Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Go艣膰 ola22113344556677889900
hanah29 straszne z ciebie dziadostwo!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rycie
ona nie pami臋ta co zanaczy艂a bo to by艂 odruch idiotka a prosi艂em 偶eby zapami臋ta艂a przykro mi :( i we藕cie ZLOKALIZUJ PLIK!!!!!!!! bo inaczej wam nie wejdzie pPOZDRO :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaa__17 tak na dzi艣
kurde, pisalam ten post ze 3 lata temu, a on dalej si臋 trzyma:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patulinka
czy moze mi ktos wytlumaczyc jak dziala emule bo ja mam po angielsku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamikamil maniak The Sims 2
to pokr臋t艂o jest na takiej karteczce i jest koloru 偶贸艂to-zielonego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patulinka
blagam niech mi ktos pomoze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klarapi
Bardzo prosz臋 o przes艂anie mi sims 2 na emaila klarapi@autograf.pl wiem ze powiecie zebym sci膮gn臋艂a je przez jakis program ale w艂asnie gdy zaczynam sci膮ga膰 na jakims programi np.torren itp... nie zaczyna mi sci膮ga膰... bardzo prosz臋 ;) moz jest to wien netu alb czegos tam ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hannah29
... ... ... ... Nie lubie was...xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hannah29
Rycie, ciebie tyz..xD Czemu tu nikt m膮dry nie w艂azi?:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rycie
sama jeste艣 nie m膮dra bo nie potrafisz 艣ci膮gn膮膰 cho膰 ci wszystko krok po kroku wyt艂umaczy艂em.Nie moja wina 偶e nie kapjesz!!!!:Pa i jak nie chcecie to ju偶 t艂umaczy膰 ie b臋d臋 100 razy!i sama Hanna jaka艣 tam jeste艣 niem膮dra bo nie potrafoisz tego zrobi膰 cho膰 ci jak byk wszystko napisa艂em!!!!!!!:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mika_05
Prosze przyslijcie mi na m贸j e-mail simy 2... O to adres mika_05@o2.pl Bardzo i to bardzo prosze ten kto ma simsy 2 niech mi przysle je albo link w kt贸rym 艣ci膮ga sie je no niewiem jak jeszcze ale bardzo was oto prosze Mam nadzieje ze niekt贸re osoby nie s膮 samolubne i przysl膮 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adrian boss
jak mog臋 sci膮gn膮膰 sims2 pom贸偶cie prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naty
Ja teraz sciagam TS2 z programu e-Mule i mi sie juz od rana sciaga a dopiero jest 7.2%.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naty
wie ktos moze jaki jest kod do TS2?prosze odp.mi to wazne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rycie
ja znam kod do the sims 2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ala buziol 123
wiecie co powiem wam teraz szczera nawet baardzo szczera prawde ze: -Na ta zasrana kafeterie nie wchodzi nikt kto jakakolwiek pomoca moglby pomoc. - Rycie to idiota no ale coz.... -Mam was szczerze gleboko w dupie i sama sobie poradze mam kolezanki _ A jak nie kolezanki to uzbieram kasy i kupie je na allegro - A jak nie na allegro to mam programy np.ares,bearshare.itp. nie potrzebuje waszej bezefektowej pomocy - i Ostatnie ..... ja cie tez nie lubie hannah29 Zreszta moglabym wiecej wymieniac waszych posranych wad ale po co .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfadsfsadfdsasdfsfsdfsdfsdf
ty dizwko a le cos tam jeb sie a teraz kto chce wiedziec jak sciagac the sims 2 niech do mnie napisze na 10769991 lub na email ilpawo@vp.pl za darmo [pozna the sims 2 jak sciagac ale musi mi pomoc zalozyc bloga tex

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justa_czesia
Ala m贸wisz, 偶e kafeteria jest zasrana, a jednak na t膮 zasran膮 kafeteri臋 wesz艂a艣. Skoro sama sobie poradzisz i masz kole偶anki w co NIE W膮TPI臋 to po co pyta艂a艣 o pomoc. My艣lisz, ze tylko my mamy wady.. to si臋 grubo mylisz. Ju偶 patrz膮c na to co piszesz, 偶al mi sie ciebie zrobi艂o, ze nie umiesz sobie poradzi膰 w 偶yciu i masz nie pohamowan膮 g臋b膮. No trudno tacy ludzi tez 偶yj膮 po艣r贸d nas. Jak chcecie co艣 wiedzie膰 o simsach skontaktujcie si臋 ze mn膮 pod e-mailem justa_czesia@interia.pl lub pod gg: 11568531. Spr贸buj臋 pom贸c :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala buziol 123
ty justyna_ czesia czy jak ci tam dziwko wez sie kurwa odpierdol i zajmuj sie soba bo mnie denerwujesz po malutku szmato !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala buziol 123
i jeszcze jedno pozwol ze skasuje to ostatnie slowo na koncu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justa_czesia
ja nie chcia艂am nikogo urazi膰, tak jak ty czynisz w tej chwili ... po prostu daje ci do zrozumienia, ze osoby, kt贸re wyzywaj膮 innych nie s膮 anio艂ami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emi666

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emi666
Ja 艣ci膮gam simsy ju偶 d艂ugo i nie og臋:( za艂amka Mo偶e przesli mi kto艣 na e-maila emma931@wp.pl PLISS PROSZ臉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hannah29
Eeech, to ja juz lepiej nie bede tu nic pisac -.- a to z tym "nie lubie was" bylo . Nie bierac sobie tego na serio, i jeszcze z tym ze nie wchodzi tu nikt madry nie mialam na mysli wszystkich( taka reakcja zdenerwowania przez The Sims 2:P), bo madrzy ludzie tu sa, i to duzo. A to, ze mam pecha i nie moge trafic na wlasciwy plik to jest moja sprawa, za kilka lat moze znajde ten wlasciwy;) A wiec wyluzowac, i nie przesadzac. No, to tyle co chcialam napisac. PAPA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolinaaaaaaaaaaaa
ja mam simy ale takie zwykle nawet nie dwojka i to na dodatek po angielsku ale jak sie czlek przyzwyczaja to nawet idzie kod na kase nawet jest..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DSCVSDVFDVBGFD
KTO CHCE WYGRAC ZA DARMO THE SIS 2 NIECH PISZE NA 10769991 NKONKURS WYGRASZ JAKIE CHCESZ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssssssssssssssssss
Ludzie pomuszcie mi chce The Sims 2 a zawsze nie moge tego 艣ci膮gn膮膰 bo wyskakuje mi cos odrazu. czy kto艣 mi pomo偶e????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssssssssssssssssss
Ludzie jak co艣 to piszcie na gg:410351. Plisa bardzo chce mie膰 t臋 gr臋 bo prawie wszystkie dziewczyne maja a ja nie. pppppppppppppppppppppppppppppplllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rycie
ja pomagam piszcie mam ju偶 tylke sims贸w (praktycznie wszystkie:))

Udost臋pnij ten post