Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wisniowa pomadka

nieudane spotkania w realu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
najwazniejsze jest pierwsze wrazenie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wiele razy si臋 spotka艂em w realu z r贸偶nymi lud藕mi z neta, z portali spo艂eczno艣ciowych, og艂osze艅, a nawet z czatu kiedy艣 100 lat temu jak by艂y jeszcze popularne i w 90% przypadk贸w by艂o do dupy: same fajne balety czy romanse, albo wieloletnie przyja藕nie, bo kilku swoich wieloletnich przyjaci贸艂 pozna艂em w艂a艣nie przez internet, a poprzez nich te偶 mn贸stwo innych fajnych ludzi. Jednym s艂owem dno :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Go艣膰 pytasz czego szukaj膮 na czacie 藕onaci faceci....wi臋c ci odpowiem niekt贸rzy siedz膮 tu tylko po to 藕eby po艣mia膰 si臋 z waszych wypowiedzi a reszta porostu ma nadziej臋 na szukanie bo w ma艂u藕e艅stwo wyda艂a si臋 rutyna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂o by膰 bzykanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i juz po raz tysieczny ten problem - ludzie co wy za problemy macie ? czy tu nie ma jednej normalnej osoby ? a przynajmniej pozytywnych wpisow chociaz ? nie ma tu ludzi z przebojem, energia, checia jakas ? az trudno zrozumiec mi nawet ! bo ja to robie tak ... kiedys przyjechalam do rodzicow/ nie mieszkam w kraju/ ale po jakims czasie /najczesciej 1-2 dni/juz zaczyna mi wiac nuda, wiec co zrobilam ? - wyszlam Z DOMU !!! - tak wlasnie, jak sie komus nudzi nalezy wyjsc z domu ! poszlam do pierwszej knajpki jaka spotkalam na mojej drodze, bylo slonce i mila atmosfera, stoliki z takiej okazji przewaznie stoja na zewnatrz pewnie dlatego aby zwabic turystow z oczywistych wzgledow wiec bylo sporo juz ludzi i gdy tak sobie siedzialam i obserwowalam tych ludzi juz chyba ponad godzinke, tam mlodziki /ja kolo 30-tki/tam parki, tam kumple od browaru, tam idzie samotny/w srednim wieku/a ze miejsca pozajmowane juz byly wiec mowie ze moze skozystac z miejsca kolo mnie bo jest wolne, no a facet na to jak na lato ! oczawiscie zajelam sie nim odpowiednio rozmowa, mowie ze przyjechalam do rodzicow i wlasciwie to nikogo tu nie znam i troche mi nudno tak samej tu siedziec, a dawni znajomi juz sie porozjezdrzali w rozne strony i nie mam nawet z kim pogadac, facet pierw slucha,popija browarka i slucha i zaczyna sie otwierac pomalu, mowi ze on po pracy wlasnie i tak goraco dzisiaj ze musi zimnego browarka bo nie idzie wyrobic i tak gadu gadu i do wieczora facet calkiem zapomnial ze wstapil tylko na jedno chlodne piwko,podkoniec dnia powiedzial ze jutro tez tu bedzie, a pod koniec tygodnia powiedzial ze poznal smak zycia i nie chce juz mu sie gonic do zony i dzieci ! - to byl NUMER! - sama bylam w niemalym szoku ! -nic zlego nie zrobilismy nigdy, skonczylo sie na siedzeniu w innej knajpce, facet wiedzial ze musze wyjechac i do ostatniego dnia byl ze mna, nawet jak spotkalam dawnego kolege/kupe lat/to prawie sila /smiech/ale NIE MOGLAM sie go juz pozbyc ! - faceci ech ! - a nastepny raz jak przyjechalam byla powtorka /ten sam numer/ale z facetem tak okolo 10- lat mlodszym, tez do konca juz nie moglam sie go pozbyc !- no i cooo powiecie -mlode dziewczyny i macie problemy - ech !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te, wyzej moze najpierw przeczytaj tytul watku a dopiero wtedy sie wypowiadaj i wstawiaj te swoje wykrzykniczki, niuniu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczawiscie zajelam sie nim odpowiednio rozmowa," x hahahaha analfabetka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mimo i偶 sam obecnie korzystam z portali w celu poznania kobiety, uwa偶am 偶e to totalna g艂upota i wygl膮da na to 偶e zrezygnuj臋, wi臋kszo艣膰 kobiet tam jest nie do ko艅ca normalna psychicznie, po jakich艣 zawodach mi艂osnych, zdradach, s膮 zawistne, zdesperowane, krytyczne. Kilka randek ka偶da mi艂a i co z tego jak ka偶da daje kosza i szuka dalej, potem tak patrz臋 na jednej czy drugiej profil a ona siedzi ju偶 tu par臋 lat i szuka hahahaha, to kretynki co nie wiedz膮 czego same chc膮, 偶eby chocia偶 by艂y 艂adne, ka偶da z kobiet z jakimi si臋 spotka艂em ma艂o przypomina艂a osob臋 na zdj臋ciu, w przypadku jednym to by艂o jawne ukrywanie swoich wad, nie wiem dlaczego tak robi na co liczy... robi膮 sobie zdj臋cia 偶e na nich wychodz膮 super a w realu... no c贸偶, do tego s膮 na tyle krytyczne 偶e normalnego faceta olej膮 bo... szukaj膮 ksi臋cia z bajki. Ciekawe 偶e w realnym 艣wiecie mam o wiele wi臋ksze powodzenie cz臋sto sam jestem podrywany przez kobiety a w Internecie nawet najwi臋kszy paszkwil szuka "ksi臋cia". Poza tym to takie szukanie na si艂臋 "mi艂o艣ci".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onapo
Ja du偶o w 偶yciu prze偶y艂am ale nie jestem skwaszona nie mam pretensji do nikogo , wychodz臋 do ludzi ale z tego co zauwa偶y艂am to naprawd臋 m臋偶czyzn膮 zaleczy przede wszystkim na jednym, na szybkim "zaliczeniu". Ostatnio nawet mia艂am bezpo艣redni膮 propozycj臋 i mimo stanowczej odmowy facet nadal nalega艂 bo my艣la艂 , 偶e mnie sobie "urobi". Jednak ja wiem jakby si臋 to sko艅czy艂o "zaliczona odrzucana" ;) . Niekt贸rzy m臋偶czy藕ni nie powinni traktowa膰 kobiet jak pogotowie seksualne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do panienki od knajpki ,tak si臋 dzieje dlatego 藕e 藕on艣ci faceci przestaj膮 by膰 traktowani powa藕nie kobiety my艣l膮 藕e jak ju藕 udzieli艂y faceta to ju偶 nie musz膮 si臋 nim interesowa膰 swoj膮 drog膮 swoj膮 藕on臋 ro贸wnie藕 pozna艂em przez Internet i na pocz膮tku by艂o tak wspaniale jak wspanialejak co poniekt贸rzy piszecie 艣wiata poza ni膮 nie widzia艂em mieszka艂em w Anglii zostawi艂em wszystko swoj膮 przesz艂o艣膰 i przysz艂o艣膰 wr贸ci艂em do Polski a z perspektywy czasu twierdz臋 藕e nie by艂o warto to, to nie jest tak 藕e si臋 u藕alam ale mam 29 lat jestem 藕onaty od 3 lat p贸艂 roku po 艣lubie 藕ona przesta艂a praktycznie ze mn膮 rozmawia膰 i naprawod臋 rozumiem tego cz艂owieka 藕e przychodzi艂 ka藕dego dnia w to samo miejsce 藕eby ciebie tam spotka膰 i porozmawia膰 poprostu sam chcia艂em mie膰 takiego kogo艣 naprawd臋 cz艂owiek kt贸ry odzyska smak 藕ycia cieszy si臋 藕ycie na nowo i tu nie ma si臋 czym szokowa膰 bo to normalne facet wbrew pozorom nie potrzebuje kobiety tylko do sexu ale tak藕e musi z ni膮 rozmawia膰 dla tego ten facet wtedy tak si臋 tob膮 zawar艂a jak Elvisa grzebieniem rozumiem go

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak chcemy mie膰 przyjaci贸艂 to te偶 nie wystawiamy og艂oszenia i nie chodzimy na przypadkowe spotkania. z lud藕mi o kt贸rych nie mamy poj臋cia kto to jest. Bo pewnie wynik艂a by z tego tylko pora偶ka. Tylko realizujemy swoje rzeczy a przyja藕nie powstaj膮 po drodze.. czy to w realu przy regularnym spotykaniu , podczas hobby czy nawet w necie jak z kim si臋 zgramy i zaskoczy w pisaniu z kim艣 i wsp贸lne tematy mamy to przenosimy to zwykle na real. Dlatego tak samo jest chyba szukaniem partnera na portalach.. jak kto艣 wymieni zdawkowe wiadomo艣ci i si臋 um贸wi z przypadkow膮 osob膮, bo liczy 偶e mo偶e b臋dzie co艣 z tego to trzeba liczy膰 na du偶e szcz臋艣cie :) Albo w 2g膮 stron臋- d艂ugie pisanie i nieprawid艂owe wyobra偶enie o kim艣 i anga偶owanie si臋 ju偶 w necie - musimy pami臋ta膰, 偶e kto艣 mo偶e w innym 艣wietle o sobie pisa膰 czy nawet k艂ama膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zonaci faceci chca sie umawiac na randki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszedzie mozna kogos spotkac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faceci szukaja szybkiego seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czesto na zdjeciu inaczej sie wyglada niz w rzeczywistosci.

Udost臋pnij ten post

Ale si臋 narobi艂o ! Pozdrawiam serdecznie wszystkich desperat贸w. Te偶 mam dpresj臋. Co do portali randkowych. Spotka艂am na nich dw贸ch oszust贸w. Na zdj臋ciu wygl膮dam jak w rzeczywisto艣ci,42 lata,dwoje doros艂ych dzieci,umiem gotowa膰,piec,prowadz臋 ma艂膮 restauracj臋. Prowadz臋 dom,ogr贸d,kt贸ry kocham i dzia艂k臋 z sadem. Ubieram na co dzie艅 tylko sukienki i szpilki. Nie jestem brzydka ,nie narzucam si臋,nie szukam nikogo na si艂臋. To do cholery !!! Czego chc膮 ci faceci ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak prowadzisz restauracj臋 to masz szans臋 poznawac w realu, nie ma co sie a偶 tak pchac na portale jak ktos ma wi臋cej mozliwo艣ci realnych, interesuje si臋 sportami itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i uprawiasz ogrod w sukience i szpilkach :D

Udost臋pnij ten post

Brak艂o mi miejsca. Szukam tylko uczciwego m臋偶czyzny ! Nie ma ani jednego ? Lito艣ci ! Chyba p贸jd臋 do wr贸zki, niech mi powie, czy mam szans臋 na prawdziwy zwi膮zek. Jak nie, to dam sobie spok贸j. I p贸jd臋 si臋 utopi膰 bo nie daj臋 ju偶 rady. Wszystko mi jedno. Po prostu mam deprech臋. Do jutra chyba przejdzie. Chyba...

Udost臋pnij ten post

W sukience i szpilkach mog臋 najwy偶ej uprawia膰 seks. Nie ogr贸d. Tego pierwszego ju偶 nawet nie pami臋tam :-) Poza tym pracuj臋 w J W ponad 400 偶onatych facet贸w. Katastrofa ! Najciemniej pod latarni膮 !!! A mo偶e tu znajd臋 ??? Nie trac臋 nadziei.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szukaj a znajdziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiedys poznalam chlopaka ze szkoly rybolowstwa morskiego w Szczecinie.byl bardzo przystojny.wysoki.bardzo mi sie podobal.fajnie mi sie z nim rozmawialo.umowilam sie z nim .przyszedl .ale ja nie podeszlam do niego.nie wiem dlaczego.spanikowalam i wiecej go nie spotkalam a teraz bardzo tego zaluje . ciagle o nim wspominam i nie moge zapomniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 17sierpnia urodziny topiku
17 sierpnia ten topik b臋dzie mia艂 10urodziny Upiek臋 torta! Jaki ma by膰? M臋偶a pozna艂am w 2007 roku na do艣 popularnym w贸wczas portalu randkowym z kt贸rego to mia艂am 3r贸偶ne sympatie, ale to nie to by艂o. W sieci pozna艂am oko艂o 100 m臋偶czyzn spotka艂am si臋 z oko艂o 40/60 Spotkania na kawe, kino, bilard, lodowisko, basen itd. itp. Generalnie mi艂o wspominam te znajomo艣ci -ciekawiej ni偶 te zawi膮zane w realu i jak na m贸j gust zbyt nachalne ze strony moich adorator贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez wszystkie znajomosci nie moga sie dobrze konczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poznalam chlopaka na czacie i chyba sie zakochalam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ostatnio poznalam na czacie faceta.przyslal mi swoje zdjecie.jest w moim typie.podoba mi sie.chyba sie zakochalam.ale niestety jest duzo mlodszy.chce sie ze mna spotkac.ale mu chodzi glownie o seks i raczej sie nie spotkamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nic na sile. nie mozna sie zmuszac do niczego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie kazdy ma szczescie w milosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piszcie cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰cicha
My艣la艂am ze mi艂o艣膰 nie istnieje a zakocha艂am sie... Mamy super kontakt ale on traktuje mnie jak przyjaci贸艂k臋 a ja ja ka偶dego dnia go kocham co raz bardziej.My艣l臋 aby odej艣膰 w jakis spos贸b od niego, nie nakr臋ca膰 sie niepotrzebnie ,,,,, zeby odpocz膮膰 od niego a on ode mnie chocia偶 dobrze nam razem .Jak ciezko przez to przej艣膰 mi osobie ktora od 6 lat my艣la艂a ze mi艂o艣膰 nie istnieje ze si臋 ju偶 nie zakocham ... a teraz co cierpi臋

Udost臋pnij ten post