Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

Cześć Dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak dawno Was nie czytałam :D U mnie zmiany nastąpiły szybko i bezboleśnie pewne Pewnego pięknego mroźnego dnia rzuciłam pracę w meblowym i tego samego dnia miałam już następną :) Teraz w kosmetycznym sobie pracuję :) Jest fajniej , resztę napiszę później , bo mnie szwagier wygania :) lecę na kawę

Jestem znoau :) Jaj już wspomniałam pracxuję teraz w drogerii , ładniej pachnie niż w meblowym :D Dziewczyny , z którymi pracuję są w porządku , szef nie krzyczy , jest oki :) Tylko te godziny pracy przerąbanę ... ale co tam .... może kiedyś będzie lepiej :) Zyczenia Wesołych i Pogodnych Świąt spóźnione przesyłam 👄 Pozdrawiam Pa

marteczka, ale super wieści, gratuluję! i zazdroszczę, bo ja też chciałabym pracować w drogerii ;) a jak dzieciaczki sobie bez Ciebie radzą?

Gość uppppppppppppppppppp
up up

dziś to najlepiej nic nie pisać, tylko serce się kraje... ;(

udało się? jest moj wpis? cos ostatnio mam z tym problem i nie widac moich gryzmołów a wy sadzicie ze nie chce odzywac się caly tydzien był bardzo dziwny i ....trudno dobierało sie słowa o smutnym wydarzeniu...trzeba zyc dalej kazdego dnia tak jak zylismy do teraz a moze lekko odmienieni? ja z niecierplisocią czekam na konklawe... pozdrawiam p.s oby teraz sie wpis udał...

udało się? jest moj wpis? cos ostatnio mam z tym problem i nie widac moich gryzmołów a wy sadzicie ze nie chce odzywac się caly tydzien był bardzo dziwny i ....trudno dobierało sie słowa o smutnym wydarzeniu...trzeba zyc dalej kazdego dnia tak jak zylismy do teraz a moze lekko odmienieni? ja z niecierplisocią czekam na konklawe... pozdrawiam p.s oby teraz sie wpis udał...

cześć Mary, jak tam Twoja nowa powieść? ;) co w ogóle porabiasz, jak w szkole i w pracy? ja mam trochę sporo, i pracy, i nauki. Robal :)

Mery , Justa , Robal hello !!!!!!!!! Nie było czego okazuje się zazdrościć ma droga Justo , bo sama praca w drogerii może i fajna , ale pracodawca nie :( Tak więc od wtorku powróciłam do klubu bezrobotnych , no nic to , rzucać się z tego powodu z mostu nie będę , ale nie ukrywam , że jestem trochę podłamana . Moje dzieciaki radzą sobie beze mnie całkiem całkiem , tylko jak wracałam z pracy to musieliśmy się chociaż pół godziny poprzytulać . No ale narazie mają mnie cały dzień Wszystkiego Najlepszego życzę Wszystkim i uciekam , bo mnie znowu gonią , jak będę miała swojego kompa , to się nie dam :) Jo !

marteczka, no to mnie zaskoczyłaś, szybko Ci z nim poszło ;) ech, tak to już czasami z pracodawcami bywa... ale widocznie tak miało być, może właśnie czeka na Ciebie jakaś super oferta :) a ja teraz z kolei mam jakieś tajemnicze i nierozpoznane problemy zdrowotne... uściskaj dzieciaczki od cioci Justy ;) a wszystkim życzę miłego weekendu :)

witam widze ze wpisalam sie podwojnie lepiej tak niż wcale cześć robaczku cześć justa cześć marteczko ciesze sie ze czasami tu zostawiacie slad po sobie u mnie wszystko sie toczy dobrym torem szkola po wolutku konczy drugi semestr i juz w czerwcu zakoncze pierwszy rok nauki praca no coz sa wzloty i upadki a tych drugich mialam w niedawnym czasie najwiecej czytadlo lezy i nabiera wartosci wlasciwie oba nabieraja wartosci to ktore mam juz napisane i zamiescilam na blogu nie moze cos doczekac sie swiatla dziennego czekam na wakacje aby skonczyc to co zaczelam dlatego prosze o cierpliwosc a moze juz na jesien zaprosze was na...mala przerwe z kawa i ciachem przygotowuje sie na drugie podejscie kontynuacji mojej edukacji i w tym roku zabezpieczylam sie dwoma miejscami Leszno i Poznan co z tego wyjdzie powiem w lipcu i tyle niby tak duzo a jednak malo po prostu nie mam co robic i wymyslam sobie zajecia aby nie tracic czasu i cos pozytecznego z tego wszystkiego wyszlo no i...ciagle ide w jednym kierunku pozdrawiam was wszystkich zyczac udanych dni nawet jesli nie widac poprawy na horyzoncie ale przeciez kiedys sie to zmieni prawda? trzymam za was kciuki

cześć Maryś, nic się nie martw, będzie dobrze... nie prędzej, to później ;) a planujesz zmienić kierunek studiów czy kontynuować ten sam, tylko na innej uczelni?

ja tu czegoś nie rozumiem, wysylam swoje komentarze a one sie nie pokazuja albo mam taka skleroze ze ich nie wysylam... no nic justa w poznaniu startuje na hotelarstwo trzy letni licencjat dzienne w lesznie ekonomika i organizacja malych i srednich przedsieb. licencjat dzienne oczywiscie pozostal mi jeszcze rok w szkole biznesu europejskiego i tu mam male duze nadzieje ze uda mi sie gdzies zakrecic i popracowac w tej branzy bo to ciekawy kawal chleba hihihi pozdrawiam i zycze udanego dnia i weekendu oj przeciez to juz dlugi weekend no kto go ma ten ma i sie nim cieszcie

ja tu czegoś nie rozumiem, wysylam swoje komentarze a one sie nie pokazuja albo mam taka skleroze ze ich nie wysylam... no nic justa w poznaniu startuje na hotelarstwo trzy letni licencjat dzienne w lesznie ekonomika i organizacja malych i srednich przedsieb. licencjat dzienne oczywiscie pozostal mi jeszcze rok w szkole biznesu europejskiego i tu mam male duze nadzieje ze uda mi sie gdzies zakrecic i popracowac w tej branzy bo to ciekawy kawal chleba hihihi pozdrawiam i zycze udanego dnia i weekendu oj przeciez to juz dlugi weekend no kto go ma ten ma i sie nim cieszcie

hej hej hej hej hej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maryś Ty to dzielna i rozwojowa kobieta jesteś , zazdroszczę Ci siły i zapału !!! Trzymam kciuki , żeby wszystko poszło tak jak sobie tego życzysz !!! Justa dzięki - dzieciaki pozdrowione :) , jak zdrowie , czy tajemnicze kłopoty skończyły się , czy przynajmniej wyjaśniły ? A ja ciągnę swego doła , od dwóch tygodni jem jedną - dwie kanapki dzienne , nie mogę więcej , bo mi w gardle rośnie , nerwowa sie do tego wszystkiego zrobiłam i drażliwa strasznie , nie chce mi się wstawać z łóżka i do każdej czynności muszę się zmuszać , nic nie przynosi mi radości większej , nawet słonko za oknem :( Ale się wygadałam ( wypisałam ) , lżej mi się zrobiło troszku na duszy teraz :) A wczoraj rano , muszę Wam się pochwalić , zostałam w końcu PRAWDZIWĄ ciocią , siostra mojego męża węża urodziła synka Wojtusia , śliczna maleńka kruszynka No i jak zwykle gonią , więc lecę od kompa popijać piwko z okazji narodzin wyżej wymienionego małego człowieczka papa

czesc wszystkim obecnym i nie obecnym dluuugi weekend sie skonczyl wiec czas odpoczac smieszne ale praawdziwe, caly ten weekend ( wylaczajac niedziele) pracowalam i teraz odpoczywam gdy wszyscy wrocili do pracy ksiazki na mnie czekaja i papierki do wypelnienia w zwiazku z projektem jaki musze zrobic ahh ta administracja martus dzieki za tak wielkie slowa ale....to ty jestes silniejsza i wytrwalsza niz ja, to cale twoje uznanie i zachwyt przeciagam na twoja strone silniejszej kobity nie znam a juz troche zyje na tym swiecie nie jest sukcesem odnoszenie zwyciestw za zwyciestewem ale male radosci w wielkich smutkach przyjdzie dzien ze usmiechniesz sie jak za dawnych lat i bedzie dobrze zrob cos co naprawde poprawia ci nastroj ale na dluzej niz 5 minut wiosenne przesilenie na ciebie dziala i niestety w tym zlym odbiciu cos sprawi ze slonce ktore zaswiecilo na niebie zaswieci w duszy troche patetycznie ale prawdziwie trzymaj sie kobitko i nie mysl o glupotach zrob sobie wolne od ciezkiej pracy matki polki zrob cokolwiek trzymam za ciebie kciuki pozdrawiam z deszczowego leszna wypoczywajaca marysia

cześć :) maryś :) marteczka, gratuluję zostania ciocią :) ja też mam śliczne dzieciaczki w rodzinie, tylko daleko, więc rzadko je widuję. a póki co, czekam na własne, hihi ;) nie, nie gratulować mi jeszcze, to na razie tylko plany ;) a kłopoty zdrowotne na szczęście już się i wyjaśniły, i skończyły :) co nie znaczy, że wszystko tak super... gdzieś tu jakaś wiosna podobno, a ja jej nie czuję, raz, że nawrót chłodów, dwa, że nastrój nie teges... zapracowana jestem na maksa, i zawodowo, i naukowo, nie mam czasu dla siebie, terminy gonią, ogólnie presja i stres.... przynajmniej przez długi weekend nic nie robiłam, a właściwie robiłam to, co lubię i co pozwala mi się odstresować - siedziałam w domu i czytałam książki ;) no, ale zawsze muszę pomarudzić, bo to z kolei było dla mnie za mało aktywne i jakoś tak dogłębnie nie wypoczęłam ;) raczej się wyleniłam, a to nie to samo :) póki co, trzymajcie za mnie kciuki w pon.! :) miłego weekendu, mój będzie pracowity, bo biorę pracę do domu, a jeszcze muszę się uczyć na pon. pa

czesc justa trzymam kciuki za pon choc nie wiem co ci sie szykuje, dobrze ze zdrowko dopisuje, przy wiosennym przesileniu wielu zlapalo wielkie COS i sami nie wiedza co to widze ze sie wacpanna nie nudzi i dobrze, odpowiednio zorganizowany czas zajec lepiej wplywa na czlowieka niz zle lenistwo jestem za tym zeby nawet lenistwo bylo dobrze zorganizowane hihihi martus gratuluje tej kruszynki, u mnie na razie jedna Wiktoria kroluje i niby teraz czas na reszte towarzystwa ale komu do dzieci spieszno?? dwocho po europie sie szwendoli a ci c o w kraju to bardzo zapracowani i...malo sparowanych w moim pokoleniu jest poczekamy i zobaczymy kto nastepny sie ujawni w roli rodzica na razie zostaje \"ciotka\" z daleka bo u kolezanek ze szkoly jednej czy drugiej ale nie w rodzinie na kazdego przyjdzie kreska wacpanno justyno wiec moze ktoregos pieknego dnia przeczytamy te wazne slowa?? puscilabym teraz mnostwo emitolkow ale zapomnialam jak sie je robilo ;d;d;d;d;d nie wiem czy to cos dalo hihihi powinnam robic projekt ale miedzy Bogiem a prawda nie chce mi sie normalnie w swiecie nie chce, zreszta mam dobra wymowke ze czekam na kalkulacje od znajomych ludzi bo faktycznie czekam czyli jakis postep mam pozdrawiam z nadal deszczowego leszna juz pracujaca i edukujaca sie marysienka

maryś, miałam egzam z niemca, ale poszło mi średnio, za bardzo się zdenerwowałam :( teraz będę się martwić przez 1-2 tyg., do wyników.

hej, hej :) jest tam kto? u mnie w sumie bez zmian, niemiecki do przodu ;) pracy tak samo dużo... Skarb też zapracowany. nie ma czasu, by cieszyć się piękną pogodą, no, choć muszę przyznać, że czasami w weekend udaje nam się wyrwać nad morze. jutro przyjeżdża do mnie koleżanka, której nie widziałam przez rok, więc trochę poimprezujemy ;) przyjemnego długiego weekendu wszystkim życzę :)

witam i przepraszam za spóźnienie i tak teraz juz bedzie kochani mam dla was ważną wiadomość mam duże szanse na pracę w hotelu u mnie w lesznie tydzień temu byłam na rozmowie ( sami zadzwonili) a teraz już wiem że zakwalifikowałam sie na dwumiesięczne praktyki-szkolenie a potem kto wie czy nie zmienie miejsca pracy faaajnie by było ale poki co czeka mnie małe tornado do pracy normalnie chodze - 7 h w ciągu dnia na praktyki ok 6h codziennie dwa najbliższe weekendy = szkoła i zaliczenie semestru i przez najbliższe dwa tygodnie zapomnę jak sie nazywam od rana w hotelu popoludniu w piekarni wieczorem przy książkach vel ściągach fajnie ale mi sie to podoba wytrwale dązenie do celu prawda?? nawet tak pracowite mam nadzieje ze moj wysilek się opłaci i za dwa miesiące przekaże wam jeszcze fajniejsze wiadomości to na razieńko ide zjeść obiad dobrze czytacie obiad o 23 bo ja teraz tak bede jeść hihihi w piekarni objem wszystko bo w hotelu sie nie da dlugiego weekendu nie miałam dopiero teraz niedziela i poniedziałek mam wolne a tak non stop w pracy ba dziś i czwartek od rana do wieczora taka to ja pracująca kobita jestem dobrze ze zaden facet sie koło mnie nie kręci bo nie wiem gdzie mialabym go wcisnąć na najbliższe tygodnie hihihi pozdrawiam ze słonecznego i upalnego leszna justa ty to masz dobrze nad woda mieszkasz pare kroków i już widzisz bałtyk ehh nizinny urok

maryś, Ty to dopiero kobieta pracująca jesteś! :) gratuluję Ci tych praktyk i mam nadzieję, że coś z tego będzie. a nawet, jeśli nie zaproponują Ci pracy, to będziesz już i tak miała doświadczenie w hotelarstwie ;) no, no, na 2 etaty pracujesz i jeszcze szkoła do tego.... życzę Ci wytrwałości, trzymam kciuki, bo wiem, że przy takiej pogodzie ciężko skupić się na nauce. a jak Wam minął długi weekend? u mnie dosyć fajnie, była u mnie koleżanka ze studiów, byłyśmy na b. fajnym koncercie, a później odwiedziłam mamuśkę... maryś, z tym morzem to ja niestety nie mam tak fajnie :( Gdańsk jest pod tym względem do kitu, Sopot był o wiele lepszy, ale co zrobić... z okna to ja mam widok na śmietnik :( a do najbliższej plaży z pół godziny i to tramwajem/samochodem. o dojściu pieszo nie ma co mówić... dlatego bywam na plaży b. rzadko i często wysłuchuję zdziwionych komentarzy, czemu ja taka blada :) a w dodatku pogoda złośliwa, w ciagu tygodnia piękna pogoda, a ja męczę się w biurze, a w weekend zwykle się psuje... i nici z plaży. a jeszcze Skarb nie lubi się opalać, więc strasznie ciężko go namówić, żeby ze mną pojechał, a samej to mi się nie chce :) w Sopocie to miałam super, gdzie bym nie mieszkała, to zawsze miałam 5-15 min. do plaży, nie to, co teraz, buuu... ale nie można mieć wszystkiego, nie chciało mi się poświęcać na dojazdy do pracy 2 h dziennie, to teraz plaży nie mam :)

jestem i mnie nie ma przyszlam sie przywitac i wszystkich pozdrowic leci mi dzien za dniem bardzo szybciutko boli mnie wszystko gdzyz ostro pracuje na pokojach a potem za lada w piekarni ale jest fantastycznie!!!!!!!!!! mama ostatnio mi mowila ze jak wracam z hotelu to prawie zasypiam ale usmiech mam na twarzy justa ciesz sie tym ze masz blizej do tej plazy niz ja a to juz calkiem duzo co do bladej twarzy wsrod tylu czerwonych braci i sióstr to mam dobra wymowke - wnuczka piekarza i juz nie musze nic tlumaczyc dlaczego nie jestem opalona slodkich przyjemnosci zycze w najblizszych dniach i wiary w siebie i w to co robicie a jak nie to przesle mailem troche swojej

Hey 🌻 Marysienko heh jakze miło Cie ujzec!!!!!!!!!!!!Zycze Tobie Wspaniałosci i Wszystkiego Najlepszego🌻 Czekam na e-,maila ---moze jakis przepisik;) Wszystkim Wszystkiego;)

witam moje misiaczki, marysiowy i robalkowy :P nie wiem, jak u Was, ale u mnie zimno, ja jestem stworzenie ciepłolubne i przy takich temp. za oknem to mogliby jeszcze grzać w domu czy w biurze... ale w czerwcu to nierealne, więc marznę i katar jakiś się przyplątał. w pracy małe zawirowania, sporo tego jest, w wyniku złej komunikacji coś tam nawaliłam, mam nadzieję, że szef mnie za bardzo nie opieprzy, w przyszłym tyg. się z nim widzę. dziś słoneczko ładniej przygrzewa, ale pogoda na weekend znów nieciekawa. Skarb jedzie na weekend rodzicielkę odwiedzić, to ja chyba swoją też odwiedzę ;) a brat walczy z sesją. to na tyle. Maryś, nie przepracuj się za bardzo, ale Ty dzielna kobieta jesteś.

dzień dobry wieczorem czy ja tu kogoś jeszcze zastałam widzę że wielkie zmiany na kafeteri porobili i dobrze tak trzymać i dalej kombinować pozdrawiam was serdecznie i zycze duzo slońca w serduchach bo u mnie swieci ze az rozpala nie tylko mnie tak to jest jak sie trafi w to coś jesli kiedykolwiek czuliście taką ulgę i takie zadowolenie bo dotarło do was ze o to jesteś w tym miejscu gdzie chcesz być to....wiecie co ja teraz czuję po prostu wiem gdzie jest mi dobrze a teraz fakty pracuję u ciotki i nadal staram sie o etat w hotelu ok 15 dnia miesiaca powinnam poznać \"wyniki\" tego konkursu im bliżej tej daty tym więcej mnie zoładek boli od lipca mam rodzinkę w komplecie tj siostra zjechała na stałe do domku, brat zakonczył podyplomówkę, mama miesieczne dyżury ja tez miałam chwile i wkońcu zasiadliśmy do niedzielnego obiadu jak rodzina ;-)))))) 21 tegoż miesiąca ide na egzamin na studia dokladnie to samo co w zeszlym roku (kierunek czyli ekonomia małe przedsięb.) ale inny przedmiot na egzaminie zmienilam nielubianą geografię na lepszą ekonomię co z tego przedsięwzięcia wyjdzie dowiem sie wraz z wynikami zreszta po każdym zakonczeniu czegoś bede was informować i mam nadzieję że pierwszego sierpnia bede wiedziała jak bardzo zmienilam bieg lub jak bardzo sie napracowalam i naprobowalam ale nic z tego nie wyszlo to ja juz sobie pojde, jutro kolejny dzien ale nie wiem jaki chyba piątek (sprawdź w kalendarzu) to wszystko z poplatania dni gdyz przyjelo sie ze w niedziele sie odpoczywa a ja w niedziele wlasnie pracuje a odpoczywam w ....nocy hihihihi no to juz wszystko wiecie do uslyszenia kiedys tam napewno pod koniec miesiaca aha robaczku wybacz nie przesle ci na razie zadnego przepisu choc mam fajny na chleb zytni z ziarnami justa dzieki za ogloszenie nie skorzystam bo nie mam jak dzieki jesli o mnie myslicie ale nie podziwiajcie bo szkoda pochwaly na taka wariatke bo jesli rzucam sie z motyka na księzyc a za chwile na slonce to moze lepiej mnie gdzies wywieźć i mieć spokoj????? ide spac bo dostaje glupich mysli branoc

hej, maryś, kopę lat ;) fajnie masz, że wiesz, dokąd zmierzasz :) życzę powodzenia w staraniu o ten etat i na egzaminie na studia. będę trzymać kciuki, na pewno Ci się uda, Ty uparte stworzonko ;) a ja tu biedna siedzę w biurze, upał nie do zniesienia, marzę o plaży, ale to dopiero w weekend, no i czekam na sierpniowy urlop. a Wy jak spędzacie wakacje?