Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkka

Za ktorym razem udalo sie wam zajsc w ciaze?

Polecane posty

bibi masz rację, wezmę jeszcze ze dwa dni i odstawie.. bo śluz widzę ale nie jakieś ogromne ilości i widzę że dopiero się rozbuja :)

Gość bibi2206
nio eluś ja też tak miałam, mozęsz brać spokojnie jeszcze ze 2 dni. u mnie @@@ spóźnia się drugi dzien, ale skoro przedostanie cykle miałam po ok 40 dni to teraz nie robię sobie zadnych nadziei tylk opoki co czekam, nie testowałam jeszcze, ale mozę jutro już zrobię, tylko muszę kupić sobie teścik.

bibi a który to cykl już bo kurcze trace rachubę, człowiek czyta te różne fora i gdzieś mi umknęło :) 3mammmmmmmmmmmmmm kciuki taaaaaaaaaaaaaaaak mocno :) daj znać szybko :)

Gość bibi2206
elus który cykl sięstaram??? jsli tak to własnie kończę czwarty. no postaram się kupic test i zrobic jutro, ale w ogole nie wiem po co zeby zgasić tą iskierkę nadziei chyba.

Bibi jestem dobrej myśli... ja znów troszkę coś choruje.. od trzech dni mam coś z żołądkiem, boli strasznie i miałam wymiotyyy, wczoraj potworny ból brzucha znów, masakra, czegoś nie najadłam chybaaaa. dziś 13dc. wiesiołek biore dalej......

bibi jestem pełna nadzieji że Tobie się uda... ja dalej jadę z tym wiesiołkiem, dziś 13dc. a od trzech dni mam taką rewolucje w żołądku że szok. zgaga, wymiotowałam i potworny ból żołądka a wczoraj jeszcze ból brzucha tak na środku. masakraaaaaaaaaa :( Mój M mówi że ciąża ale jak by to było możliweeeee??? patrzałam rano dzi ś temp. ale 36,5 więc nieeeeeee raczej... zwykłe zatrucie...

bibi jestem pełna nadzieji że Tobie się uda... ja dalej jadę z tym wiesiołkiem, dziś 13dc. a od trzech dni mam taką rewolucje w żołądku że szok. zgaga, wymiotowałam i potworny ból żołądka a wczoraj jeszcze ból brzucha tak na środku. masakraaaaaaaaaa :( Mój M mówi że ciąża ale jak by to było możliweeeee??? patrzałam rano dzi ś temp. ale 36,5 więc nieeeeeee raczej... zwykłe zatrucie...

bibi jestem pełna nadzieji że Tobie się uda... ja dalej jadę z tym wiesiołkiem, dziś 13dc. a od trzech dni mam taką rewolucje w żołądku że szok. zgaga, wymiotowałam i potworny ból żołądka a wczoraj jeszcze ból brzucha tak na środku. masakraaaaaaaaaa :( Mój M mówi że ciąża ale jak by to było możliweeeee??? patrzałam rano dzi ś temp. ale 36,5 więc nieeeeeee raczej... zwykłe zatrucie.

Eluś te objawy to może reakcja na wiesiołak tylko że trochę póżno skoro bierzesz od początku cykl. Gdzieś czytałam takie same objawy po wiesiołku ale na 2-3 dzień pozdrawiam

Ostatnio mało się odzywam ale na bieżąco śledzę wasze staranka. Ja czekam cierpliwie na laparo, nie biorę już nic ale staranka trwają :D

zanetko ja biore gdzięs od 6 dnia cyklu wiesiołek bo dopiero go wtedy kupiłam, i biore 3 razy po jednej tabl. może i masz racje???????? no cos szwankuje, pisze ze blad a odpowiedz sie pojawia

Gość bibi2206
hejka dziewczynki, no i wczoraj plamienie a dziś się pojawiła, takze zaczynam nowy cykl starań... ehhh :

Gość bibi2206
hejka dziewczynki, no i u mnie wczoraj plamienie, dziś się zjawiła, także nawet nie zdązyłam zatestować, ale to dobrze, bo te testy żle wpływają na mnie.

Gość bibi2206
no nic nie dołuję się, w następnym już się uda na pewno :) wczoraj tylko miałam takie dziwne myśli i troszki smutku, bo jeszcze mijałam kilka maluszków. to tak sobie myśląłam ze też bym chciała takiego ;)

Wiecie co dziewczyny czytam ostatnio inne formu(założone w czerwcu), tam staraczki dużo piszą i wyobraźcie sobie że w ostatnim tygodniu zaciążyły aż trzy z nich( 2 z nich to 1 i 2 cykl starań). Chyba już nie będę tego czytać bo poprostu jest mi szkoda, ja już nie umiem cieszyć sie czyimś szczęściem tylko odrazu myślę dlaczego nie ja?? Czy wy też tak macie?

Gość bibi2206
nie martw się żanetko nam też się uda... to tylko dowód że da się, ja na innym forum widzę 5 zaciązonych w ciągu miesiąca :) to i mi to dodaje otuchy. 1,2,3, cykl, jedna w 18. trzeba się starać dać na luz. nie mi nnej recepty.

Dziewczynki popieram. trzeba się troszke wyluzować.. ale powinno byc to dla nas motywacja ze innym sie udaje a nie kolejnym etapem zamartwiania sie.. Żanetko ja biore wiesiołek od jakoś 5dc więc nie wiem, dziś już w miare ok sie czuje..

Ja też brałam wiesiołek tak profilaktycznie i owszem miałam jakiś śluz ale poza ty nic więcej nie zauważyłam, nic mi nie dolegało. A ja sie martwie bo dziś coś zaczeło mnie piec tu i tam, wiecie gdzie ;) i jak nie zdążę etgo wyleczyć to z moją laparo?? Jak narazie tylko płykanka z szłwi i trochę lepiej ale jak nie zwalcze tego (w sumie nie wiem co to) to chyba muszę udać się do apteki po jakiś specyfik. pozdrawiam

Gość bibi2206
żanet albo jeśli to tak negatywnie na ciebie wpływa to w ogóle nie czytaj innych forum, bo po co sobie dorzucać, skoro to negatywnie na ciebie oddziaływuje. ja podczytuje dwa i wystarczy.

Gość bibi2206
żanet mi pomagał krem dopoch vitagyn c bez recepty, ok 25zł.

oj kurcze co się narobiło Zanetko??? może zatarłas :D ta stronka jest o kant d...y rozbic!!!

Eluś - Hej Aż tak ostro to nie było ;) D) a jak narazie stosuję moją wypróbowaną szałwie. Strona to chodzi jakby chciała a nie mogła. co wyślę to błąd błąd i nie wiem czy pokaże to w końcu czy nie Bibi - czytam bo jestem ciekawska jak nie wiem co, a nóż - widelec dowiem się czegoś ciekawego, co by mnie również dotyczyło i potem w danej sytuacji nie jestem już zaskoczona. papatki

Gość MG2005
czesc dziewczynki zanet rozumie cie doskonale bo ja nawet doszlam do tego ze zagladam do kazdego wozka na ulicy, oczywiscie dyskretnie zebym nie wyszla na szurnieta:) w a moj brat blizniak dwie piekne cory 5 i 3 latka jak je czasem usypiam to az sie lezka kreci:)

Dziewczynki nie długo bedziemy miałe swoje i nam będą do wózka zaglądac D: D: całuski dla was kochane :* :)

A ja miałam wczoraj owulację, test, ból jajników, śluz wszystko to potwierdzało tą sytuację i aż zapraszało do igraszków ;) a ja mam mój intymny problem. Chce mi się wyć że akurat teraz mnie to dopadło, jedyny cykl w ktorym nic nie biorę i tak ładnie naturalnie wszystko dziala a ja nie mogę :( Jest mi bardzo przykro Ile czasu "żyje" komórka jajowa czy dziś jest jeszcze szansa Trzy globulki na noc wziełam (z odstępami czasu oczywiście) i jest już trochę lepiej czy dziś wieczorem jest jeszcze jakaś szansa? Jak myślicie?

Żanetko jeżeli dziś widzisz jeszcze śluz to takkk, wszystko od niego zależy...