Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
- ewunia -

najlepszy salon fryzjerski we Wroc艂awiu...

Polecane posty

Go艣膰 CALLAS
Dziewczyny koniecznie wybierzcie si臋 do tego salonu przy ul. Ko艣ciuszki!! Pytajcie o fryzjera Tomka!! chcia艂am tylko podci膮膰 w艂osy a wysz艂am z 艣wietn膮 fryzur膮 nie wspominaj膮c ju偶 o kolorze. Naprawd臋 facet zna si臋 na tym, doradza i udziela fajnych rad jak sobie potem samemu radzi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wrocbook
Witam, Prosimy wszystkich fryzjer贸w z Wroc艂awia o wej艣cie na www.wrocbook.pl i dodanie swojej dzia艂alno艣ci z opisem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karioka1111
gdzie mozna sprzeda膰 w艂osy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martalena
Witajcie, Chcia艂am si臋 dowiedzie膰 na chwil臋 obecn膮, gdzie we Wroc艂awiu mo偶na zrobi膰 trwa艂膮 ondulacj臋. Interesuje mnie a'la afro, efekt jednak mo偶e by膰 艂agodniejszy. Czy kt贸ra艣 z Was poleca jaki艣 sprawdzony salon? I jak to wygl膮da cenowo? Chcia艂abym doda膰, 偶e nie jestem jeszcze do ko艅ca pewna czy to m膮dry pomys艂, mam cieniowane w艂osy nieco za ramiona, niefarbowane. W dodatku bardzo szybko si臋 rozdwajaj膮 i s膮 podatne na prostowanie czy skr臋canie. Przed zabiegiem ondulacyjnym dobrze by by艂o, gdybym podci臋艂a w艂osy. Tak偶e czekaj膮 mnie dwie wizyty u fryzjera. To nie musi by膰 jeden salon, ale wa偶ne, by by艂y one 'przetestowane' i na pewno aktualne. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za ka偶d膮 pomocn膮 rad臋 czy wskaz贸wk臋. Wiele os贸b odradza mi trwa艂膮, jednak偶e my艣l臋, 偶e jestem zdecydowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruda z grzywk膮
Pan Radek z Denique jest naprawd臋 dobry :) Te偶 by艂am u niego po ratunek. Teraz ju偶 zapu艣ci艂am w艂osy i niedawno zn贸w mia艂a okazje u niego na fotelu go艣ci膰. Farbowa艂 mi w艂osy, a potem rozja艣nia艂 ko艅c贸wki. 艢cieniowa艂 mi troch臋 i nada艂 nowego kszta艂tu grzywce :) Wysz艂o bardzo fajnie! Polecam ten salon

Udost臋pnij ten post

Je艣li szukasz dobrego fryzjera we Wroc艂awiu koniecznie zajrzyj na www.NaszaUroda.pl Znajdziesz tam najlepsze salony fryzjerskie, wraz z galeri膮 zdj臋膰, dok艂adnymi danymi teleadresowymi a tak偶e opiniami klientek, kt贸re najlepiej orientuj膮 si臋, czy dany salon jest godny polecenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwierzokoch
Mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 w艂ocha, m贸wi po angielsku, jest stylist膮 z prawdziwego zdarzenia, pracowa艂 dla Vogua i nie tylko. Zmieni艂am w艂osy z d艂ugich na kr贸tkie, a to naprawd臋 du偶a zmiana dla mnie i 偶adnemu partaczowi nie pozwoli艂abym tego zrobi膰. Naprawd臋 wie ch艂op co robi komu艣 na g艂owie :-) , m贸wi r贸wnie偶 po francusku i oczywi艣cie po w艂osku, jego te. ( mam nadzieje , 偶e mnie nie zabije ;-) 787356031

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nataaaaaaaaaaaaaaaaa
Zdecydowanie nie polecam zak艂adu fryzjerskiego 100art przy ulicy Kosmonaut贸w we Wroc艂awiu! Salon jest zadbany, czy艣ciutki, pachnie nowo艣ci膮 pomy艣la艂am wi臋c 鈥瀝az si臋 偶yje i postanowi艂am go wypr贸bowa膰. W najgorszych koszmarach nie spodziewa艂am si臋, 偶e moja wizyta potoczy si臋 w ten spos贸b Trafi艂am tam z mam膮 wieczorem, nied艂ugo przez zamkni臋ciem. W 艣rodku nie by艂o nikogo, ju偶 chcia艂y艣my ucieka膰 (wielka szkoda, 偶e tego nie zrobi艂y艣my), kiedy z zaplecza wyszed艂 艂ysawy pan w 艣rednim wieku. Nie wygl膮da艂 na fryzjera, ale w my艣l zasady, 偶e ludzi po pozorach ocenia膰 nie nale偶y, zdecydowa艂am si臋 zaryzykowa膰. W zak艂adzie panowa艂a przejmuj膮ca cisza, wi臋c pan w艂膮czy艂 nastrojow膮 muzyczk臋 i zacz膮艂 my膰 mi w艂osy. Robi艂 to dosy膰 nieporadnie i powoli, zupe艂nie nie jak fryzjer, jednak nie mog艂am ju偶 si臋 wycofa膰. Poza tym moja fryzura nie nale偶a艂a do skomplikowanych, zak艂ada艂am, 偶e mimo wszystko sobie poradzi. Na艂o偶y艂 mi jak膮艣 dziwn膮 od偶ywk臋 na w艂osy, poinformowa艂, 偶e trzeba j膮 trzyma膰 przez dziesi臋膰 do pi臋tnastu minut (spieszy艂y艣my si臋, no ale trudno) i przeszed艂 do drugiego pomieszczenia. Gdy na niego czeka艂y艣my, 艣mia艂y艣my si臋, czy pan fryzjer aby na pewno da rad臋. Kiedy wr贸ci艂, widz膮c nasz膮 weso艂o艣膰, zapyta艂, o co chodzi, ja powiedzia艂am z u艣miechem, 偶e zastanawiamy si臋, czy podo艂a. 鈥瀂obaczymy. Par臋 razy to robi艂em, tylko skocz臋 zajrze膰 do podr臋cznika, powiedzia艂 i poszed艂 na zaplecze. Oczywi艣cie, ca艂y czas my艣la艂y艣my, 偶e 偶artuje. Przy okazji pan wspomnia艂, 偶e zak艂ad nale偶y tak naprawd臋 do jego 偶ony, ale 偶e w czwartek nie maj膮 zazwyczaj wielu klient贸w i 偶ona bierze sobie wolne. Pe艂na w膮tpliwo艣ci usiad艂am na fotelu. M贸j oprawca (w tym wypadku to chyba najw艂a艣ciwsze s艂owo) wzi膮艂 do r臋ki no偶yczki i prawie zacz膮艂 dzia艂a膰, nie zapytawszy wcze艣niej, co ma zrobi膰. Przej臋艂am inicjatyw臋 i zacz臋艂am mu niesk艂adnie t艂umaczy膰, czego oczekuj臋. 呕eby troch臋 podci膮膰 ko艅c贸wki, nie za du偶o i zrobi膰 tak, 偶eby by艂o troch臋 mniej pocieniowane, 偶e grzywka ma by膰 asymetryczna, taka jak teraz. Wydawa艂o mi si臋, 偶e nie ma poj臋cia, co do niego m贸wi臋. Rzuca艂 jakimi艣 profesjonalnymi (?) poj臋ciami (panie, mnie nie interesuje teoria, to pan ma j膮 zna膰, nie ja!). W ko艅cu rozpocz膮艂 ci臋cie do ko艅ca 艂udzi艂am si臋, 偶e mnie przesadnie nie okaleczy (o ja, naiwna!). Niezdarne mycie w艂os贸w w jego wykonaniu to przy tym piku艣. By艂 wolny, chwyta艂 w艂osy w bardzo dziwny spos贸b, jak kompletny laik. Moja przyjaci贸艂ka, kt贸ra lubi bawi膰 si臋 we fryzjerk臋, robi to bardziej profesjonalnie ni偶 on. Ale nieprofesjonalne ruchy to nic! Pan 鈥瀎ryzjer 艣ci膮艂 mi tylko te w艂osy na dole, a 偶e mia艂am je wcze艣niej dosy膰 mocno wycieniowane, wygl膮da艂o to bardzo dziwacznie. Z jednej strony by艂y kr贸tsze ni偶 z drugiej, w pewnym miejscu wystawa艂 te偶 d艂ugi kikut. Z grzywk膮 tak偶e zrobi艂 co艣 nieokre艣lonego. Dzi臋ki Bogu, 偶e nie 艣ci膮艂 tych w艂os贸w du偶o, bo musia艂abym chyba zaopatrzy膰 si臋 w peruk臋. Nale偶a艂o mu mu nawtyka膰 i stamt膮d uciec, ale do ludzi asertywnych nie nale偶臋 i zap艂aci艂am 40 z艂otych! To spora kwota za takie minimalne ci臋cie nawet u prawdziwego fryzjera. Nie wiem, jak ze strzy偶eniem radzi sobie jego 偶ona, jednak czy mo偶na ufa膰 komu艣, kto zostawia swojego nieogarni臋tego m臋偶a w zak艂adzie i pozwala mu przyjmowa膰 klientki? Dobrze radz臋, trzymajcie si臋 z daleka od 100art!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nataaaaaaaaaaaaaaaaa
Zdecydowanie nie polecam zak艂adu fryzjerskiego 100art przy ulicy Kosmonaut贸w we Wroc艂awiu! Salon jest zadbany, czy艣ciutki, pachnie nowo艣ci膮 pomy艣la艂am wi臋c 鈥瀝az si臋 偶yje i postanowi艂am go wypr贸bowa膰. W najgorszych koszmarach nie spodziewa艂am si臋, 偶e moja wizyta potoczy si臋 w ten spos贸b Trafi艂am tam z mam膮 wieczorem, nied艂ugo przez zamkni臋ciem. W 艣rodku nie by艂o nikogo, ju偶 chcia艂y艣my ucieka膰 (wielka szkoda, 偶e tego nie zrobi艂y艣my), kiedy z zaplecza wyszed艂 艂ysawy pan w 艣rednim wieku. Nie wygl膮da艂 na fryzjera, ale w my艣l zasady, 偶e ludzi po pozorach ocenia膰 nie nale偶y, zdecydowa艂am si臋 zaryzykowa膰. W zak艂adzie panowa艂a przejmuj膮ca cisza, wi臋c pan w艂膮czy艂 nastrojow膮 muzyczk臋 i zacz膮艂 my膰 mi w艂osy. Robi艂 to dosy膰 nieporadnie i powoli, zupe艂nie nie jak fryzjer, jednak nie mog艂am ju偶 si臋 wycofa膰. Poza tym moja fryzura nie nale偶a艂a do skomplikowanych, zak艂ada艂am, 偶e mimo wszystko sobie poradzi. Na艂o偶y艂 mi jak膮艣 dziwn膮 od偶ywk臋 na w艂osy, poinformowa艂, 偶e trzeba j膮 trzyma膰 przez dziesi臋膰 do pi臋tnastu minut (spieszy艂y艣my si臋, no ale trudno) i przeszed艂 do drugiego pomieszczenia. Gdy na niego czeka艂y艣my, 艣mia艂y艣my si臋, czy pan fryzjer aby na pewno da rad臋. Kiedy wr贸ci艂, widz膮c nasz膮 weso艂o艣膰, zapyta艂, o co chodzi, ja powiedzia艂am z u艣miechem, 偶e zastanawiamy si臋, czy podo艂a. 鈥瀂obaczymy. Par臋 razy to robi艂em, tylko skocz臋 zajrze膰 do podr臋cznika, powiedzia艂 i poszed艂 na zaplecze. Oczywi艣cie, ca艂y czas my艣la艂y艣my, 偶e 偶artuje. Przy okazji pan wspomnia艂, 偶e zak艂ad nale偶y tak naprawd臋 do jego 偶ony, ale 偶e w czwartek nie maj膮 zazwyczaj wielu klient贸w i 偶ona bierze sobie wolne. Pe艂na w膮tpliwo艣ci usiad艂am na fotelu. M贸j oprawca (w tym wypadku to chyba najw艂a艣ciwsze s艂owo) wzi膮艂 do r臋ki no偶yczki i prawie zacz膮艂 dzia艂a膰, nie zapytawszy wcze艣niej, co ma zrobi膰. Przej臋艂am inicjatyw臋 i zacz臋艂am mu niesk艂adnie t艂umaczy膰, czego oczekuj臋. 呕eby troch臋 podci膮膰 ko艅c贸wki, nie za du偶o i zrobi膰 tak, 偶eby by艂o troch臋 mniej pocieniowane, 偶e grzywka ma by膰 asymetryczna, taka jak teraz. Wydawa艂o mi si臋, 偶e nie ma poj臋cia, co do niego m贸wi臋. Rzuca艂 jakimi艣 profesjonalnymi (?) poj臋ciami (panie, mnie nie interesuje teoria, to pan ma j膮 zna膰, nie ja!). W ko艅cu rozpocz膮艂 ci臋cie do ko艅ca 艂udzi艂am si臋, 偶e mnie przesadnie nie okaleczy (o ja, naiwna!). Niezdarne mycie w艂os贸w w jego wykonaniu to przy tym piku艣. By艂 wolny, chwyta艂 w艂osy w bardzo dziwny spos贸b, jak kompletny laik. Moja przyjaci贸艂ka, kt贸ra lubi bawi膰 si臋 we fryzjerk臋, robi to bardziej profesjonalnie ni偶 on. Ale nieprofesjonalne ruchy to nic! Pan 鈥瀎ryzjer 艣ci膮艂 mi tylko te w艂osy na dole, a 偶e mia艂am je wcze艣niej dosy膰 mocno wycieniowane, wygl膮da艂o to bardzo dziwacznie. Z jednej strony by艂y kr贸tsze ni偶 z drugiej, w pewnym miejscu wystawa艂 te偶 d艂ugi kikut. Z grzywk膮 tak偶e zrobi艂 co艣 nieokre艣lonego. Dzi臋ki Bogu, 偶e nie 艣ci膮艂 tych w艂os贸w du偶o, bo musia艂abym chyba zaopatrzy膰 si臋 w peruk臋. Nale偶a艂o mu mu nawtyka膰 i stamt膮d uciec, ale do ludzi asertywnych nie nale偶臋 i zap艂aci艂am 40 z艂otych! To spora kwota za takie minimalne ci臋cie nawet u prawdziwego fryzjera. Nie wiem, jak ze strzy偶eniem radzi sobie jego 偶ona, jednak czy mo偶na ufa膰 komu艣, kto zostawia swojego nieogarni臋tego m臋偶a w zak艂adzie i pozwala mu przyjmowa膰 klientki? Dobrze radz臋, trzymajcie si臋 z daleka od 100art!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opethka
we wroc艂awskim pasa偶u grunwaldzkim masz cho膰by denique, moim zdaniem tamtejszy fryzjer (pyta膰 o rafala!!!) jest narpawd臋 OK, podejd藕cie sobie i zapytajcie co i jak, jak bedzie pasowa膰 to sie zdecydujecie lub nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kanzo
Witam. Cz臋sto farbuje w艂osy i troch臋 je sobie zniszczy艂am. Szuka艂am w necie czego艣/kogo艣, kto pomo偶e mi zapanowa膰 nad w艂osami. Pierw wpad艂am na ekologiczne kosmetyki Kemon. Na stronie wesz艂am w galeri臋 i znalaz艂am zak艂ad fryzjerski we Wroc艂awiu Andrzeja Wierzbickiego. W tym salonie mo偶na kupi膰 te kosmetyki s膮 ekologiczne i delikatne dla w艂os贸w. Posz艂am do salonu i tam zrobili mi totaln膮 odnow臋 w艂os贸w. By艂am na 2 zabiegach, kupi艂am kosmetyki do w艂os贸w zniszczonych farbowaniem. Po miesi膮cu wr贸ci艂am na farbowanie do salony fryzjerskiego. Mam teraz rewelacyjny kolor i zadbane w艂osy. Obci膮艂 mnie tak i zafarbowa艂, 偶e sorry, ale ka偶dy si臋 pyta gdzie. Dlatego wam pisz臋. Andrzej je藕dzi na pokazy do Londynu i stamt膮d przywozi nowo艣ci, jest te偶 instruktorem i po prostu jest profesjonalist膮 i wie co robi. Polecam Wam po pierwsze kosmetyki Kemon dla tych co sobie ceni膮 jako艣膰 i te偶 ekologi臋. Nie s膮 tanie, ale te偶 cena nie powala. Tu macie link http://www.wierzbicki-pracownia-fryzur.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrocejjestmoj
w Magnolii jest caly salon kosmetyczny, al nie o to chodzi. Pracuje tam Pani Kasia - mege mega mega dobra fryzjerka!!! Babka strzy偶e i czesze na zawo艂anie i nowoczesnie i klasycznie, i na d艂ugo i na kr贸tko. Poleci艂am j膮 moim 2 przyjaci贸艂kom i obie dalej do niej chodz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 netkka
ale m贸wisz o salonie Denique w Magnolii czy o jakim艣 innym? bo juz jest tyle w膮tk贸w ze sie zgubilam co do kogo i jak robi i za ile;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂a Migotka.
Czy wie kt贸ra艣 z Was jak strzyg膮 na ul. Pi艂sudskiego 16 w salonie Felling? Wybieram si臋 tam jutro i chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy nie b臋d臋 偶a艂owa膰, bo dzisiaj by艂am na Ko艣ciuszki obok s膮du, wchodzi si臋 tam schodkami do g贸ry, i... Jestem zawiedziona. Strzyg艂a mnie jaka艣 dziewczyna chyba ze szko艂y zawodowej,takiej pora偶ki jak dzisiejsza, to nigdy nie mia艂am jak po tym fryzjerze... A druga grubaska sta艂a i si臋 patrzy艂a w lustro na mnie jak si臋 ubiera艂am. Pewnie by艂o jej do 艣miechu. Tak wi臋c, czy wie kto艣 z was co艣 o salonie Felling? Nie chc臋 znowu wyrzuci膰 kilkudziesi臋ciu z艂otych w b艂oto :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂a Migotka.
Czy wie kt贸ra艣 z Was jak strzyg膮 na ul. Pi艂sudskiego 16 w salonie Felling? Wybieram si臋 tam jutro i chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy nie b臋d臋 偶a艂owa膰, bo dzisiaj by艂am na Ko艣ciuszki obok s膮du, wchodzi si臋 tam schodkami do g贸ry, i... Jestem zawiedziona. Strzyg艂a mnie jaka艣 dziewczyna chyba ze szko艂y zawodowej,takiej pora偶ki jak dzisiejsza, to nigdy nie mia艂am jak po tym fryzjerze... A druga grubaska sta艂a i si臋 patrzy艂a w lustro na mnie jak si臋 ubiera艂am. Pewnie by艂o jej do 艣miechu. Tak wi臋c, czy wie kto艣 z was co艣 o salonie Felling? Nie chc臋 znowu wyrzuci膰 kilkudziesi臋ciu z艂otych w b艂oto :(

Udost臋pnij ten post

Wiesz ten salon Felling jest ca艂kowicie nowym salonem. Kilka razy og艂aszali si臋 na grupperze, ale ruch tam maj膮 kiepski bo codziennie z pracy jak wracam to widz臋. Ach ta miejska komunikacja :) Pisa艂am ju偶 w innym w膮tku o malutkim salonie troszk臋 ukrytym na ulicy dzia艂kowej. Pracuj膮 tam dwie fryzjerki, ale oczywi艣cie tylko jedn膮 mog臋 ci poleci膰, gdy偶 druga hmmmmm..... nie polecam po prostu:) Salonik nazywa sie Eliksir a fryzjerka Ola. Naprawd臋 bardzo mi艂a, profesjonalna i z dobrym podej艣ciem do klienta(s艂ucha co do niej si臋 m贸wi:) ). Ceny za 艣ci臋cie moich d艂ugich w艂os贸w razem z modelowaniem zap艂aci艂am 60 z艂 wi臋c ca艂kiem przyzwoicie.

Udost臋pnij ten post

Znalaz艂am stronk臋 http://www.saloneliksir.pl/ niechce aby to wygl膮da艂o na reklam臋 po prostu tam jest kontakt i wszystko co ci臋 interesuje migotko. Pewnie si臋 troszk臋 sp贸藕ni艂am, ale opisz swoje wra偶enia z Filingu bo te偶 jestem ciekawa cho膰 mojego fryzjera nie zmieni臋 do偶ywotnio :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂a Migotka.
Nie posz艂am do Fellingu. Czytaj膮c p贸藕niej wypowiedzi innych internautek, trafi艂am na jedn膮, kt贸ra napisa艂a,偶e by艂a tam i niemi艂a obs艂uga by艂a,偶e nie warto. Po nowym roku p贸jd臋. Chyba si臋 skusz臋 na t膮 fryzjerk臋, kt贸r膮 mi zaproponowa艂a艣. Mam g臋ste w艂osy i jeszcze nikt nie umia艂 sobie z nimi poradzi膰 tak,偶ebym by艂a zadowolona. Mo偶e jej si臋 uda... :) I dzi臋kuj臋 za odpowied藕. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂a Migotka.
Nie posz艂am do Fellingu. Czytaj膮c p贸藕niej wypowiedzi innych internautek, trafi艂am na jedn膮, kt贸ra napisa艂a,偶e by艂a tam i niemi艂a obs艂uga by艂a,偶e nie warto. Po nowym roku p贸jd臋. Chyba si臋 skusz臋 na t膮 fryzjerk臋, kt贸r膮 mi zaproponowa艂a艣. Mam g臋ste w艂osy i jeszcze nikt nie umia艂 sobie z nimi poradzi膰 tak,偶ebym by艂a zadowolona. Mo偶e jej si臋 uda... :) I dzi臋kuj臋 za odpowied藕. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂a Migotka.
Kurcz臋 i znowu dwa razy wys艂a艂am ten sam post =p Przepraszam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monikp
By艂am tydzie艅 temu w nowy salonie fryzjerskim i jestem bardzo mi艂o zaskoczona, obs艂uga bardzo profesjonalna. Chcia艂am zmieni膰 sw贸j wygl膮d, wiec wybra艂am propozycj臋 Pani Pauliny, podsumowuj膮c 艣wietnie mi doradzi艂a, bo jeszcze nigdy nie by艂am tak zadowolona z nowej fryzury! Nazwa 艣wietnie pasuje do tego co dosta艂am, bardzo mile sp臋dzony czas, wspania艂a fryzura i to za ma艂e pieni膮dze. Zaskocz Mnie rzeczywi艣cie zaskakuje, ale w pe艂ni pozytywnie :) Dzi臋kuj臋 Zaskocz Mnie, na pewno do Was wr贸c臋 przed kolejn膮 imprez膮! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monikp
Zapomnia艂am dopisa膰 nazw臋 salonu fryzjerskiego Zaskocz Mnie, przepraszam:P

Udost臋pnij ten post

Migotko spokojnie b臋dzie dobrze :) Tylko zadzwo艅 wcze艣niej i si臋 um贸w bo czasem ci臋偶ko z terminami, bo troch臋 ruchu tam ma. Dziewczyna pracowa艂a w renomowanych salonach a teraz otworzy艂a z kole偶ank膮 w艂asny biznes:) Napisz prosz臋 jak efekt jak wr贸cisz. Pozdrawiam i udanego nowego roku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mattotka
ruda z grzywk膮 >>> a jak z tym Denique? Zagl膮dasz nadal? To by艂 ten w pasa偶u czy magnolii? Moja znajoma w magnolii robi艂a kiedy艣 piercing i by艂a zadowolona, ale nie korzysta艂a z us艂ug fryzjerskich wi臋c szukam opinii, do kt贸rego lepiej si臋 wybra膰. Z g贸ry dzi臋ki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkd3u
Ja np mog臋 poleci膰 salon kosmetyczny Rosaline mieszcz膮cy si臋 na saper贸w. http://rosaline.pl Bardzo mi艂a obs艂uga masa偶 twarzy super, chyba najta艅sze i bardzo dobre czyste solarium.

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny! Kasia z Infinity odnaleziona! http://youtu.be/XNjw6NChvYM Loft Fashion 艢w. Antoniego 2/4 brama C Salon wygl膮da fantastycznie i opr贸cz Kasi pracuj膮 tam jeszcze dwie fajne dziewczyny, do tej pory "wypr贸bowa艂am" Kamil臋 i jest 艣wietna. Do tego maj膮 dobre farby, bo w艂osy mi si臋 ci膮gle b艂yszcz膮, kolor wygl膮da naturalnie, a odrost zauwa偶y艂am dopiero wczoraj, po 6 tygodniach od farbowania i to tylko dlatego, 偶e zdziwiona zacz臋艂am go usilnie szuka膰 :P Czuj臋 si臋 jak gwiazda filmowa :D:D:D I nie przestan臋 Loftu poleca膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂a Migotka.
@Ewa_wroc By艂am u pani Oli, kt贸r膮 mi poleci艂a艣 i... Po raz pierwszy jestem zadowolona z tego jak 艣ci臋艂a mi w艂osy! :) Po kr贸tkiej rozmowie doradzi艂a mi jak najlepiej 艣ci膮膰 moje w艂osy, 偶eby mog艂y si臋 kr臋ci膰 bez ich niszczenia. Dzi臋kuj臋. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inka.84
Polecam ( niestety w podw贸rku- s艂abo widoczny mo偶na si臋 troche naszuka膰) dzia艂aj膮cy od ponad 10 lat salonik na lubuskiej 82 jest czysto, 艂adnie, przyjazna atmosfera, cz臋sto Panie s膮 zapracowane, ale chodz臋 tam d艂ugo i czasami musz臋 si臋 umawia膰 i czeka膰 a czasami fryzjerki m贸wi膮 偶e zostan臋 przyj臋ta jeszcze tego samego dnia. Ceny przyst臋pne dla wszystkich ALE jako艣膰 SUPER, fryzjerki kreatywne i z prawdziwego zdarzenia.

Udost臋pnij ten post

Ciesze si臋, 偶e mog艂a ci pom贸c Migotko:) Pozdrawiam serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lagala1
Witajcie:) Od 7-8 lat sama farbuj臋 w艂osy na kolor czarny, m贸j naturalny kolor to br膮z jasny. Chcia艂abym zmienic kolor na zbli偶ony do naturalnego ,na jasny br膮z.Mam d艂ugie w艂osy,suche i cienkie.Prosz臋,porad藕cie mi jaki艣 dobry salon fryzjerski b膮d藕 fryzjera kt贸ry dobrze zrobi dekoloryzacj臋 itp.Mo偶e wiecie ile taki zabieg kosztuje? pozdrawiam Alicja

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰