Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

Ja uwazam ze pomysł z wymianami jest bardzo dobry, można \"spróbować\"kosmetyku, nawet jeśli została go tylko połowa po to, zeby się przekonać czy nam słuzy i czy jest sens kupować go w całości. Ja np. wymienialam się z Jaaa ( juz dosyć dawno) podkładami i nigdy bym nie przypuszczała, że ten który otrzymałam od niej okaze się taki super dla moje cery. Niemal ideał, szkoda ze Jaaa juz tutaj nei zagląda , podziękowałabym jej jeszcze raz:) A tak przy oakzji, mam nadzieję, ze \"mój\" podkład też jej słuzy. Współczuję dziewczynom , kotre pechowo miały do czynienia z tą oszustką, widać porzeciez po tym co ona pisze, że dziewczyna musi odegrać się na inych za swoje porażki zyciowe. A ze to robi w taki żałosny sposób.. to tylko świadczy rzeczywiście o niej samej. Biedaczka i jeszcze ma z tego satysfakcję... nie ma co nawet z nią dyskutować.. tacy ludzie jak ona mają zupełnie inną hierarchię wartości, przy czym \"wartoscią\" dla nich jest \"dokopanie\" niewinnym, ufającym w czyjąśc uczciwość ludziom. Na całe szczęscie, więkość tutaj dziewczyn jest na tym samym poziomie zasad i wiecie co -bardzo się cieszę ze dopiero jedna okazała się taką zawziętą zakompleksioną pozbawioną zasad osobą.. Chociaż dla tych dziewczyn, które straciły kosmetyki - to pewnie żadna pociecha... Pozdrawiam, spróbujcie się usmiechnąć;)

Gość pytankooooo
ja mam pytanie, czyj jest ten adres który ona podawała??

słuchajcie ja nie wiem co mam robic bo do mnie pisze dizewczyna z maila kolorowa27 i chce sie wymienić na ciuszki, ale w tkeij sytuacji nie wiem co mam zrobić :/ też jest z sosnowca i mówila mi ze wyjezdza! powiedziala ze nie ma gg, bo jej serwer padł! nie wiem co robić ale chyba zrezygnuje...... nie chce zostać oszukana!!! i serdecznie wspólczuje oszukanym dziewczyną :(

Gość ostrzegam
do muszunia nie wymieniaj sie ! to jest właśne ta oszustka!!!!

Ja jestem z Sosnowca i powiem wam ze sa takie przypadki jak nie gorsze , tylko ze to robia ludzie z najgorszych dzielnic w Sosnowcu jeden taki przypadek byl nawet opisany w gazecie \"Fakt\" chodzilo o ulice Chemiczna ktora znajduje sie obok \"Barakow \" tam nawet strach w dzien chodzic , sa to ludzie zdemoralizowani , byl taki przypadek ze dziewczyna miala 15 lat i okradala sasiadke z poczty , sasiadka zamozna , przychodzily do niej rachunki z banku , rozne artykuly i wszytsko do skrzynki dziewczyna przejmowala wszytsko dla siebie , duzo na tym zyskala wiedziala wszytsko to co bylo jej potrzebne zeby jakos miec pieniadze noi sie jej to udalo po pol roku dopiero ja zlapali ma wyrok TYLKO w zawieszeniu 2/5 lat a sasiadka popadla w starszne dlugi .Jezeli ktoras z was czyta \"Fakt\" kazdy regularnie to moze jej sie przypomnij to co wlasnie napisalam ;) Naprawde sama wiem jak jest u nas w miescie i chyba nie tylko u nas dziewczyny dobrze ze to byly tylko zuzyte kosmetyki a jakby to byly duzo cenniejsze rzeczy? to nie sa przelewki , zabawa na internecie nie jest taka latwa jak sie nam moze wydawac ,ktoras z was pisala o allegro , powiedzcie mi czemu nie dawno wsadzili 2 typkow po 19-20 lat co oszukiwali na allegro przez chyba pol roku i wyciagneli od ludzi kwote ponad 8000zl ? przeiez allegro to swietna sprawa ehh trzeba uwazac na wszytskich czy to na internecie czy w zyciu codzinnym ludzia potrafia pokazywac swoja 2 twarz w najmniej oczekiwanym momencie .Dziewczyny trzymajcie sie i glowa do gory nie dosc ze wy zostalyscie oszukane to ta dziewczyna co jej byl adres przykra sprawa , mam nadzieje ze to juz sie tu nie powtorzy bo sledze czasem ten topik i mysle ze to jest dobry pomysl tylko zeby sprawdzone osoby sie wymienialy lub piszcie czy listy doszly i czy zgadza sie opis wasz z zawartoscia , wszystko powinno sie uskladac do kupy.

Gość oleczka
Weszłam przez przypadek. Brak mi słów. :( Dość dawno wymieniłam się za pośrednictwem tego topiku na kosmetyki. Pierwszy raz z blond_wamp, później z innyni dziewczynami. Ostatnio też z frotką. Współczuję wszystkim dziewczynom, które zostały oszukane. :( Trzymajcie się, co nas nie zabije to nas wzmocni. Wiem, że ta 'przyjemniaczka' się tym nie przejmie, ale niech pamięta, że każde zło, które się wyrządza innym wraca ze zwielokrotnioną siłą. Pomysł z Allegro jest niezły. Tu można by omawiać co która oferuje, dogrywać sprawy, a w efekcie końcowym wystawiać rzeczy na aukcjach z ceną 'kup teraz' za złotówkę. Prowizja śmieszna, wystawienie też. To wcale nie jest takie kłopotliwe, zdjęć nie musi być. Sama sprzedaję różne rzeczy w ten sposób, więc wiem co mówię - prościzna. Trzeba się tylko zdecydować. szpiegująca czy jak ci tam - "konfederacj" i "feer" - a to wymyśliłaś. :P Znowu pokazałaś swój poziom.

Gość alllegro
tylko ciekawe jak wystawisz aukcje na allegro za 1 zl z kup teraz a kupi ktos nie zainteresowany wymiana, nie ktos z kim sie umawiasz ze ma licytowac, tylko zwykly allegrowicz! i co mu powiesz? ze ty wystawilas bo cchesz sie wymienic z taka czy inna dziewczyna? pomyslcie troche idiotki zanim cos glupiego wymyslicie!

Gość oleczka
Wiele razy już tak robiłam. Idiotko! :P Wystawiam aukcję gdy ta druga osoba jest on-line i szybko wysyłam jej linka - osoba kupuje. Jeszcze się nie zdarzyło aby ktoś inny ubiegł. Tymbardziej gdy nie ma zdjęcia - wtedy ludzie o wiele mniej chętnie licytują. Pozdrawiam superbystrą!

Gość alllegro
to ty jestes superbystra! zebys sie kiedys nie zdziwila!

Gość oleczka
W ostateczności gdy ktoś się boi takiego rozwiązania można zakończyć aukcje przed czasem i i tak sprzedać rzecz za złotówkę. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą. będę tu zaglądała. Ta szpegująca pasuje mi pod 997. :P

Gość 100 SZCZEROSCI
Rozpierdalacie mi konstrukcje z dnia na dzien pozabijacie sie o to koncowki kosmetykow KURCZE STRACILAM 1/4 CIENIA DO POWIEK , A JA 2 MM SZMINKI CO KOSZTOWALA AZ 12 ZL wezcie skonczce z tymi wyglupami przeciez to jest komiczne co ty teraz piszecie , szkoda ze uzywanymi tamponami sie tez nie wymieniace i co zrobicie teraz JA BYM PROPONOWAL POLICJE kurwa no nie moge z was jestescie tak jebniete ze to jest nieporozumienie . Ale idzcie na policje i powiedzcie ze zostalyscie oszukane przez dziewczyne ktora zajebala wam zurzyte komsetyki albo nie lepiej mafie na nia naslac po co sie pierdolic jestem ciekawy co na to wasz chlopak KOCHANIE WYMIENIALAM SIE WYZYTYMI KOSMETYKAMI BO MNIE NA NIE NIE STAC I JAKAS LASKA MNIE WYJEBALA dziewczyny opanujcie sie wkoncu nie znizajcie sie do takiego pozomiu przeciez ja nie wiem czy mam plakac czy sie smiac z was a moze ktoras z was chce odemnei papier obsrany?? moze na to tez sie z checia ktoras z was wymieni , tu chyba srednia wieku jest pomizej 18 lat bo nie wierze ze jakas laska ktora ma dobrze poukladane w glowie by cos takiego robila NIECH WAM KTOS WKONCU PRZEMOWI DO TEGO PUSTEGO LBA CO WY SOBA REPERENTUJECIE BO ZNIZACIE SIE CHYBA GORZEJ NIZ TE CO STOJA NA AUTOSRADZIE

Gość oleczka
Koleś, spadaj stąd. Jak ty w ogóle możesz zniżać się do "naszego poziomu" i wchodzić na ten topic? Kolejny mądraliński. :P Możemy wymienić się nawet skarpetami a tobie nic do tego. Jak cię to boli to do psychoanalityka.

Gość 100 SZCZEROSCI
a jeszcze cos piszecie ze kosmetyki byly wartosciowe wiec kurwa co was nie stac jezeli sa takie wartosciowe zeby kupic sobie jakis inny ?? tanszy albo w takiej samej cenie? wkoncu na te swoje mialyscie kase a teraz co ? MATKA PIENIAZKOW NIE DALA ? a do pracy a nie napierdalac glupoty caly dzien przed monitorem , znacie inne zycie niz myslowa A MOZE KTORAS SIE WYMIENI?? smieszne jestescie i tyle

Gość 100 SZCZEROSCI
ty wiesz co mnie boli? TWOJ ZASRANY MOZG JAK MOZNA BYC MADRA DZIEWCZYNA I WYMIENIAC SIE KOSMETYKAMI KTORYCH JEST 1/4 CZY 1/2 WEZ SKONCZ Z TA CHORA GADKA

Gość 100 SZCZEROSCI
POJEBANE MALO WARTOSCIOWE GOWNIARY tyle mam do powiedzenia na wasz temat

Gość oleczka
Sama wysłałam kilka kosmetyków za friko, a jak się wymieniałam to praktycznie na nowe rzeczy. :P Ale nie bluzgam na laski, które zamiast wyrzucać rzeczy chiały zrobić coś pożytecznego, np. z połową cienia. Nie bulwersuj sie tak, bo do Tworek cię odwiozą.

Gość DO 100 SZZCEROSCI
IDZ SE ZWAL KONIA BO CHYBA JESZCZE DZIS TEGO NIE ROBILES!

Gość oleczka
Oj, to bardzo dużo masz do powiedzenia na temat swoich "głębokich" przemyśleń. Byle gnojek chce oceniać, pobawić się w boga. A sio...

Gość oleczka
:D A to dobre. Ty z pewnością 10 lat skończyłeś. Dobranoc chłopcze.

Gość 100 SZCZEROSCI
ty oleczka ile masz lat 14? czy mniej OSTRE HASLO A SIO? pojebalo ci sie w deklu czy jaki huj?

Gość DO 100 SZCZEROSCI
IDZ ZMARSZCZYC FRED POWIEDZILAM! MARSZ!

Gość 100 SZCZEROSCI
Oleczka a masz kolesia?? i ten koles wie o tym?? co ty robisz? bo ja bym sie chyba pod ziemie zakopal jakby mi laska powiedziala ze wymienilam sie na polowe cieni do oczow i jej tego dziewczyna jakas ne wyslala i jest wielka haja smieszne to jest wszytsko

Gość 100 SZCZEROSCI
DO 100 SZCZEROSCI : marsz to mow do tych gowniar co to wielkie interesy robia puste jebniety idiotki

Gość oleczka
Jeśli bluzganie świadczy o dorosłości, to ty pewnie skończyłeś 100-tkę. Każdy mierzy swoją miarą. Wiecej nie odpiszę na twoje żałosne wybebeszenia. Szkoda klawiatury.

Gość DO 100 SZCZEROSCI
SPADAJ FIUCIE LYSY NA BAMBUS!!!! WIDAC ZE NIE TRZEPALES KAPUCYNA DZISAJ!!! I CIE NOSI!!!

Gość 100 SZCZEROSCI
ja pierdole "wybebeszenia" kurwa na jakim ty swiecie zyjesz??? kurwa jaki tekst co nie odpowiesz? zatkalo? albo nie masz chlopaka i myslisz ze moze przez te UZYWANE KOSMETYKI ZNAJDZIESZ co jest smieszne albo masz i jest taki ciulaty jak ty nara psie

Gość 100 SZCZEROSCI
kapucyna? twoj stary chyba takie cos posiada bo ja mam penisa i nie musze "trzepac " to nie dywan

Gość DO 100 SZCZEROSCI
A WIDAC ZE PRZYDALOBY SIE WYTRZEPAC! BO DAWNO CHYBA NIE BYL TRZEPANY I SER POD NAPLETEM ROSNIE!!!!!!!!!!!

Gość 100 SZCZEROSCI
o kurwa mac no nie koniec myslisz idiotko ze wtedy sie ser tam robi?????????? no nie kurwa mac wezcie ta debilke skad malo wiesz widze o zyciu a jezeli chodzi o takie rzeczy to ja uprawiam sex a ty widze nie masz o tym zielonego pojecia