Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkka

Za ktorym razem udalo sie wam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, ja dziś 9dc. biore tylko wiesiołka folik i witaminki. castagnus odstawiłam definitywnie. Wczoraj pobolewały mnie jajniki, hmmm.. trochę za wcześnie jak na owu, chyba że trochę sie poprzestawiało.. mam do Was pytanie. Czy któraś z Was daje swojemu M kwas foliowy lub wit. C oprócz Salfazinów i innych suplementów?? pozdrowionka dla was i caluski 👄

Eluś odpowiadając na twoje pytanie mój mąż oprócz srodków na poprawę jakości nasienia jakieś 3 m-ce temu, które przepisał mój gin.i pomogły (badanie nasienia wykazało nasienie b.dobrej jakości) nie bierze już nic.Prowadzi zdrowy tryb życia więc co ma byc to będzie.

Gość bibi2206
zgadzam się z zanetką pomyśl o badaniu nasienia a potem go faszeruj lekami moze ma dobre parametry. słyszałam o foliku ze mogą brać meżczyzni folik. ja swojemu dąlam chyba dwa razy ale już było za poźno, wiecie czemu, bo pod koniec cyklu mu zaczełam dawać, a potem II kreseczki 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 kolejna porcja:)

Gość bibi2206
chyba znowu jestesmy same :D na forum

Bibi codzienną porcję nam przesyłaj :D :D :D 👄 👄 👄 a jak robisz fluidki?? co wpisujesz?? :P :P

Gość bibi2206
dzisiejsza porcja fluidków 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 wpisuję kwiatek

Gość bibi2206
wczoraj cały dzien w pracy wiec nie miałam czasu zajrzec do was. piszcie jak tam u was. u mnie cisza ... brak objawów, czuje sie normalnie czekam tylko na wizytę u gina za dwa tygodnie

U mnie też cisza. Właśnie zjedliśmy pizze, pyszna mi dziś wyszła, ale czuje że sie chyba "ocielę" taka najedzona jestem. papatki 🌼

Bibi dziekujemy za kwiatek :D :D :D No u mnie tez powoli, ja dziś 13dc, samopoczucie ok. Bibi mówiłaś swojemu o ciąży to jaka była reakcja? :) w pracy już też mówiłaś czy czekasz?? Żanetko owocka jedz a nie pizze :P :P

{kwiatek] :O hihihihihihihihi :D jeszcze muszę się dowiedzieć jak robić łapkę i takiego ludzika z grzyweczką :D

Gość bibi2206
elus tak męzowi powiedziałam od razu i na początku nie dowierzal, a w pracy pwoeidziąłam ww tym tygodniu, ale nie dlatego ze chciałam ale sytuacja mnie zmusiła, bo chcieli mi dorzucic jeszcze parę godzin, jak ja i tak już tyle mam, jak sie dowiedzialam to mi się śłabo normalnie zrobiło i posżlam powiedziałam ze nie mogę wziąsc nawet jednej kolejnej godziny.

Gość bibi2206
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 i oczywiscie niedzielna porcja fluidków:) czyżby nasze nowe koleżanki zrezygnowąły :( dziewczynki piszcie co tam u was

U mnie nadal cisza, czekam na @ ale gin powiedział że po operacji to musze być cierpliwa bo może się spóźnić, bo zanim sie gospodarka hormonalna ureguluje może troszke potrwać. Więc czekam ale cierpliwość nie jest moją mocną stroną, nie nawidze żyć w niepewności. Lubie mieć wszytko wyliczone, zaplanowane i poukładane. Taka już jestem...

Żanetko ja podobnie ale samo się tak nie dzieje i trzeba wziąść się w garść :) ja dziś 16dc, narazie bez zmian.. mąż dalej jakieś fochy strzelaaaa :( :(

Droga Eluś to ty jesteś po owulce czy w trakcie? Myślę że wykorzystałaś ten czas na maxa :)) :)) A z facetami to tak czasem bywa, mówią na nas a sami fochy stroją :)

Gość bibi2206
elus mam nadzieje ze jest poprawa w związku. kiepski czas na fochy. staraj się zeby potem mozna było na efekty czekać. 3mam kciukasy

Żanetko ja sama nie wiem czy owu byla, po tym wiesiołku teń śluz jakby gęsty taki, a dziś na dodatek jest w śroku ale znów pół przezroczysty z kolorem żółtym, nie wiem co jest graneeee :( a z moim nic od sobotyyy... i jak tu się starać... bo on zmęczonyyy po pracy, więc nawet nie staram się nic kombinowac... Bibi dawaj fluidki :) 🌼

Gość bibi2206
elus to się pogódzcie :) bo ty od samych fluidków to nic nie będzie:) ale fluidki + staranka to już coś. z wiesiołkiem trza się starać ile można. w sluzie po wiesiołku plemniki ponoć dłużej zyją i wieksza szansa na zapłodnienie.wiec działaj elus!!!!!!!!!!!!!

Gość bibi2206
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 i oczywiscie wieczorna porcja fluidków

Dzieki Bibi za te fluidyyyy :D :D :D no wczoraj z mężulkiem poprawa... zobaczymy na jak długooo :( no moja koleżanka właśnie mi napisała że też ma taki dziwny śluz po wisiołku .....

Gość bibi2206
elus nic sie nie martw:) ja nie miałam dziwnego. jak go wczesniej nie zauwazałam w ogole , to potem pojawił się ładny rozciągliwy.

A mi wiesiołek wydłużył cykl o 5 dni i termin operacji mi sie zmienił. Ale już na szczęście jestem po. A propo śluzu po wiesiołku to ja też miałam dość widoczny i taki jak płodny przez dłuższy czas, więc coś w tym jest. 🌼

MAM DZIŚ PŁODNE!!!!!!! :D :D 19dc :) duzioooo śluzuuuu byćććć :D :D :) :) duzioooo mówie wam. słyszałam że właśnie nie odrazu wiesiołek działa, czasem dopiero po dwóch trzech cyklach.... więc może zadziałał, dawno nie widziałam śluzu hmmm na zewnatrz, tylko zawsze musiałam go szukać, a dziś :D :D :D :D :D robić dzieci dziś jak nic :) :)

Gość majka35
Witajcie,mam pytanie .czy w trakcie brania wiesiolka zaraz po okresie np w 7-8 dc macie dosc mocne skurcze macicy?czy cos podobnego?ja mam dzis 9 dzien cyklu,biore po 2 kapsulki dziennie i caly dzien mam jakies skurcze w podbrzuszu.w trakcie okresu tego nie bylo

majka wiesz co? ciężko mi powiedzieć.. ja tego nie mialam, niby wywolują skurcze ale nie pamiętam czemu.. popatrz na necie.. a ja dzis mialam realistyczny sen :( :( zobaczyłam dwie kreski na teście, tak płakałam w śnie ze szczęścia z mężulkiem że aż się obudziłam :( gdzies w głowie cały czas siedzi myśl o ciąży .. - Boże daj mi siły bo normalnie zwariuje :O

Gość majka35
napisze moze od poczatku.w zeszlym miesiacu zaczelam brac wiesiolek.okres zawsze trwal 10dni a w cyklu w ktorym zaczelam trwal 5 dni,bralam przez 14 dni i nie bylo zadnych objawow.pozniej normalnie dostalam okres dzien pozniej w zasadzie.od pierwszego dnia cyklu znowu zaczelam go brac okres tym razem trwal 3 dni,jeden dzien bardzo mocno jak zawsze ale te dwa nastepne bardzo slabo i po kilku dniach mam takie dziwne bole jakby skurcze w dole podbrzusza.dzis jest 11 dzien cyklu.Nie sprawdzalam czy zaszlam w ciaze w zeszlym miesiacu bo jednak okres byl ,nie mam do tego zadnych objawow ciazy wiec pomyslalam,ze te skurcze sa po wiesiolku moze.czytalam na wielu forach ale nigdzie nie znalazlam takiej informacji zeby ktos tak mial. tzrymam kciuki za wszystkie starajace sie o malenstwo i pozdrawiam

Gość bibi2206
majka ja radze isc do gina i sprawdzić czy nic się nie dzieje... ja na pewno bym poszla dla swojego świętego spokoju. pozdrawiam. ja po iwesiołku nic nie odczuwąłam, pojawila sie tylko odrobina śluzu ktrórego wczesniej wcale nie było i to wszystko. idz do lekarza.