKA .Jeżeli któraś z was jest mądra i siedzi już na tym forum jakiś okres czasu powinna sobie przypomniec , dziewczyne która kiedyś wymieniała sie z wami kosmetykami i jedna z was jej paczki nie wysłała , oszukałyście mnie tak jak ja was . To chyba na tyle , adres emiala kasuje i gg również więc nie macie co pisać. Dopiełam swego polskie motto brzmi : \"OKO ZA OKO , ZĄB ZA ZĄB\" Osiągnełam to co mi sie należało za moje nerwy które straciłam przy was pare miesiecy temu .Długo nad tym myślałam jak to zrobic i nie wiedziałam , że wkońcu pojawi sie na tym forum dziewczyna z moich okolic . Dzięki za wszytskie kosmetyki napewno się sprzydadzą . Ciekawe ile jeszcze was jest takich naiwnych na tej słabej kafeteri.

Uwaga! Do wszystkich oszukanych: Dzisiaj ok 20.00 robię konferencję na gg na interesujący nas temat, jeśli któraś chce się dołączyć, to niech napisze mi mail z nr. gg i niech poda mi swój nick z tego forum. Samą zainteresowaną również zapraszam ;) aha! Jeszcze nigdy nie robiłam konferencji, więc nie wiem czy mi się to uda :P Mój nr. gg: 3287085 mój e-mail: rosalindax@o2.pl

Gość R
To szczyt bezczelnośći!!! Nie rozumiem co Ci zawiniły obce, niewinne osoby!!! Widać, że jesteś największym chamem jakiego znam!!!