Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolaaaaa

Cudowne zapłodnienie

Polecane posty

Gość carmarthen
Znikome...

Gość heheheheh
Malutka, a co ty masz tam kamere, ze wiesz ile ci wsadzil? I wmawiaj sobie dalej zes dziewica,

Gość sally hansen
Malutka ---> powiedz mi skad się biora takie niedorozwoje jak Ty ?? :O :O :O :O boshe, pozdoofka o kurwa :O :O co do tej Twojej ciąży - mam nadzieję, że jednak nie zaszłas bo szkoda by mi było kolejnego skrzywdzonego dziecka, ktore miałoby się narodzić :O :O :O

Gość djfcowoeh
Alem sie usmiała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maaaaalutka
Hehe jesteście jednak żałośni...;];] Zrobiłam test na którym wyszedł negatywny wynik:D, heh byłam u lekarza który stwierdził że jestem dziewicą....;];] a pare godzin pozniej dostałam okresu;];];] żal mi takich kretynek które potrafią tylko oceniać ludzi...;/;/ buuehehehe chociaz nie powiem.... było tu pare osób, które potrafiło doradzić i pozdroweinia dla nich...:*

i kto to mowi kilka postów wcześniej piszesz że wypowiadaja sie niedouczone kretynki nieznające nawet zasad ortografii czyli OCENIŁAŚ je potem sama napisalas \'boshe\' i \'pozdroffka\' to jest zgodne z ortografią?

Gość Maaaaalutka
sally hansen O co ci do jasbne cholery chodzi?!?!?!?! może sama jesteś niedorozwojem bo zauważylam ze na tym forum nic mądrego nie napisałas...;] stac sie tylko na bluzgi :F pozdro xD

Gość Maaaaalutka
hahahah alem sie usmiała :DD:D:D:D:D Kobieto to jest taki slang interentowy którym posługuje się na komunikatorach;];];] Tym razem ja radze sie poduczyc;]

boże... slang internetowy -_- wiem że tak sie pisze ale to głupie... tak piszą 13, 14-latki pisanie normalnie nie boli

i czego radzis sie poduczyć ? pisania jak głąb, hot13-stka czyli potocznie pokemon.

buahaha :D właśnie robię sobie przerwę w nauce chemii... Dziekuje Bogu za kafe, nic nie odmóżdża i nie odstresowuje lepiej Maaaaalutka - jak będziesz miała więcej problemów, pisz!! jesli nawet nie odpisze, to chetnie poczytam!! :D a znajac życie jeszcze nie raz tu wpadniesz :D aha, jeszcze jedno - jesli pisanie BOOOOOOSHE i pozdrOFFka jest takie SUPCIO tO sProoBUj NaPiSHAAc tAk JakiSH dUUSHy tEKsT :D:D:D

chemia jest świetna :D ja teraz siedze nad genetyką. zastanawiam sie ile malutka ma lat ;>

Gość Maaaaalutka
17 ;]

Gość dziewczyna konrada
jakbyscie niemialy innych problemow....heh A podziwiam Malutka ,ze sie zgodzila aby jej mezczyzna choc na chwile wszedl w nia bez zadnego zabezpieczenia i tojeszcze kiedy mieli za saba juz pieszczoty....hmm , nieodpowiedzialne?? nie wiem kazdy ma swoje zdanie,ale ja na to nigdy bym nie pozwolila. Mój mezczyzna zawsze usi zalozyc prezerwatywe juz przed samym kontaktem z moja myszka.

Gość Maaaaalutka
w sumie racja..... alr to był taki jednorazowy, niekontrolowany wybryk... po tym jak najadłam sie strachu przez ten tydzień nigdy a to nie pozwole xD

Gość dziewczyna konrada
i malutka prawidlowo, jak cos to niech zawsze zaklada prezerwatywe :)

Gość Maaaaalutka
Dziewczyna konrada ma lat................??

Gość spokojnie to tylko awaria
Zachowujecie się jakbyście nigdy nie miały 17 lat.A może już nie pamiętacie jak to było? Malutka,nie przejmuj się,świat składa się z tych co grzeszyli i żałują i tych,co żałują,że nie grzeszyli :p Tylko pamiętaj,nigdy więcej głupich zachowań!Udało Ci się,wyciągnij wnioski.Nawet malutko i tylko na chwilkę może zrujnować życie,lepiej gumka lub inne środki i wtedy bez stresu;-) Powodzenia i miłych bezpiecznych orgazmów.

Gość dziewczyna konrada
aaa...zapomnialam spojrzec i dopiero teraz zauwazylam ze jest tutaj umieszczone pytanie odnosnie mojego wieku... Dziewczyna Konrada ma 17 latek, niom ale rocznikowo to juz 18 :) i ma tez ciagle schizy bo mimo dni potencjalnie niepolodnych (7,8 dc) i prezerwatywy ma obawy i dziwne schizy..yhhh....

wyobraź sobie, że miałam 17 lat... i to całkiem niedawno, bo dwa lata temu o dziwo jednak, nie miałam takich problemów. A chłopaka też mam od dwóch lat. I co, zdziwiona?? :P ;)

Gość ach co za odpowiedzialność
Kolejna strasznie odpowiedzialna się znalazła.Chociaż może po waszemu należałoby napisać STRASHNIE albo jakoś tak. Proszę, nie zaśmiecajcie teho forum już dłużej. Takim dorołym panienkom nie wypada pytać o ciążę skoro są na tyle odpowiedzialne aby uprawiać seks, nieprawdaż?

To ze rozpoczelysmy wspolzycie w takim wieku i pytamy sie bardziej doswiadczonych kobiet o porady to cos zlego?

Gość spokojnie to tylko awaria
Wspaniale:)Ja mam 33.I dopóki będzie miał mi kto rpbić,no,że tak się wyrażę"dobrze"zawsze będę miała schizy,że zaszłam.Mimo zabezpieczenia.Gratuluję rozwagi,odpowiedzialności i wogóle.Ach,och i ech...no zdziwiona do granic możliwości. Klucha,czasem trafisz na dobrą radę na kafe,ale raczej bierz rady z dobrodziejstwem inwentarza.Czyli,wyłów komentarze,które Cię nie obrażą:)I seksijcie się...byle bez konsekwencji;-)

Gość Maaaaalutka
hehe :PP To forum coraz bardziej mi się podoba=))) Będe tu wpadać częśćiej, nawet jeśi nie po to żeby zasięgnąć rady, to po to zeby poczytać albo może i nawet pomóc xD W końcu miałam ogromny problem alr tylko dzięki szczęściu chyba xD mi sie udało :D . Już nigdy więcej takich głupot;) A dziewczyna Konrada nie dość ze ma prawie tyle samo lat co ja, to jeszcze nasi mężczyźni mają tak samo na imię ;) Pozdrawiam=*

Gość Maaaaalutka
może jakiś kontakt do koleżanki o nicku dziewczyna konrada...?? Mayby gg..?? Pozdrawiam:*

Gość dziewczyna konrada
prosze bardzo tylko wiesz co moglabys napisac do mnie na poczte swoj numer gg, wiesz wole maksymalna prywatnosc juz podaje adres enen@onet.eu

Gość dziewczyna konrada
albo jak wolisz to podaj mi swoj numer gg ,bo niestety teraz nie wejde na poczte ,bo jakies przesilenie jest ??

Gość Maaaaalutka
ostatnio malutka zrobiła jedną z najwazniejszych rzeczyw swoim zyiu, a mianowicie straciła dziewictwo. Powiem wam szczerze ze ogromnie sie rozczarowąłam.... zero przyjemności....tylko ból na początku.Z tym bólem to najmniej ważna sprawa....okazało sie że nie moglismy z chłopakiem znaleźć odpowiedniej pozycii=(( dodam ze on ma pewne problemy i bardzo szybko sie męczy.... może któraś z Pań doradziłaby nam: jaką powinniśmy przyją pozycję, żeby dawała ona 100% satysfakcji i nie była męcząca?? Z góry dziękuję za porady=) Poozdrawiam

Gość katarzyna123
Mam dosc absurdalne pytanie, i zdaje sobie sprawe ze zostane wysmiana :P Ale i tak nie daje mi to spokoju. Jakie jest prawdopodobienstwa zajscia w ciaze jesli chlopak piescil pochwe palcami, po tym jak mial wytrysk, wytarl chusteczkami czlonka, i rece, lezal jakies 10 minut a potem poszedl umyc rece mydlem i dopiero dotknal miejsc intymnych ? Dodam ze nie powinnam miec wedy dni plodnych gdyz bylo to tydzien przed okresem i nie mialam tego 'plodnego sluzu' o ktorym pisza lekarze. I owy okres dostalam w terminie, lecz mam wrazenie ze jest troche slabszy niz zwykle...a slyszalam ze okres moze wystepowac do 3 miesiaca ciazy...mozliwe ze mi sie tylko wydaje ze jest slabszy, albo moja chora bajka, ktora mi sie roi w glowie powoduje stres i takie cyrki. Dodam ze w pierwszy dzien okresu mialam bole takie jak zawsze, czyli ledwo chodzilam ;p bardzo bym prosila o jakies opinie, ale bez zartow i nazywania mnie idiotka ;p sama sie mam za idiotke :P